alperozg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 CEOlar hariç tüm çalışanlar (beyaz yakalar, müdürler, direktörler de dahil) herkes işçi statüsünde kanuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 resmi tatilin gözünü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 işsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bilmediğimiz bir şey söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 müşterilerimiz tatilde bizde tatildeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 çalışmıyorum da, iki veya üç mayısta da çalışmıcam yani genel olarak çalışmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Şantiye durmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bu tatillerde çalışan arkadaşlara mesai veriyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 mesai mi ne mesaisi? mesai istemek, bacıya sarkmakla aynı edepsizlikte gibi bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sabah erken şehirlerarası yola çıkıyorum. sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 çalışıyorum mesai sayılıyor %50 bonus gold var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Tv kanalı durmuyor. Saat 2 gibi giderim, 5 gibi çıkarım. Bir günlük mesai dolmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 alperozg said: CEOlar hariç tüm çalışanlar (beyaz yakalar, müdürler, direktörler de dahil) herkes işçi statüsünde kanuna göre. ceo da ssk'lı, aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 çalışırım ama home office Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 huun said: alperozg said: CEOlar hariç tüm çalışanlar (beyaz yakalar, müdürler, direktörler de dahil) herkes işçi statüsünde kanuna göre. ceo da ssk'lı, aynı şey. ceo olucam ama ssk lı olucam. İntihar edilir ya. Benim de geleceğim ssk ama çok köylü duruyo ya ssk. Hiç içime sinmeyecek. Bağ-Kur çok asil duruyor. Kafasına göre takılan sigortalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bizim ceo nun iş sözleşmesi var lan.. adama sözleşme boyunca "işçi" olarak hitab ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bu arada ben de çalışmıyorum ahah :) ama CEO CFO çalışacaklar mecbur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sen calissan nolur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 pm e cevap bile verme bir de yat oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 SeaGle said: huun said: alperozg said: CEOlar hariç tüm çalışanlar (beyaz yakalar, müdürler, direktörler de dahil) herkes işçi statüsünde kanuna göre. ceo da ssk'lı, aynı şey. ceo olucam ama ssk lı olucam. İntihar edilir ya. Benim de geleceğim ssk ama çok köylü duruyo ya ssk. Hiç içime sinmeyecek. Bağ-Kur çok asil duruyor. Kafasına göre takılan sigortalı. Ceo dediğin benim benim gibi insanlar lan. Ssklı olunca ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ssk abi maaşa mayış da dersin sen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 patronun kim olduğunu göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 alışverimerkezleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 eli mahkum onların sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar