janis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın. Yemisim FB , BJK ,GS'sini. Hepsi şikeci pislikler. Rezil ettiler futbolu. Ben bundan sonra Juventus taraftariyim. Size de Milanı oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Myshkin said: Kendisi buraya Aziz Yıldırımla Lube Ayarın ilişkisi varmış falan da yazmıştı zamanında. Element uydurmayalım. Öyle birşey yazmadım. Varsa bul çıkar. fizban da hala arıyor galiba Galatasaray önce maa'ya istifa et demiş sonra etme demiş falan. dün koyucam o duyuruları demişti. onu da bekliyorum mesela. f Biz Türk milleti olarak balık hafıza olduğumuz için olmamışı olmuş deriz yediririz bir güzel. bu konunun da cılkı çıktı, bir iki hırslı arkadaş konuyu bırakıp kişisel harraslara başlamış. kimseyi üzmeye kırmaya, gerginlik yaratmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 janis said: Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın. Yemisim FB , BJK ,GS'sini. Hepsi şikeci pislikler. Rezil ettiler futbolu. Ben bundan sonra Juventus taraftariyim. Size de Milanı oneririm. 15 senedir falan Juventus taraftariyim ancak bu ulkede futbolu rezil ettiler diyip Avrupa'nin en buyuk futbol skandalinin oldugu ulkeye yonelmen de ironik olmus dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 23 yıldır liverpool taraftarıyım böyle şike görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Evr said: Masquerade said: Valla fanatizm falan geç bu işleri. Ortada adli bir süreç var ve bu patlakda Galatasaray'ın esamesi bile geçmiyor. Çok zorluyorsun. Cezalar bu dosyaya göre veriliyor. Tutup da sen 1994'de sen 2001'de sen 1982'de sen 1951'de yapmıştın diye mi ceza verecek HAHAHHA. Dün deli raporlu katil Cihan Oskay'ın 2000 2001 hakkında mahkemede soylediklerini buraya c/p ediyorsun hemde eksik olarak, mahkemeden aldığı cevabı yazmadan ama dimi fanatiklik falan geçmek lazım bu işleri Bu mahkeme falan değil abi. Yolunu şaşıran gelip konuşuyor neymiş Savcıya ısrar etmiş. Resmen şaka bu başka birşey değil. Çizgi filme döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bu kadar tantanadan sonra en azından bir takımı dusursunler arkadas yani kendi kendine flan sike yapmıs olsun faln ama dusursunler o kadar cekirdek bosa gitmiş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 giresun spor düşer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 zaten dusucek asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 janis said: Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın. Yemisim FB , BJK ,GS'sini. Hepsi şikeci pislikler. Rezil ettiler futbolu. Ben bundan sonra Juventus taraftariyim. Size de Milanı oneririm. juventus'un yaptıklarını,başına gelenleri biliyorsundur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 aquila said: zaten dusucek asdf. son 2 maçı alırlarsa düşmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 janis said: Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın. Yemisim FB , BJK ,GS'sini. Hepsi şikeci pislikler. Rezil ettiler futbolu. Ben bundan sonra Juventus taraftariyim. Size de Milanı oneririm. 2000 li yıllarda yine benzer olaylardan dolayı bende TR ligini bırakıp artık Milanlıyım demiştim ve 5-6 yıl sürdü bu. Yine bırakma zamanı geldi galiba , ama bu sefer Real Madrid daha cazip geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Llama said: aquila said: zaten dusucek asdf. son 2 maçı alırlarsa düşmüyor :D ustundeki 3-4 takimdan birinin sn maclarini kaybetmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 janisin o mesajı acaip komik gs fb bjk hepsi şikeci kötü yaşasın şikeden küme düşmüş juventus yaşasın - puan cezası almış milan mesele şike veya klupler değil.tff ve yayıncı kuruluşun leş oluşu futbolu seven dünya futbolunu ztn izliyordur.illa milanlı yada juventuslu olmaya gerek yok dsmart digiturk ntv veriyor işte o güzel ligleri.izliyoruz ztn.türkiyede şike olmasada izliyoruz yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sarkazmdan siz mi anlamiyosunuz, yoksa ben mi yanlis anliyorum cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sen yazsan tamam ama ben janise inandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 aquila said: sarkazmdan siz mi anlamiyosunuz, yoksa ben mi yanlis anliyorum cozemedim. Beni bir tek sen anliyorsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Şu şovmen Erman'la tayfasına RTÜK 2-3 hafta giydirse pek güzel olacak, Okan Bayülgen gecenin köründe bikaç espri yaptı diye 2 hafta yediydi, dünkü rezaletin umarsızlığın da bir faturası olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://4.bp.blogspot.com/_1Ddqz3D4e4o/TAekDfX5yII/AAAAAAAAAxk/VwMFxZ5rQ4Y/s1600/69714568.jpg eşek bukadar çekmedi be. Sezer'i vardı o eşeğin. Gerçi Sezer'de gitti kalaşnikoflu uyuşturucu kaçakçısı oldu çatışmaya girdi. Ulan Sezercik bile ahlaksız, şerefsiz çıktı memlekette masumiyet