dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Dizi çogiyi de adamlar ingilizce konuşmuyor başka bir dil resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 arcane said: Cuce said: charlie ne dedi la orda ben bir "the fuck"ı çıkardım. recap yazan amerikalılar bile anlamamış. captionla izledim "I mean WTF" dedi diyen amerikalılar var. Nasıl anlamamışlar lan Amerikalılar? Çok net bir şekilde "I mean, WHAT THE FUCK?!?!" diyor. Bana orduyla ilgili bir şeyler söylemeyin muhabbetinden hemen sonra hem Petraeus hem de Afganistandaki komutan gelince çıldırıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 O sahneyi tekrar tekrar izledim hala anlamıyorum. Google'dan baktım kimse anlamıyor, yalnız değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bariz abi i mean wtf abi demiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sloan sabbith gadınım olsun, tek isteğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu adam kadını neden kovdu şimdi hiç bişey anlamadım o kısımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 stimpak said: sloan sabbith gadınım olsun, tek isteğim bu. http://i.imgur.com/WkkIR.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aga hemen herşeye nası gif buluyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 gif karın doyurmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 forgiver said: stimpak said: sloan sabbith gadınım olsun, tek isteğim bu. http://i.imgur.com/WkkIR.gif olm ilk kez güzel bi gif paylaştın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 elliot abi elliot' un o bilgisayar başındaki kadına soru sorması, sonra kadının terslemesi ve en bombası don' un yorumları her iki seferde de inanılmazdı ya. pause layıp kahkaha attım bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bir de kadını hakikaten gözü bağlı çıkartıyorlar dışarı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 america fuck yeah alt temalı bir dizi daha eklenmiş dizi tarihine, şuana kadar ki tüm bölümlerini izledim daha da izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Yav he he America fuck yeah ya. Gözünüzle izleyin dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 obma nın destekeldiği bir dizi zaten bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 obama desteklediği dizi nasıl oluyor? obama haberci mi? bir de o birşey ifade ediyorsa obama'nın en sevdiği dizi the wire. torbacıları da mı destekliyor obama sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 quixef said: Yav he he America fuck yeah ya. Gözünüzle izleyin dizileri. kritize edebilmek için gözden fazlası gerekiyor şeker çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 God a praise brain im var. Bu tartışma yapıldı, edgy değilsin artık. Onu bil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 charlie ile reese'in diyaloğu yardı sdfsd. sonra leona patlatıyor: - you're all idiots. not you, you're sweet! ahahahahaha. bir de don: what I have can't be thought! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 desene secim sabahı iyi seks cöncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 arcane said: charlie ile reese'in diyaloğu yardı sdfsd. sonra leona patlatıyor: - you're all idiots. not you, you're sweet! ahahahahaha. bir de don: what I have can't be thought! hhahaha, yine bir one-liner olarak: took you long enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hayır bir de klişe, mutlu biten sezon finali yapıp bu kadar güzel çekmek, zevkle seyrettirmek de her babayiğidin harcı değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 içimden sevgi kelebekleri fışkırıcaktı, ne güzel gidiyor ya dizi, şahane gerçekten 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Sezon Finali Abi hakikaten ne güzel bir dizi bu ya... Yani mutlu sezon finali gerçekten mutlu etti beni ki bu ikisi arasında nedensellik bağı olması çok nadirdir yani yapımın kalitesine bağlı tamamen. Gerçekten ama gerçekten mutluyum şu anda. Böyle Will McAvoy un Face'ine gireyim de Allah tamamına erdirsin yazayım diye içimden geçirirken yakalayayazdım kendimi. Şu da var ki Bu sezon finalinin bir şekilde mutlu olacağı belliydi. Aaron Sorkin gibi ağır demokrat bir insanın Obamanın seçimi kazandığı bölümü acıklı yazması söz konusu olabilir mi, olamaz. Dolayısıyla en ağır mutlu haberler aynı anda patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bu kadar kötü giderken olaylar ne güzel topladılar bi bölümde. Mutlu etti valla harbi. 9 bölüm az ama harbi, Breaking Bad'le birlikte arka arkaya gidiyordu ne güzel. O sondaki haber neydi ya? O aralar harbidne Çin'de bir şey olmuş muydu? Merak ettim sdf. Charlie'nin Reese'in bütün gazını almasıda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar