Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor - Galatasaray

Deli333

Öne çıkan mesajlar

en son trabzondaki maca gore konusursak, gs rahat bi sekilde 4-2 yenmisti sanirim.
trabzonun o kadrosuna ek olarak , orta sahadaki tiiiz gibi bi adam var bi de lee var sol kanatta. gs de ise ozellikle defansta cok olumlu seyler degisti o mactan bu yana, tomas ve song.
saido gibi bi de on liberolari var
bunlara gore bence gsnin rahat kazanmasi gereken bir mac.
beraberlik ise Fenere yarar.(benim dusundugum gibi sakarya macinda kayip yasamazsa)
terorist taraftarlarin one cikmadigi guzel bir mac olmasi dilegi ile iki takimada basarilar:)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya galatasaray en zor gununde trabzona fark attı. gecen yıl fenerı elmızle sampıyon yaptıgımız macı hatırlarsak. galatasaray bu formuylar trabzonu yer..[signature][hline]:yapma: Legendary Swordsmanship Lord Cingan
:yapma: Legendary Archer Cingan Barbarian
:yapma: Legendary Tailoring Vakko

:-P Olmuşken En İyisi Olsun!... :-P
Sosyal ağlarda paylaş

Bence beraberlik galatarasay derbilerde iyi oynayamıor en iyi ornegini Besiktas macında gorduk.
Trobzzonda iyi Galatasarayda ii skorları necati ile tekke belirler gibime gelior.. AMa gonulden gecen skor beraberlık :)[signature][hline]i am Na!
God Protect me from allies! i destroy my enemy!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cingan, 23 Ekim 2004 11:36 tarihinde demiş ki:
Ya galatasaray en zor gununde trabzona fark attı. gecen yıl fenerı elmızle sampıyon yaptıgımız macı hatırlarsak. galatasaray bu formuylar trabzonu yer..

herşeyin iyi yanı var (nesi iyi ya bunun)
fenerliler cimbom yatar diyolardı ama neyse biraz saçmaladığımın farkındayım[signature][hline]Mantıklı bir soru:
-Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı
Sosyal ağlarda paylaş

Bence iki takımda kontrollu oyun sergilecek vede karsı takımın kilit oyuncularini (zaten azlar) durdurmaya calısacak kıısır bir mac olma olasılıgı yuksek yine tekrarlıyım beraberlık guseldir..[signature][hline]i am Na!
God Protect me from allies! i destroy my enemy!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 23 Ekim 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
en büyük gs ama nick uche. İlginç

adam belki uche hayranıdır :lol:

Zor maç ama yenersek süper olur,yenilirsekte birşey kaybetmeyiz sonuçta deplasman,beraberlikte iyi sonuç kanımca[signature][hline]click here online now though under contruction
Sosyal ağlarda paylaş

Zor mac olarak görünüyor, ancak galatasaray'in bu mactan galibiyetle ayrilma olasiligi cok yüksek.

Ancak Trabzon'da kolay bir lokma degil ve fatih gökdeniz gibi silahlari var. Ben defanstan cok forvet ve ortahasi iyi olan kazanir diyorum. Macin kilit adaminin Hasan Sas olacagini dusunuyorum.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi baya gülmüştüm gökdenize,ne yani maçımı satacaktık,gökdenizi kendi taraftarının bile neden sevmediğini anlayın,ayrıca gökdeniz tek başına bi şi yapabilir mi bilmem,fatih de hakan şükür e karşı kendini ispatlamak isteyecek,ama bizim necatimiz var...[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...