Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

dün gece telegolu izlediniz mi bilmiyorum ama
yaptırım kesin geliyor. yavaş yavaş sindire sindire geliyor hemidde
akpde fenerbahçeyi ele geçirdi artık istediği oldu yıldırımda ilk duruşmada çıkar böylelikle.. ama uefa öpücek güzel güzel olan maa oldu kötü oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

dün gece telegolu izlediniz mi bilmiyorum ama
yaptırım kesin geliyor. yavaş yavaş sindire sindire geliyor hemidde
akpde fenerbahçeyi ele geçirdi artık istediği oldu yıldırımda ilk duruşmada çıkar böylelikle.. ama uefa öpücek güzel güzel olan maa oldu kötü oldu

Kadir Topbaş'ın oğlu gecen yönetimde de vardı diye hatırlıyorum. Cogu yonetici aynı kaldı. Aziz Yıldırım kaldı. AKP nasıl ele geçirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

YD'nin niyeti tüm Türkiyeyi banletmek. 2 hafta önce açıklanan PFDK kararlarının gerekçesi hala yazılmamış mesela, o yüzden Tahkim Kurulu da karar veremiyor. Hani bazı oyuncular vardır izleyen herkes görür bu adam kendini bu maç attıracak kırmızı alıp diye, sonunda da atılır, YD'nin istediği de bu gibi. Sınırları zorluyor adam UEFA hepimizi atsin da yaygarayi hep beraber basariz kimse birbirine yuklenmez tek gunah kecisi UEFA olur diye kurguluyor galiba o muthis kivrak zekasi ile.

Sanmiyorum ama UEFA'nin YD'nin trollune gelecegine. Sikeciler ve TFF yonetimi ve kurullari ceza alir. Sucsuz takimlar bakneoldusimdi.jpg diye diye Avrupa Kupalarinda oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

Karar gerekçesini geciktirmek de taktik. Sulandır sulandırabildiğin kadar yöntemi.

1- Ligleri geç başlatalım ki karar verilebilsin.
2- Lige yetişmedi, devre arasından önce sonlanır.
3- Genel kurul yapçaz, 84ü değiştirip öyle vercez karar.
4- Bize ayıp ettiler, biz istifa ediyoz, yeni gelen vercek sizin cezaları.
5- Süper final öncesi kesin ceza vericez.
6- Kurul murul istemez, biz değiştirdik o 84'ü. Allahtan kimse zaten suçlu falan da değilmiş. Mazallah şike falan da olmamış pek. İ. Akın tek başına yapmış bi yaramazlık onun da kulaaanı çektik biz. Bi daa yapmıycak.
7- Gerekçe merekçe yok size,

Bööle gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ankara’da bulunan merkezine gece yarısı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonucu yaralanan olmazken, federasyon binasında maddi hasar oluştu.

Çankaya İlçesi Balgat Semti’nde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu’nun binasına gece yarısı silahlı saldırı düzenlendi. Bir otomobille geldiği belirtilen kişi veya kişilerin otomobilden binaya ateş açtığı belirtildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Durusma varmis bugun. Twitterda donuyor muhabbetler de sunlar dikkatimi cekti eheu. Iyi goygoy donuyor galba.

Aziz Yıldırım: Türk futbolu temizlenecekse erkekce konuşalım.
Nevzat Sakar: Önce sizden başlayalım..

Sakar: Reşat diye biri aradı ve nefesi kuvvetli bir hoca var. 300 bine bize şampiyonluğu kazandırır dedi...ben de git lan dedim..
Aziz Yıldırım: cübbeli bana bedava dua okuyor. Kazık mı Yediniz? 300 bin faz değil mı?

ahahha.
Sosyal ağlarda paylaş

şekip mosturoğlu'nun sami dinçle yaptığı görüşmenin tapesinin montaj olduğunun ortaya çıktığı haberleri dolaşıyor, eğer bu gerçekse , gerçekten bu kaset montaj yapılarak delil diye konulmuşsa dosyaya, valla bu saatten sonra kimse bana bu mahkemenin adil olduğu,ortaya atılan tüm suçlamaların gerçek olduğuna inandıramaz.

bir beşiktaşlı olarak çok net söyleyebilirim, eğer bu kaset montajsa artık bu davadaki hiç bir delilin gerçekçiliği kalmamış demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

benden bundan bahsediyorum, mahkeme başkanı gerçekten bu kaset montaj demişse, bu olayı konuşmanın anlamı yok, içerdekiler boşuna yatıyor , suçlamaların hepsinin arkasında art niyet var , bir hedef var demektir, ve işin en ilginç yani şu an mahkemede herşeyi satır satır yazan milliyet dahil bir çok medyada, bu haber yok!!! mahkeme başkanı bu kaset montaj diyor, yani ne demek bu birileri bu kasetlerin üstünde oynamış demek bu çok ciddi bir durum ve hiç bir yerde haber yok!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...