Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 1 aya karar vericez dedi sanırsam bu cümlenin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 dün gece telegolu izlediniz mi bilmiyorum ama yaptırım kesin geliyor. yavaş yavaş sindire sindire geliyor hemidde akpde fenerbahçeyi ele geçirdi artık istediği oldu yıldırımda ilk duruşmada çıkar böylelikle.. ama uefa öpücek güzel güzel olan maa oldu kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 uefa fenere soguk mu bakiyormus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 uefa öyle böyle değil çok pis cezalar vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Geçti artık iş işten. Uydurma bir ceza formalite icabı verilir EEE CISSSS Bİ DAHA YAPARSAN HÖTTTT derler biter gider kapanır bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 uefada öyle cıs diye bırakıcak.. diğer 56 ülke federasyonu hop bilader demez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 diger 56 ulke federasyonunu da satin aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Llama said: dün gece telegolu izlediniz mi bilmiyorum ama yaptırım kesin geliyor. yavaş yavaş sindire sindire geliyor hemidde akpde fenerbahçeyi ele geçirdi artık istediği oldu yıldırımda ilk duruşmada çıkar böylelikle.. ama uefa öpücek güzel güzel olan maa oldu kötü oldu Kadir Topbaş'ın oğlu gecen yönetimde de vardı diye hatırlıyorum. Cogu yonetici aynı kaldı. Aziz Yıldırım kaldı. AKP nasıl ele geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 erdoğan bi çıkarma yapar sizin için yahu yada yönetimdeki adamları... cemaat cemaat dediniz inanmadık hakket doğruymuş http://4.bp.blogspot.com/-rcHVm8GpXLM/T4CAtGnUIYI/AAAAAAAAANI/RSZiFS5KbHg/s1600/3833u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bilmiyorum ben tarafın yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 YD'nin niyeti tüm Türkiyeyi banletmek. 2 hafta önce açıklanan PFDK kararlarının gerekçesi hala yazılmamış mesela, o yüzden Tahkim Kurulu da karar veremiyor. Hani bazı oyuncular vardır izleyen herkes görür bu adam kendini bu maç attıracak kırmızı alıp diye, sonunda da atılır, YD'nin istediği de bu gibi. Sınırları zorluyor adam UEFA hepimizi atsin da yaygarayi hep beraber basariz kimse birbirine yuklenmez tek gunah kecisi UEFA olur diye kurguluyor galiba o muthis kivrak zekasi ile. Sanmiyorum ama UEFA'nin YD'nin trollune gelecegine. Sikeciler ve TFF yonetimi ve kurullari ceza alir. Sucsuz takimlar bakneoldusimdi.jpg diye diye Avrupa Kupalarinda oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Karar gerekçesini geciktirmek de taktik. Sulandır sulandırabildiğin kadar yöntemi. 1- Ligleri geç başlatalım ki karar verilebilsin. 2- Lige yetişmedi, devre arasından önce sonlanır. 3- Genel kurul yapçaz, 84ü değiştirip öyle vercez karar. 4- Bize ayıp ettiler, biz istifa ediyoz, yeni gelen vercek sizin cezaları. 5- Süper final öncesi kesin ceza vericez. 6- Kurul murul istemez, biz değiştirdik o 84'ü. Allahtan kimse zaten suçlu falan da değilmiş. Mazallah şike falan da olmamış pek. İ. Akın tek başına yapmış bi yaramazlık onun da kulaaanı çektik biz. Bi daa yapmıycak. 7- Gerekçe merekçe yok size, Bööle gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ankara’da bulunan merkezine gece yarısı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonucu yaralanan olmazken, federasyon binasında maddi hasar oluştu. Çankaya İlçesi Balgat Semti’nde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu’nun binasına gece yarısı silahlı saldırı düzenlendi. Bir otomobille geldiği belirtilen kişi veya kişilerin otomobilden binaya ateş açtığı belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sonunda kizdirdiniz sadri seneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://www.gazeteciler.com//data/news/1/1337667283-848861152145.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 tahkim kararı açıklıyor diye altyazı var trt spor'da. bugün mü açıklanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578167_465173866830689_182742218407190_1902817_1987541976_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 takipçiyiz ! neyi takip ediyosak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Masquerade said: http://www.gazeteciler.com//data/news/1/1337667283-848861152145.jpg salih memecan türkiye'nin en tarafsız en kaliteli ve ahlaklı karikatüristlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Cemaat kendilerine yapılan bu kadar hakaretten iftiradan sonra devreye girmezse onlarada yazık olsun. Fos muş demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Cemaat daha neye girecek abi nerdeyse 1 senedir ağlatıyorlar FB taraftarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Durusma varmis bugun. Twitterda donuyor muhabbetler de sunlar dikkatimi cekti eheu. Iyi goygoy donuyor galba. Aziz Yıldırım: Türk futbolu temizlenecekse erkekce konuşalım. Nevzat Sakar: Önce sizden başlayalım.. Sakar: Reşat diye biri aradı ve nefesi kuvvetli bir hoca var. 300 bine bize şampiyonluğu kazandırır dedi...ben de git lan dedim.. Aziz Yıldırım: cübbeli bana bedava dua okuyor. Kazık mı Yediniz? 300 bin faz değil mı? ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 şekip mosturoğlu'nun sami dinçle yaptığı görüşmenin tapesinin montaj olduğunun ortaya çıktığı haberleri dolaşıyor, eğer bu gerçekse , gerçekten bu kaset montaj yapılarak delil diye konulmuşsa dosyaya, valla bu saatten sonra kimse bana bu mahkemenin adil olduğu,ortaya atılan tüm suçlamaların gerçek olduğuna inandıramaz. bir beşiktaşlı olarak çok net söyleyebilirim, eğer bu kaset montajsa artık bu davadaki hiç bir delilin gerçekçiliği kalmamış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 montaj oldugu ortaya cikti demek yetersiz. bu basindan beri iddia ediliyordu. montaj oldugunu mahkeme baskani dahi kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 benden bundan bahsediyorum, mahkeme başkanı gerçekten bu kaset montaj demişse, bu olayı konuşmanın anlamı yok, içerdekiler boşuna yatıyor , suçlamaların hepsinin arkasında art niyet var , bir hedef var demektir, ve işin en ilginç yani şu an mahkemede herşeyi satır satır yazan milliyet dahil bir çok medyada, bu haber yok!!! mahkeme başkanı bu kaset montaj diyor, yani ne demek bu birileri bu kasetlerin üstünde oynamış demek bu çok ciddi bir durum ve hiç bir yerde haber yok!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar