aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 dengelemesine gerek yok, pvp icin ayri habitat olusturur, itemlari normalize eder, girer cenk edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Eğer herkese aynı itemları vereceksen, e o zaman Diablo olmuyor ki aquila. O zaman MF kasmanın filan ne anlamı var mesela. Dediğim gibi her oyunun kendine has özellikleri vardır ve siz o özelliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kusura bakmayın, katılmıyorum.. Çünkü taktik yok mesela. Ben CC yok derken onu kastettim. Tamam ver herkese aynı item'ı. İyi de oyun zaten 2-3 tuş spam. Bir varyasyon o bu yokki. O yüzden beklentiniz anlamsız. Kimsede böyle oyunu değiştirecek 2-3 tane quick bar yapacak skiller ve dizayn yok. Herkes 1-2 skili über geliştirip ona kasıyor işte. Yani ver itemları, tamam dalsın herkes birbirine bodoz. Oyun skill gerektirmiyor. Hani Quake'teki gibi bir aim o bu da yokki, Cüce'ye itafen. Click kill abi oyun daha ötesinde bir taktiği yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Diablo'yu Diablo yapan item statlarının random olması değil, kusura bakma. Arkadaslarına farm yaparsın, item kasarsın, sıkılır duello atarsın. Hack & Slash'in allahını yaparsın, Diablo bu. Diablo'ya getirilecek herhangi bir pvp ögesinin pve'yi bozacagı önergesinin arkası yok hala. Competetive olmadıgı için ben üzülüyorum, ama PvP'sinde direkt denge olmadıgı için üzülmeyenler benim gözümde kafadan Blizzdrone, kusura da bakmayın yani. Aynı şeyi otuz defa söylemenin manası yok. Topic'te RMAH çok güzel diyen adamlar var, tartışmam saçma bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 MF kasmanin benim icin hicbir zaman bi anlami yok, giyerim donumu alirim baltami, inerim cehenneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Salt hack&slash oyunda nasıl bir competitive PvP bekliyorsun? Hangi taktikle yeneceksin rakibi, neye göre... Arena arena diyorsun da siz Arena'da vent'e bağlanıp oynamayı mı bekliyorsunuz. Herkes bodoz dalıyor abi işte. PvP yok değil olacak. Herkes dalacak bodoz. Item'i iyi olan kazanacak büyük ihtimal. Bu hep böyle oldu, böyle olacak, oyunun dinamiği bu çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Sotto said: Eğer herkese aynı itemları vereceksen, e o zaman Diablo olmuyor ki aquila. O zaman MF kasmanın filan ne anlamı var mesela. Dediğim gibi her oyunun kendine has özellikleri vardır ve siz o özelliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kusura bakmayın, katılmıyorum.. Birşey eklemek, birşey çıkarmak değil. Pvp ekleyince senin PvE ögen nasıl bozulabilir ki? Ayrıca MF kasmanın da bir manası zaten yok, oturmuş 3 gün AI kesmişsin, cyber pixelde glory buluyorsun zaten. Adamın derdi farm yapıp kastıgı itemın devaluate olması, yüce isa. Myshkin said: E item based, büyük kısmı farmlamak olan oyuna rmah gibi bir şey getirirsen kaka olur tabi ne olacak. Şu direkt olay. Bütün olayın kırıldıgı nokta bu. Pvp olmaz RMAH var demek zaten sorunun en büyük kaynagına işaret etmekten başka birşey yapmıyor, argüman değil o çocuklar, intihar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 İstendiği gibi bir pvp olması için, premade karakterlerden oluşan beta serveri gibi bir şey açabilir belki Blizzard, lvl 60 inferno bitirmiş seviyede normalize itemlar giydirilmiş her sınıftan pvp karakterleri olur bu servera bağlandığın hesabında. Ama yine de sınıflar arası dengesizlikler QQ kaynağı olacaktır, orayı dengelemek için de sınıfları WoW da olduğu gibi birbirine benzetmeye başlarlarsa Diablo tadı kaçabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Sotto said: Salt hack&slash oyunda nasıl bir competitive PvP bekliyorsun? Hangi taktikle yeneceksin rakibi, neye göre... Anlamadım, PvP eklemeye tenezzül etmemiş oyunun, olmayan pvp'sinin kriterlerini mi sordun sen bana su an? Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 siniflar arasi dengesizlik wow kadar olmaz, cunku herkes dps. ay ben healarim adama vuramiyorum, kagit gibi kesiyolar derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 PvP release de olmayacak dendi sadece, ileride gelecek. Anlamadım tam ne demek istediğini. Gelince de aynı oyun Diablo yani. Oyun ona göre değişmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aquila, competitive PvP yapan WoW healerlar, adama vuramamaktan mı şikayet ediyordu sence? Bakın yine dediğim. PvP olacak bu oyunda. Gayet de zevkli olacaktır tahminen. Bodoz dalacağız işte. Ama oyunun mekanikleri competitive'e izin vermiyor. Bunu anlamak mı güç? Bu kadar herşeyin random olduğu oyunda, 2-3 tuş ability spam olan oyunda biri gelip bana competitive pvp'den ne beklediğini yazıversin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 banane abi healerin neyi sikayet ettiginden, erkek karakteri oynasaydi biseyden sikayet etmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aquila said: siniflar arasi dengesizlik wow kadar olmaz, cunku herkes dps. ay ben healarim adama vuramiyorum, kagit gibi kesiyolar derdi yok. wowda ice mage ile warrior pvp yaparken hani warriorun %5 kesme ihtimali var ya, mage healer mı ? alakası yok healerlıkla dpslikle, mesala atıyorum barbarianın bash skillinin bir rune u var %35 ihtimalle stun yapıyor, ground stomp 4 saniye stun yapıyor, leap stun yapıyor vs vs daha da var. bunları şimdi pvp ye göre ayarlamazsan mesala stundan çıkarmadan adam kesebilirsin. Herkezin dps olmasıyla alakalı değil durum skillerin pvpye göre ayarlanmasıyla alakalı, buda olursa pvedeki ayarlar değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Öf. http://i.imgur.com/TgJs7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://troll.me/images/forever-alone/forever-spammer-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aquila said: siniflar arasi dengesizlik wow kadar olmaz, cunku herkes dps. ay ben healarim adama vuramiyorum, kagit gibi kesiyolar derdi yok. e iyi de dengesizlik yaratma potansiyeli olan tek şey o değil ki. hatta onlarca şeyden sadece biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kthxbye said: http://troll.me/images/forever-alone/forever-spammer-thumb.jpg http://i.imgur.com/SIsRa.jpg Çok ugraşıyorsun da, olmuyor öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sen olmuyor diyorsan olmuyordur panpa, her söylediğin gibi buda doğrudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 O değil de, (bkz: o değil de) ne oynasak yahu? Barbar zevkliydi baya ama anket sonuçlarına göre herkes barbar oynayacak zaten, genç hipsterlar rahatsız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ya çok barbar var, ben bi wizard yada monk akıcam. Demon Hunter hariç hepsini oynarım, alayı akıyor. Monk ve wizard efektleri falan inanılmaz olmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bunda diablo2 deki gibi item çıkarma muhabbeti varsa herkes wizard açıcak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Myshkin said: aquila said: siniflar arasi dengesizlik wow kadar olmaz, cunku herkes dps. ay ben healarim adama vuramiyorum, kagit gibi kesiyolar derdi yok. e iyi de dengesizlik yaratma potansiyeli olan tek şey o değil ki. hatta onlarca şeyden sadece biri. e biz de o onlarca seye ne gibi bisey yapilabilir de pvp competitive olur diye konusuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Dua edilebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aquila said: Myshkin said: aquila said: siniflar arasi dengesizlik wow kadar olmaz, cunku herkes dps. ay ben healarim adama vuramiyorum, kagit gibi kesiyolar derdi yok. e iyi de dengesizlik yaratma potansiyeli olan tek şey o değil ki. hatta onlarca şeyden sadece biri. e biz de o onlarca seye ne gibi bisey yapilabilir de pvp competitive olur diye konusuyoruz. http://i.imgur.com/GnXYr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 xunn said: Eğer uslu bir pvp'ci olursan belki birgün sana da MLG invite gelebilir. En azından cyclonede/blockout gladız vindication değil ne bileyim wf solo rank 14 vs kastık zamanında zaten işimiz olmaz MLG likle patron adamız vakit yok eskisi gibi. ▲ ▲ ▲ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar