Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Newsroom (2012) - HBO

mani

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
charlie'ninkiyle ayni kisi oldugu ima edildi

Xaenin said:

Ha bir de bu var. Adam sadece gerçek hikayeleri işlediği dizide fictional olarak bu konuyu işliyor, çok riskli bir hamle audience tepkisi açısından ama yine de milletçi dizi diyorsunuz. Vallahi çok enteresan lan bakış açınız. İyi ki obama yancısı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Tailwind
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
o kadar iyiydi ki bir daha izlemem lazım. net en iyi bölümüydü.

böyle devam ederse favori dizilerimden olur. diyaloglar bu kadar mı iyi olur. (tu)(tu)

charlie'nin HER sahnesinde ağladım. hele sonuncuda bağırdım ahahhah

-BE LESS DESPERATE FOR FEMALE FRIENDS

AHAHAHAHAHAH

sonra bir de Reese "istifanızı kabul edecektim ama annem izin vermedi" demiyor mu oradaki çaresizlik ve dumur AHAHAHAHAHa

Sosyal ağlarda paylaş

Sonunu anlamadım ben yahu, niye anlamadım? Ya da ben güçlü bir son bekliyordum bu bölüm için.

Son da gelen hangi "tip" bizimkileri birden heyecanlandırdı, Will neden o andan sonra "take me apart" dedi kadına, müzik heyecanlandı falan.

Yani o gelen military tip'i Genoa fiyaskosu yüzünden kaybettikleri güveni geri alacak bir hikayecik olarak mı öne sürüyor Sorkin? Bence onu kompanse edecek bir haber değil yani.

Bir de şeyi dicem, bir tartışma yaptık arkadaşlarla. 1. sezon ve 2. sezon arasında Don ve Sloane karakter olarak değişime uğradılar, ikisinin arasını yapmak için "şirinleştirme" çabasına girdi Sorkin, ben ilk sezonda ki daha sert olan imajları üzerinden bir ilişki başlangıcı hikayesi kursalar daha güçlü ve keyifli bir hikayeleri olur fikrini savunuyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Don'un şirinleşmesi, Sloane'un mağdurlaşması iyi bir hamle mi yoksa bayat mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

charlie ne dedi la orda

ben bir "the fuck"ı çıkardım. recap yazan amerikalılar bile anlamamış. captionla izledim "I mean WTF" dedi diyen amerikalılar var.

Laorx said:

her bölüm daha iyi sanki, noluyor?

rekor oluyor rekor. haftaya sezon finali. bu sezon dizi bir 5 level falan atladı, godlike oldu.

sonu
genoa patladıktan sonra bütün askeri ve department of defense kaynaklarıyla papaz oluyorlar ya hani. don iki tane bomba hikayem var diyor. charlie dalga geçerek diyor ki askeri birşey değilse neden olmasın dostum sdfsdf

sonra don bombayı patlatıyor iki askeri skandal var diye. biri general petraeus, dönemin ırak baş komutanı ahah. charlie deliriyor tabii.

son sahne ise tam battı balık yan gider hesabı. will madem tekrar orduyu vurucaz hiçbir çekincemiz olmasın diyor. o yüzden o romneyci hatuna acıma, tam güç yüklen diyor.

hatta önceden bir diyalog vardı, kendimizi sağlam eleştirmeliyiz ki öbür basın kurumlarına malzeme kalmasın, çakmasınlar bize diye. elephant in the room diyor sloan. romneyci hatun PR uzmanı olarak bence şahane yaptınız diyor falan hatta.

don & sloan
bence don ve sloan gayet yerinde, build up falan güzel oldu. don tam bir mr. nice guy. sloan hala sert. gidip adam dövdü sdfs. sadece özel hayatında incinebilir bir halini gördük o kadar. şu son bölümde elliot'ı resmen ezdi. hem hikayesini çaldı hem de dalga geçti. o fotoğraf mevzusundan sonra tabii ki nice guy'a yönelecek ki zaten başından beri aralarında çekim vardı.

don böyle ilk birkaç bölümde epey sertti hatta ben bu adam biraz hıyar galiba demiştim. ama o zaman onun iyi yanlarını bilmiyorduk. yeni producer jim'e anlayışlı davranması. maggie'den ayrılınca kendi evi olmasına rağmen sen burada kal ben otele giderim demesi. o olay üzerinden ne jim'e ne de maggy'e atarlanmaması falan. aslında epey mülayim bir adam don.

ikisi de iş kısmında gayet profesyoneller, sertler. don tam ciddiyet. sloan zaten tam bir cadı sdfsd.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...