adına birşey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ALTAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU BASIN AÇIKLAMASIDIR Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından Disiplin Talimatının 58.maddesinde yapılan değişiklik ile şike ve teşvik primi verilmesi olaylarına karışan kulüplere verilecek cezalarda değişiklik yapılmasına ve hatta bu cezaların gerektiğinde ertelenmesine yol açılmış bulunmaktadır. Böyle bir değişikliğin 26 Ocak 2012 tarihinde yapılan Futbol Federasyonu Genel Kuruluna katılan kulüpler ve ilgili meslek kuruluşları temsilcileri tarafından ret edilmiş olmasına rağmen kısa bir süre sonra genel kurul kararının aksine Federasyon Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilmesinin kabul edilemez olduğu ve futbolun asli unsurlarının görüşlerinin aksine dayatma içerdiği açıktır. 2011 Temmuz ayından beri, Türk futbolu herkesin bildiği, dile getirdiği ancak yokmuş gibi davranmayı tercih ettiği kirlilikten kurtulma yolunda eline geçen fırsatı değerlendirememiştir. Maalesef bugün gelinen noktada futbol ve kulüp yöneticilerinin futbol algısının gelişen, dinamik, dünya ile entegre olmuş Türk ulusunun gelişmişlik düzeyinin altında kaldığı, evrensel hukuk kuralları ile uygar dünyanın yerleşmiş değerleri ile çelişen, şark usülü kurnazlıklar ile tüm toplumun aklı ile alay eder tarzda hareket etmekte ısrarlı olduklarını ortaya koymuştur. Hukukun temeli suçluları affetmek değil bilakis mağdurların zararlarını telafi etmek olmalıdır. Diğer türlü davranışın kamuoyu vicdanını zedeleyeceği ve toplumda dayanak bulamayacağı açıktır. Futboldaki kirlilikten, spora siyaset karışmasından, şike ve teşvikten bugüne kadar en fazla zarar gören Altay Spor Kulübü olarak, eskiden olduğu gibi bugün de temiz futbol için çabalayacağımıza, zararlarımız giderilene ve mağduriyetimiz ortadan kaldırılana kadar olaya karışan ve gereğini yapmayan kişi ve kuruluşlar hakkında ülke içi ve ülke dışında her türlü yasal hakkımıza kullanacağımızın bilinmesini isteriz. Ayrıca son kararlı ile futbolun kendisini temizleme niyetinin samimi olmadığının, herkesin dilindeki Türk Futbolunun menfaatleri klişesinin etik menfaat değil maddi menfaat olarak algılandığını üzülerek görmekteyiz. Yine şikenin ve teşvik eylemlerinin sahaya yansımadığı şeklindeki açıklamanın devam eden şike davasını, ayrıca dosyanın sevk edildiği P.F.D.K müstakbel kararlarına müdahale anlamı taşıdığı ve yargılamayı etkileyeceği ortadadır. Artık bunun böyle gitmeyeceği, bu tip hareket ve kararların devamı halinde, uzun vadede Türk Futbolunun imajının üçüncü dünya ülkeleri düzeyine ineceği kanısındayız. Türk halkının büyük çoğunluğunun da bu durumdan rahatsız olduğu bilinci ile Haziran ayında yapılacak Altay Spor Kulübü Genel Kurulunda, önümüzdeki sezon lige katılma taahhüdünü Federasyona verilmemesi konusunun görüşülmesini de gündeme almaya kararlıyız. 100 yıllık tarihe sahip olan BÜYÜK ALTAY KULÜBÜ’NÜN önümüzdeki sezon liglere katılmama kararı alma düşüncesinin vicdani sorumluluğunu, bu kararı alan kişi ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bizim gibi düşünen, temiz futbolu özleyen, kirlilikten ve bu oyunlardan sıkılan tüm Kulüpleri ve kuruluşları de bu haksızlıklara boyun eğmemeye, birlikte hareket etmeye, sessiz çoğunluğun birlikte hareket etmesi halinde kirliliğin devamını isteyenlerden çok daha güçlü olduklarını göstermeye çağırıyoruz. Sloganımız eskiden olduğu gibi temiz Kulüp, temiz futbol olacaktır. Saygılarımızla. Altay Spor Kulübü adına Başkan Ömer HIZLIOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 altay brazzerstaki kel adam gibi acıklama yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: Şu şovmen Erman'la tayfasına RTÜK 2-3 hafta giydirse pek güzel olacak, Okan Bayülgen gecenin köründe bikaç espri yaptı diye 2 hafta yediydi, dünkü rezaletin umarsızlığın da bir faturası olmalı federasyonla, alınan kararlarla bir güzel dalga geçti işte herif rezalet olan ne? sana göre süreç normal mi işliyor yoksa nedir hoşuna gitmeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: Şu şovmen Erman'la tayfasına RTÜK 2-3 hafta giydirse pek güzel olacak, Okan Bayülgen gecenin köründe bikaç espri yaptı diye 2 hafta yediydi, dünkü rezaletin umarsızlığın da bir faturası olmalı gayet komikti alındın mı ki sen anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ayrıca ulusal bir kanal orası, o şekilde deli saçması sarhoşların şov yeri değil, illa bu tarz eğlenmek istiyorsa gitsin sahil yolunda kayalıklarda falan takılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 rtuk tff ye cezayı kessin önce. o daha aşağılayıcı ve halkı kin, nefret, bilumum kavgaya itecek bir yayındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bu ligden CACIKKKK olmaz gökmen, CACIKKKK olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar