copperelf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ulen şimdi sövecem ben bu depreme..... 1.30 oldu deliricem beeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Olmaz 15 gun falan da 5 gun uzun bir zaman :([hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya tamir edenler telekomun adamları olsaydı bir ay olurdu da yabancı şirket olunca tabi 5 gün daha mantıklı gelio ama uzayabilir 6 7... bilemedin 8... ama umarım uzamaz...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Gene olmazdi bir ay falan, sonucta kendi isleri, devletin isleri vesaire de aksiyor, butun Turkiye'nin yurtdisi cikisindan bahsediyoruz burada. Ayrica adamlar para da kaybediyor, dialup bu kadar pahaliyken ve yurtdisi cikislari rezaletken yari yariya falan azalmistir tahminimce dialup kullanimi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Dialup'lan hissedilmiyor bile yurtdışı bağlantısının kötü 0ldugu en azından web sayfalarından anlaşılmıyor.Ircyide denedim bugun aynı şekilde.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben ttnetten (145) giremiyorum cogu yabanci siteye, ne bilim, icq baglanmiyo vs[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Dorukla bağlıyım. ICQ da herhangi bir sorun yok. Websitelerinin açılma hızı da fena sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ekolaylan bağlıyım test için veezeylende demin bağlandım. Ekolay süper veezy berbat[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 128k cable ım var. Ankara Bilkentten bağlıyım. Hiçbir yabancı siteye giremiyorum. Oyunu 30 kere açmayı denedim. Açılış ekranını bile göremiyorum (halbuki ilk gün bu olay başladığında gece 03:00'te girip 30 dakka düşmeden oynayabilmiştim). Çok sıkılmaya başladım. Yeter...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ilk gunku lagdan sora bir daha yawaşlama bile olmadi her çeşit site açılıyor oyunda lag sifir.[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Stjoe sen nerden baglaniyorsun . Superonlien dan mi .[hline]Shamar 50 Scout Hun Bukalemun 50 Infiltrator Hun Orhan Gencebot 46 Buffbot Hun Darkface 50 Necromancer Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 NEt geldi gibi oldu arkadaslar sabah işyerine geldim bende simdi ama ııh bin kez düstüm attan neredeyse :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 arkadaşlar superonline olayi düzeltmiş hatta dün ck yi bile aldik diğer şirketleri bilemiyorum ama superonline şu an sorunsuz[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 doruknet dediğim gibi 2. günden itibaren sorunsuz çalılşmaya devam etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ya nası düzeltmiş onnar? bütün firmaların yurtdışı çıkışları ayrı değil ki?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Superonline bana email atmış(yani kullanıcılarına) yurtdışı çıkışlarını uydu üzerinden yaptıkları için bu hasardan etkilenmediklerini falan yazmışlar bende sol ile oyuna rahat giriyorum. ha lag var baya ama zate solla girdigimde herzaman lag oluyodu bende.[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 senin zaten lag barının sarıya çıktığı görülmedi oyun hayatın boyunca hehe[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar