Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Darbe.doc'a inanan buna da inanır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 adamların bir teşebbüsü varken fenerin 10 maçta şikesi var abi. hani onlarınki hakikaten yansımamış sahaya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 güçleri o kadar napsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IxVbXHAGXag&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Rewendor said: Zegna said: abi şike muhabbeti cıktıgından beri mehmet balonsunun balonları cok patladı, guvenilir bir herif degil ki.. sikeyle alakasi yok ki onceden de cik balonu patliyodu. ama yigidi oldur hakkini yeme, adamin son etik kurulu raporuyla ilgili soyledigi her sey birebir cikti simdiye kadar. herşey değil :) 2.rapor demirörenin basın toplantısında anlattığı gibi değil diyordu.Rapor daha farklı filan demişti.Halbuki tam da demirörenin anlattığı gibi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 burada butun fenerbahceliler direk sunu varsayiyor degil mi, ilk rapor tamamen baski altinda olmadan inanilmaz insanlar tarafindna son derece adil bicimde yazilmisti, fakat ikincisi lagimda yasayan pislik fareleri tarafindan yildirim demiroren, tayyip ve kim ul song un jon isimli kuzey koreli nukleer fizisit tarafindan baski altinda tutulan insanlar tarafindna yazildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ilk rapor sonrasi kiruldan degisen birileri olmadiysa, o insanlarin lagimda yasiyor olduklarini varsayabiliriz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ilk rapor deyince etik kurulunun 2. raporunun ilk verisyonu sanmıştım ama mahkeme yapılmadan önce yazılan rapor bu, ki açıklama yapmadan şike var şike yok yazmışlar, orası saçma geldi 2. rapor un şablonu daha uygun olayları anlatıp şu şudur diyor yalnız yönetici ile takımın ayrılması, sahaya yansımaması, teşebbüs, itirafa dayalı şüphe le sıvamışlar bir de ilhan ekşioğluna, fenerbahçe yönetim kurulu tarafından şike yapma görevi verilmemiştir, bu yüzden de klubü bağlamaz şeklindeki açıklamlarıyla su kaçırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 onun aksini savunmuyorum ben de zaten, bir kisi bile tesebbus ettiyse dusmeliydik. ilk rapor ile ikinci rapor arasinda fark olmasi normal diyorum (raporlari okumadim bile). ilkinde sadece savcinin iddialari var (kanitlar da dogru duzgun yok, olsa simdiye haklarinda yargi verilmis olurdu); ikincisinde ise taniklarin savunmalari (gerek mahkemede gerek pfdk'daverdikleri) var. fark olmasi cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 fizban kismi olarak hak veriyorum ama su goturmez gercekler de var arada. mesela ilhan eksioglu bize yaptigi sozlu savunmada sike gorevini direkt olarak fb yonetim kurulu toplantisinda aldigini itiraf etti demis ilk rapora gore. tamam tel basina direkt kanit olmasin diyebilirsin wma kritik bir itiraftir. ikinci rapora hic gecmiyor bile bu bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 diyorum ya okumadim diye :) mehmet balonsu gibi organizmalara inanmaniz ve adamin her dedigini ayet kabul etmeniz komik gelen bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 tek basina inanmiyorum zaten ben. ama dedigim gibi su ana kadar federasyonla ilgili yanildigini gormedim. adam raporu da icerigini de demirorenin kararlarini da -12 puan olayini da madde degisikligini de hep onceden bildi. hep supheyle yaklastim daha patlamadi. bu aciklamaya da supheyle yaklasiyorum ama dogru gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 'demiroren yalan soyluyor, etik kurulu 2. raporu boyle degil' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 orada bir oynama yapilip yapilmadigi hala muamma. bi de o aciklamayi kacirmisim ben neyle ilgili dedi demiroren ne demisti tekrar bakarim eve gidince. gayet patlamis da olabilir ama. daha once patladigini da cok gorduk. sadece bi sekilde tff ya da etik kurulu icinde baglantilari cok saglam pek patlamaz gibi bi izlenim birakti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IxVbXHAGXag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20516466.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 İşte bu öcü gibi gösterilen Uefa gayet anlayışlı çıktı, linç güruhu başka iş baksın artık kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Rewendor said: http://www.youtube.com/watch?v=IxVbXHAGXag fakat videonun sonundaki paketleme... sanki köyden bulgur yolluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: İşte bu öcü gibi gösterilen Uefa gayet anlayışlı çıktı, linç güruhu başka iş baksın artık kendine sen nasıl bir kafadasın ya inatla yok linç güruhu falan. konuşmiyim diyorum sadece okuyorum ama böyle deli saçması şeyler yazmayın şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 fizban said: 'demiroren yalan soyluyor, etik kurulu 2. raporu boyle degil' dedi. E o da doğru çıktı. Demirören çok şükür sahaya yansıyan birşey yok demişti (saçmalığını geçelim yansıma olayının bir an) ama İbrahim Akın için çatır çatır şike yaptı yazılmış. E yansımış? İlk raporu ve 2. raporu yazanlar aynı kişiler. Böylesine çelişkiler, delil karartmalar çok vahim. Savunmalar alınınca bazı maçların aklanması olabilir ama 10 kusur maçtan da pürüpaka geçmesi durumun çok komik. Bazı delilleri görmemişler, bazılarının tarihlerini değiştirmişler verilen para maça izafe edilemez tarihler uyuşmuyor demişler. Çok büyük bir rezalet var. http://adilhendeseci.blogspot.com/2012/05/2etik-kurulu-raporu-ve-karartilan.html Neyse, basın yine UEFA'nın sıcak bakışlarından bahsetmeye başlamış. =) İçten içe tırsanlar bu haberlerle gaza geliyor ya işte o çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 UEFA'DAN SIZAN BİLGİLERE GÖRE!!! Radyasyon gibi mübarek, sıza sıza bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Yalan ve uydurma habere ceza yok o yuzden isteyen istedigini yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Seçmen-taraftar ayrımı uefa da da vardır. Milyonları düşman etmek istemeyebilir yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyla alakalı olarak Selena Gomez siteye yansımış http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/05/10/f-bahce-den-selena-gomez-paylasimi--2254322.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar