Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rew sahaya yansıyan bişey yokmuş, bunu biz sade vatandaş olarak bikaç tape okuyarak bilemeyiz, bunu inceleyen kurumlar var, hem nasıl kanıtlandı yani ortada bu yönde bir açıklama henüz yok.
Ve sadece tapelerle bir camia mahkum edilemez, ayrıca şu olaya Taraf'ın karışmış olması işin arkasında başka derin bişiler döndüğünün göstergesidir
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ya farkinda misiniz bilmiyorum da sike yaptigimiz hala kanitlanmadi. sike yaptik bence de, ama hala kanitlanmadi. sori canlar :(

kanit derken hukuksal degil sportif olarak kastediyorum abi. isin sportif yonundeyim ben. etik kurulu pfdk tff falan. sonucta her turlu yoneticinizin isin icinde oldugu ve en az tesebbus garanti. onun cezasi da belli degisiklik belli
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Rew sahaya yansıyan bişey yokmuş, bunu biz sade vatandaş olarak bikaç tape okuyarak bilemeyiz, bunu inceleyen kurumlar var, hem nasıl kanıtlandı yani ortada bu yönde bir açıklama henüz yok.
Ve sadece tapelerle bir camia mahkum edilemez, ayrıca şu olaya Taraf'ın karışmış olması işin arkasında başka derin bişiler döndüğünün göstergesidir

bu saate içilir mi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim nasıl kanıtlanmadı ya?

Zaten ortada kanıt var deseler küme düşürmek zorundalar artık bu tarz kelimeleri bilerek söylediğinizi düşünüyorum. 2 gün sizin yöneticileriniz yandaşlarınız şike yaptığı için göstermelikte olsa 1 2 yıl ceza almadı mı?

Adam daha tape dio ortada koskoca rapor var. Şikeye karışanların isimleri ve maçları ortada allahım sana geliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Polyana fenerli olsa coktan oynamayi birakmisti, sizin kafalar nasil boyle toz pembe oldu lan
Sosyal ağlarda paylaş

oğuz atalay'ın cümleleri

- ilk rapor fezlekeye göre yazılmıştı. savcının bütün iddiaları doğru kabul edilmişti.
- ikinci rapor için savunmalar alındı. şike konuşması olduğu iddia edilen tapeler hakkında inandırıcı savunmalar yapıldı, belgeler ibraz edildi.
- kanaat oluşması için kanıt gerekir. kanıt bulamadık ama şüphe var. bunu da raporumuzda belirttik.
- tapeleri alt alta koyarsanız bir şüphe olduğunu görürsünüz ama sabit kanıt yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

- kanaat oluşması için kanıt gerekir. kanıt bulamadık ama şüphe var. bunu da raporumuzda belirttik.

zaten bütün olayın cırt dediği nokta burası. kanıt varsa hüküm verirsin, kanaati o cümle içinde kullanabilmek için ya türkçesi çok kıt birisi olmak ya da bilinçli olarak insanları katakülliye getirmeye çalışıyor olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo, etik kurulu diyor ki somut kanıt bulamadım. disiplin kurulu diyor ki bu şüpheler bence yeterli. sonra cezayı veriyor.

tff adam olaydı, 58'i değiştirmeyeydi, teşebbüsten dolayı küme düşmüştük zaten. şikeyi yapabildiğimizi belgeleyen birşey yok. yetersizlikler kümesi halindeyiz.

ha bu arada ibrahim akın itiraz etti, çünkü adamın baskı altında alındığını söylediği, artık geçersiz olan savcılıkta verdiği ifadesini delil olarak almışlar. o delil olamaz diyor. hukuki olarak haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyonuluk payı saçma birşey her ligde üstelik daha ağır şartlarda olsa da. Şimdi Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu geçirmiş liderle aynı sayıda puan toplayan Trabzon'dan 3 trilyon az kazanıyor sadece kaldı ki Trabzon da şampiyonuluk payı alan bir takım ona rağmen.

Katsayının yüksek olduğu kalem performans payı olmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...