Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Newsroom (2012) - HBO


mani

Öne çıkan mesajlar

Aaron Sorkin'in yapımcısı olduğu ve aynı zamanda yazarlarından olduğu yeni HBO draması. Gene kendine özgü anlatımı olacak, Studio 60, The West Wing, Sports Night tarzı ama bu sefer bir haber kanalının içinde yaşanan olayları anlatacak.

Aaron Sorkin'in kendine has bir tarzı var. Diyalogları çok güçlü karakterler yaratma konusunda çok başarılı. A Few Good Man, Social Network, Studio 60, The West Wing, Sports Night, Moneyball , The American President gibi az ama öz sayıda işe imza atmış birisi.

24 haziran 2012 ilk bölüm yayınlanacak. Büyük ihtimalle 2-3 hafta önceden ilk bölüm pre-air olarak yayınlanır.

Jeff Daniels
Emily Mortimer
Sam Waterston

ve

Jane Fonda (konuk oyuncu olacak sanırım)

benim gözüme çarpan isimler. HBO'dan ödüllük yeni bir dizi geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=wC8ovJYAU3U

http://www.youtube.com/watch?v=lgFZbrwmndA

http://www.youtube.com/watch?v=uqXdG0bPeYA

Walk with me hastasıyım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Ben de house a benzettim will yüzünden, hani karakter olarak benzemese de merkezde egoist bi dahi olunca insanın aklına house geliyor direk.

İlk iki bölümü izledim, fena değil. Fena değil derken piyasa dizilerinin yine ilerisinde ama alışıldık HBO kalitesi zaten. Fakat fazla "amerikan". Bayabiliyor o kadar AMMERICAH muhabbeti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MURRICAH! muhabbeti nedeniyle tereddüt eden arkadaşlara söyleyeyim.

Evet geçiyo konuşmalar arasında tabii ki ama anlatılan şeyler her ülke için geçerli olabilecek kavramlar, değerler, -burası çok önemli, özellikle izleyici kitlesi, dolayısıyla vatandaşlar, dolayısıyla vatandaşı olunan ülke ekstra önem kazanıyor, o yüzden ABD bilinci ön plana çıkıyor-.

Ha, "E niye övüyor ki bi kere çok mu gerekli?" derseniz de. Anlatılmak istenen değerleri anlatabilmek için geçiliyor bu yoldan ve çok sırıtmıyor bence.

Benim izlenimim bu diziden, normalde "AMERICAHHH FUCK YEAH!" olayını sevmiyorum ben de, ama izlerken biraz daha yukardan bakabilirsek olay americah fuck yeah değil aslında, çok güzel bir konsepte değiniliyor.

edit: ha bi de housela ilgisi yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...