forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ya gs.org u f5liyorum kaç gündür ünal başgan yapmamış açıklama ne güzel c/p etcektim imajlı imajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Aziz Yıldırım'ın "bunlar söylememişler mi birşey o Semih öyle söyledi,..., Semih bana söyledi şimdi sen söylemişsin ona birşey birşey söylememişler diye" demesi buna karşılık İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun "bizimki aradı başkanım,..., Bu şey onun var ya ORADA İŞÇİLERİ BİR TANE BİR İKİ TANE ....... dedi ki yalnız TARLADAKİ İŞÇİLERİN dedi eğer bir birşey yaptıysanız BİR EKİM YAPTIYSANIZ DEDİ HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ YOK DEDİ bak ben söyleyeyim size dedi ......... DEDİM ŞİMDİ O DA ŞEYDE BUGÜN GELECEKTİ yanıma da yarın sabah bir gel bir bakarız dedim" şeklinde cevap vermesi ve Aziz Yıldırım'ın "öğren bir bakayım da çok kötü oynadılar ya,..." demesi, İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun ise karşılık olarak "birşey var başkanım bunda normal değil yani, NE ZAMAN BÖYLE DİKİM YAPSAK OLMUYOR.... ben yarın bunu bir tam öğreneceğim başkanım söyleyeceğim" demesi, Aziz Yıldırım'ın "bunlarla Beşiktaş maçlarını şey yapmaları lazım yani konuşmamız lazım" demesi, İlhan Yüksel EKŞİOĞLU'nun "Yarın çağıracağım onu diyorum ofiste bir konuşacağım ben .................. Hatta yanımdan da bir şey yaptıracağım " demesi, Aziz'in "gel bir 15-20 dakika konuşalım ..." şeklinde gerçekleşen diyalogların değerlendirilmesi gerekmektedir. çiftçi karagün dostudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Deliller buharlaşmış, AY o şekilde aklanmış sözde. İlk rapordaki ve 2. rapordaki Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçlarını okuyun göreceksiniz farkı. 2. raporla resmen İlhan Ekşioğlunun delilleri sorgulanmış, diğer tapeler vs buharlaşmış. İlhan tek başına bişiler yapmış ama Başgan ve diğer yöneticiler haberdar olmadığı için Fenerbahçeye izafe edilemeyeceğine karar verilmiştir diyip akılları sıra sıyırmışlar. Şu ilk rapor ve delil karartma ile efsane tokat geliyor beyler Cenevre semalarından. Allah sonumuzu hayır etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 escape said: https://twitter.com/#!/12numaraorg/status/199202545246277634 bu ne lan? ahahaha sen adliye önünde "hepiniz ... cocugusunz" diye bağır bi de devlete hükümete hakaret dolu sözler söyle ve tutup twitterda başbakan ve cumhurbaşkanının gerçek hesaplarına tehditkar bi twit at sonra başkanının içerden cıkmasını bekle. öyle bi yazmışsın sanki silahla,bombayla tehdit edilmiş.en doğal vatandaşlık hakkı olan oy hakkı ima edilmiş orada kaldı ki taraftar küfür ediyor diye başkan suçsuz olsa bile dışarı çıkışı mı engellensin ? said: ya ben olsam yemin ederim sırf bu leş taraftarı yüzünden fenerbahçeyi silerim düşürürüm yokederim. cimbom old boyz said: bi adam olun lan yerinizi mevkinizi bilin, fenerbahçe cumhuriyeti falan ne ayaksınız siz, bi özel yetkili savcılara bakar iş alırlar adamı "noldum ben ya, abi sarı lacivert, abi son sözüm fenerbahçeydi ya bneim onu değiştirdim abi" der durursun.. özel yetkili savcılar istediği herkesi alabiliyor zaten o halde kimse hakkını aramasın,eylem yapmasın?sonuçta hükümet karşıtı herkesin içeri alınma ihtimali var,haksızlığa uğradığını düşünen köşesine çekilip ağlasın mı ? said: sne böle devletin öteritesini dandik bi fanatikliğin yüzünden sarsamazsın. 200 kişi küfür etti diye devlet otoritesi mi sarsılacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Egerki bu raporlar dogru ise yarın basbakan cıkıp delirecek muhtemelen medyayı durdurmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ağır fenerli detected yeri gelince 1000 kişi 10k kişi diye söylenir ama şimdi buraya gelince 15k kişi 200 kişiye mi düştü dfsdf ben seninle tutup burda tartışsam sana cevaplar versem sabaha kadar sürer kardeş ve senin o fanatiklikten işlemez olmuş mantık mekanizmanı kıramam kusura bakmaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Fethullah Gülen bir yandan bastırıyor, RTE bir yandan beyler. =) Pensilvenya düşecek diyor, Padişah düşmeyecek diyor dsafsag. dfgd. Baransu hala inatla abanıyor bu davaya. Elime geçen herşeyi yayınlayacağım, gerekirse hapise de girerim ama bu pislik temizlensin ccc diye geziyor. Cemaat vs RTE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ağır liseli detected varsa söyleyebileceğin bişey söyle,ben söylerim ama sen anlamazsın bla bla diye gezinme. sayıyı attım istersen 50bin kişi olsun ne farkeder.50k kişi küfür etti diye otorite sarsılacaksa ortada bir otorite yok demektir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 said: Bunun dışında ilhan Yüksel Ekşioğlu'na ait tapelerden, bu maça ilişkin olarak ayrıca 100.000 USD daha verdiği anlaşılmaktadır. Hatta bu parayı kendi cebinden ödediğini de açıkça söylemektedir. Ancak daha sonra özellikle müsabakanın 2-0'dan 2-2'ye gelmesi nedeniyle şike teşebbüsünde bulunanlar durumdan çok rahatsız olmuşlar ve maç sonrası aralarında yaptıkları telefon konuşmalarına bu durumu yansıtmışlardır, İlhan Yüksel Ekşioğlu da bu duruma çok kızmış, cebinden vermiş olduğu 100.000.-USD'yi geri istemiş ve bir aracı ile ofisine getirtip makbuzsuz olarak tahsil etmiştir. bu son rapordan aga adam para vermiş daha neyin teşebbüsü sahaya yansımaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 escape'i ciddiye alıp cevap yazıyor musun cidden? ilk raporda açık bir şekilde aziz yıldırım teşebbüste bulundu, kulübe izafe edilmesi uygundur yazıyor. adamlar alavere dalavereyle çevirdiler çevirdiler sonuçta aziz yıldırım ve fb kısmını sildiler anlaşılan. 2. raporun birinciden en önemli farkı kendini allahın bir zekisi sananlar tarafından hazırlanması sdşflkasişdsldfsdf antuda bile millet takım ceza almadı da yöneticimiz niye ceza alıyor diye soruyor, kalkıp başkaları sormayacak mı noluyo la orda diye, tey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 normalde ciddiye almıyorum da sanki terör suçu varmış gibi yazınca gelişine vurayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 said: Yüksel Ekşioğlu'nun TFF Etik Kurulu'na vermiş olduğu sözlü beyanında Kulüp adına yapacağı işlemlerle ilgili olarak Yönetim Kurulu toplantılarında karar alındığı ve görevlendirme ya da yetkilendirme yapıldığını bildirmesi karşısında dosya içeriğinde I.Yüksel Ekşioğlu'nun bu maçta yetkilendirdiğine ya da görevlendirildiğine dair bir belge ya da karara da rastlanmadığı; herhalde senin göre şike ve teşvik dairesi başkanlığı gibi görevlendirilme yapılması gerekiyor fenerbahçeye yansıması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bu ülkede zamanında 1 kişinin ettiği 2 kelime laf ile neler gördü neler geçirdi, sen devlete yargı organına o şekilde küfür edemezsin. edersen de beöle sürünürsün adliye avlularında.. eylemler yapılır hak aranır seen hangi eylemde gördün devlete hükümete "küfür ve hakaret" edildiğini ve orda göya size göre "adalet"in yerini bulduğunu??? söylenirse hemen polis müdale der ve haklarında dava açılır hakaretten.. hakkını arama demiyor sana kimse ara ama bu şekilde çapulcu mafya gibi orayı burayı tehdit edemezsin sen. neymiş "üzerimizden rant sağlayamazsınız buna gücünüz yetmez biz fenerbahçeyiz bizi yıkamazsınız hedehödö @cumhurbaşkanı @başbakan @sporbakanı" oldu olacak obamayı falan da ekleyin bari, adliye önlerinde obama aleyhine pankart açın amerikan bayrağı yakın devlet kültürünü bilmediğin belli oluyor, sen ha türk bayrağını karşına almışssın hakaret küfür ediyosun ha devletin savcısına hakimine en önemlisi aslında olayla hiçbi ilgisi olmayan cumhurbaşkanını tehdit diyosun, yapamazsınız edemezsinz vs.. öle bi yaparla öle bi ederlerki... bu ülkede ne "büyükler" yıkıldı bu dünyada ne otoriteler gg oldu, bi kum tanesi fenerbahçeyi mi aşağı alamıcaklar.. eğer dev-let is-ter-se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 şimdi aziz yıldırım somut olarak içinde deil, ayakçılarını kullamış telefonla da bilgi almış ağzından da fazla bir şey kaçırmamış zaten o da bunun bilincinde hapse girdiğinden beri ben temizim diyor osman baydemirin bir lafı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ister ciddiye al ister alma, aynı şekilde galatasaray bu durumlarda olsa ben o şekilde adliyenin önünde devlete savcıya küfür edenlerin içinde bulunmazdım, sen istediğin kadar bağır orda söyleyeceğin her kötü laf aleyhine, her iyi laf da hiçbişeyine olmayacak. başka şeyler dönüyor sadece şike değil, senin bağırdığın mevzu değil olay... sen kafana da sıksan adliye önünde kararlar verilir bi yerlerden ayrıca son yapılan olay yok polis taşlamalar adliyenin önünü yakmalar gazeteci kafası yarmalar terör örgütü stili hareketler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 neymiş o 1-2 kelimeyle geçirilen olaylar ve söyleyenler ? taraftar bu işte her maç nasıl küfür ediyorsa orada da öyle küfür etmiş altında üstünde bişey aramaya veya anlam yüklemeye gerek yok. aziz yıldırımın adliye avlusunda sürünmesiyle taraftarın ettiği küfürün ne alakası var ? ne mafyası yahu sen ne anlatıyosun veya okuduğunu anlayabiliyo musun ? bu davaya siyasal bir olay karıştırmayın denmiş,karışırsa oylarla tehdit edilmiş işte,başka ne yapabileceklerini düşünüyorsun ? kafana göre anlam yüklemişsin her olaya akp'nin kendi düzenlediği mitingler dışında gittiği her yerde küfür yiyor,bu küfür eden insanların hepsi bayrağı karşısına almış ? kimsenin fb'yi aşağı almaya çalıştığı filan yok bu söylenen(yıkılmayacağız vs) her şey manevi şeyler tıpkı 'fenerbahçe cumhuriyeti' gibi.tabi sizin işinize 'devlet içinde devlet kurmuşlar' diye geldiği için öyle düşünüyorsunuz. bende zaten o kalabalığın içinde değilim hatta yakınında da değilim olsaydım da gitmezdim ve orada gidip bağırmanın küfür etmenin bir şey kazandıracağını da düşünmüyorum.fakat her yerde yaşanan olayları farklı bir boyuta taşımaya çalışmaya ve üstüne cimbom old boyz tavrı takınmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 O değil de bu raporlar baya ilginç. Şaka maka Baransu çalışmış dersine sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 abi şike muhabbeti cıktıgından beri mehmet balonsunun balonları cok patladı, guvenilir bir herif degil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Tamam da bu sefer koymuş raporları, hani kendinden birşey katmamış olaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 RTE son sözü söylemedimi ya daha ne konuşuluyor burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Baransu Demirören için içki icerken telefonnu acık kaldı diyor ama Demiroren 1 senedir icki içmiyor dedi TS baskanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 son günlerde ben pek takip edemiyorum gündemi de şimdi uefanın ağzımıza çakıp çakmayacağı mı bekleniyor ? yurt içi kararlar kesin olarak verildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Haftasonu maçı germek için ne yapacagını sasırdı medya. Egerki GS falan yenerse o macı cidden Turkiye tarihinin bir ilki gerceklesebilir kontrolü kaybeden taraftar yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 medya kanla besleniyor abi sorsan hepsi ilkeli habercidir. valla biz içeride dışarıda son maçta şampiyonluk kaybetmeye alışığız :) güzel bi hakem yönetimi olursa,eboue melo filan tahrik edici hareketler yapmazlarsa güzel de maç olursa belki bir ilk yaşanır biliyorum mucize gibi olur gerçekleşirse ve fb taraftarı galatasarayı kendi takımıyla birlikte alkışlar,şu iki takım arasındaki nefret,düşmanlık sona ermiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 S-H said: son günlerde ben pek takip edemiyorum gündemi de şimdi uefanın ağzımıza çakıp çakmayacağı mı bekleniyor ? yurt içi kararlar kesin olarak verildi mi ? RTE cezalar gerçek kişilere verilmeli dedi bence bitti olay. Uefa da tüm Türk kulüplerini cezalandıracak muhtemelen , 3-5 sene hiç bi takım gidemez avrupaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar