Vendy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Hacının şalgamı iyidir, en azından Adana'da kendi büfelerinde sattıkları gerçekten çok iyi. Online olarak almak ne kadar mantıklı onu bilmem ama kötü olacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 24lü acılı koli alın, içmesi daha rahat olur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 2şer litreliklerden alırım alırsam, 0.25likler çok az ambalaja gider paranın çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 copry said: Adindan ne hayir gordunuz de tadindan ariyorsunuz . rakı şalgam oyşş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Hic icmedim guzel mi degil mi bilmem kelimeye antipatim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ahah aynen.şalgama hep bi önyargım var 1 kere içmiştim galiba.ama tadını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 vay be bu yaşa gelip şalgam içmemişler de varmış, çok şey kaçırıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 adanus iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Salgam Nerden Alınır ? haberin en altında link var heryere gönderiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Red said: ahah aynen.şalgama hep bi önyargım var 1 kere içmiştim galiba.ama tadını unuttum And Red strikes again. Hayatin yalan lan. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Gittim şalgam aldım bu konudan sonra. Şunu: http://my.tuskon.org/_bins/urun_katalog/079702300_1300210509.jpg Doğanay'dan daha iyi. Pozantı'da yapmışlar. Acısı az acı ama hoş bir acı tadı var yine de. Tadı güzel. Marketten aldıklarımın iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 şalgamı sade içemiyorum ben ilginç bi şekilde yanında yiyecek bişey olmalı mutlaka hele çiğköfte oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 GERGE said: İstanbul'daysan Eminönü'nde Kadıköy iskelesinin önünde satan bir amca var seyyar tezgahıyla. İçtiğim en iyisi o benim. Zehir gibi acı ama, acıyı aşırı sevmiyorsan bulaşma. Kadıköy iskelesinin önünde şalgam satan amca mı var :) Dikkat edeyim bir daha ki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Acı turşu suyu, şalgam ağırlık ama sırf şalgam değil. Gerçi istanbuldan ayrılalı ben iki sene oldu, hala orada olmayabilir. Yıllarca ordaydı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar