mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Aaron Sorkin'in yapımcısı olduğu ve aynı zamanda yazarlarından olduğu yeni HBO draması. Gene kendine özgü anlatımı olacak, Studio 60, The West Wing, Sports Night tarzı ama bu sefer bir haber kanalının içinde yaşanan olayları anlatacak. Aaron Sorkin'in kendine has bir tarzı var. Diyalogları çok güçlü karakterler yaratma konusunda çok başarılı. A Few Good Man, Social Network, Studio 60, The West Wing, Sports Night, Moneyball , The American President gibi az ama öz sayıda işe imza atmış birisi. 24 haziran 2012 ilk bölüm yayınlanacak. Büyük ihtimalle 2-3 hafta önceden ilk bölüm pre-air olarak yayınlanır. Jeff Daniels Emily Mortimer Sam Waterston ve Jane Fonda (konuk oyuncu olacak sanırım) benim gözüme çarpan isimler. HBO'dan ödüllük yeni bir dizi geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=wC8ovJYAU3U http://www.youtube.com/watch?v=lgFZbrwmndA http://www.youtube.com/watch?v=uqXdG0bPeYA Walk with me hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ilk bölüm çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bak güzelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 2. bölümde çıktı , güzel dizi baya, aaron sorkin 'in ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ilk bölümü izledim şimdi. Çok çok iyi. Özlemişim bu denli akıcı diyalogları olan, sağlam karakterli dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Sorkin ve HBO olurda izlenmezmi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 izlemiyor mu millet ? çok iyi gidiyor dizi. bu seneki favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ilk bolumu bitirdim az once, baya hosuma gitti. sorkinin islerini hep begenmisimdir zaten, devam edicem en kisa surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bir çırpıda izledim bütün bölümleri. Çok zevkli değişik bir dizi. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Akşam indireyim hemen. Başlıktayı HBOya tav oldum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 5-6 bölüm gelsinde izleyelim ama birşey sorucağım... House'un news reporter versiyonu değil doğrumudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yok be abi, dizinin olayı dialoglar zaten , gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 4.bölümün sonu falan iyiydi baya amen de iyiydi ben baya sevdim diziyi ya, çok iyi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 8 bölüm izledim. türkçe altyazıları inanılmaz kötü. nuts'ı fındık olarak çeviren mi dersin, indiana'ya hindistan diyen mi dersin. ingilizce alt yazı ile izlemek en iyisi. dizi güzel, bazen bayıyor ama güzel. bu arada house'la falan alakası yok. kimse dahi değil dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Cute said: 5-6 bölüm gelsinde izleyelim ama birşey sorucağım... House'un news reporter versiyonu değil doğrumudur.. değil değil, çok farklı house la alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dizi house'un kopyası gibi nerdeyse, baş aktöre bi steteskop taksak farkı kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 House ile uzaktan yakından alakası yok kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ben de house a benzettim will yüzünden, hani karakter olarak benzemese de merkezde egoist bi dahi olunca insanın aklına house geliyor direk. İlk iki bölümü izledim, fena değil. Fena değil derken piyasa dizilerinin yine ilerisinde ama alışıldık HBO kalitesi zaten. Fakat fazla "amerikan". Bayabiliyor o kadar AMMERICAH muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ooo murrica muhabbeti varsa izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Dizi güzel de bence de (bu ayrı de ler axe a gelsin) house ile uzaktan yakından alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 MURRICAH! muhabbeti nedeniyle tereddüt eden arkadaşlara söyleyeyim. Evet geçiyo konuşmalar arasında tabii ki ama anlatılan şeyler her ülke için geçerli olabilecek kavramlar, değerler, -burası çok önemli, özellikle izleyici kitlesi, dolayısıyla vatandaşlar, dolayısıyla vatandaşı olunan ülke ekstra önem kazanıyor, o yüzden ABD bilinci ön plana çıkıyor-. Ha, "E niye övüyor ki bi kere çok mu gerekli?" derseniz de. Anlatılmak istenen değerleri anlatabilmek için geçiliyor bu yoldan ve çok sırıtmıyor bence. Benim izlenimim bu diziden, normalde "AMERICAHHH FUCK YEAH!" olayını sevmiyorum ben de, ama izlerken biraz daha yukardan bakabilirsek olay americah fuck yeah değil aslında, çok güzel bir konsepte değiniliyor. edit: ha bi de housela ilgisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZPZtCrAZP8c şu çıkış süper be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 hayatımda gördüğüm en kötü çıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 gerçekten mi? senin ağzını burnunu kırarım salak searos! bundan daha mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar