paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Arkadaşlar bildiğiniz üzere Doğanay ve Kilikya gibi market ürünü şalgamlar var ancak ben bunlardan o kadar da hazzetmiyorum.Acısı acı değil,tadı tat değil. Ev yapımı şalgamın hastasıyım ama ben bu olayı tutturamıyorum,acı turşu suyunu turşucudan alıyorum,adanalı arkadaşların acı turşu suyundan farklı oluyor. Kısacası bana şalgam + acı turşu suyu alabileceğim bir şalgamcı lazım malum Akdeniz ve Güneydoğu dışında pek şalgamcı bulmak mümkün değil, Adana'da olup da şehirdışına kargo gönderen şalgamcılar varsa veya çok iyi yapıyordur,internetten sipariş alıyordur öyle bildiğiniz bir şalgamcı varsa tavsiyelerinize açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 şalgam zaten öyle çok lezzet alınabilecek bir şey değil. şerbet iç, meyve suyu iç, greyfurt suyu iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 İstanbul'daysan Eminönü'nde Kadıköy iskelesinin önünde satan bir amca var seyyar tezgahıyla. İçtiğim en iyisi o benim. Zehir gibi acı ama, acıyı aşırı sevmiyorsan bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 odullusoru said: şalgam zaten öyle çok lezzet alınabilecek bir şey değil. şerbet iç, meyve suyu iç, greyfurt suyu iç. şalgamdan anlamayan bünyenin meyve suyu önerisi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Adanalı ev arkadaşım birkaç güne litre litre saf , acı şalgam suyu getirecek ohh yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bak adana dedin,bici bici aklıma geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 odullusoru said: şalgam zaten öyle çok lezzet alınabilecek bir şey değil. şerbet iç, meyve suyu iç, greyfurt suyu iç. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hemen bir hacının şalgamı içmeliyim !111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ulan Hacının Şalgamına o ses gitmişmi be kardeşim, o müziği duyunca insan bir Belkıs Akkale bir İzzet Altınmeşe bekliyor ama gele gele miy miy sesleri geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Kadıköyde minibüslerin kaçak indikleri yer var ya oralarda bir şalgamcı vardı dükkan olarak hala duruyorsa oraya git al : = yoksa marka olarak satılanlarda çok kötü değil açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 knox said: bak adana dedin,bici bici aklıma geldi... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 otobüs muavini ayarla getirt bence 2-3 güne elinde olur mersin adana civarından adam gibi bişi içmekse derdin ya da gg gibi sitelere bak bazı yerler yöresel tat gibi bozulmayacak şeyleri kargoluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Adindan ne hayir gordunuz de tadindan ariyorsunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 carpilirsin yau salgam cogzel bisey bence. bilmiyorum anne tarafindan adanaliyim diye bende default "salgam <3" geldim dunyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Aynen yukardaki mesaja +31. Şalgama laf etmeyin çarpılırsınız. Ben de anne tarafı Adanalıyım, şalgam olmassa olmaz. Bizimkiler gerçi şu an Osmaniye'de, pek farklı değil Adana ile. Çarşıda bir amca var, ben küçükkende aynı şekilde ordaydı, böyle eski püskü ufacık bir tükkanı var. Oranın yerlisi, köylüsü. Amcam bir şalgam yapıyor, peh.. ve aşırı ucuz. Gerçi oralar büyük şehirlere göre halen çok ucuz. Ufak bidonlar var mesela, onlara dolduruyor, bidonu 10-15 lira flndı. Deli gibi satış yapıyor. Çok iyiydi. Gidesim geldi gene Adana'ya. Bu ara oralar çok güzel, portakallar, limonlar fln açmıştır, hava da sıcacık. Siz şimdi şalgam-rakı ikilisine de laf edersiniz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 biraz ulaşımı zor ama oralardan geçiyorsan kumburgaz'dan büyükçekmece'ye gelirken yol üstünde güzelce'yi geçince (veya o cıvarlarda, kaçırman imkansız zaten) kamyonetiyle şalgam satan adanalı birisi var. sürekli orada takılır. kilikya falan markalı şeyler de satıyor, kendi yaptığı şalgam suyunu da satıyor. bi keresinde kendi şalgamı kalmamıştı markalı aldım (klikya sanırım) içemedim kaldı öyle. bu sene daha 1 kere aldım, 20 gün önce falandı ama elinde son kalanmış biraz acısı az dedi, gerçekten az çıktı. yeni yaptığımızı haftaya getiricem falan demişti. yolum düşmedi ondan sonra. dediğim gibi eğer oralardan geçen biriysen aklında olsun. ama anadolu yakasında falansan adana'ya git daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Hacı'nın şalgamının reklam kötü ama ürün iyiymiş diyorlar deneyeyim bakalım onu. Onun dışında şalgama bu kadar karşı olan hayınları görmemiz de paticiğin giderek kötüleştiğini gösteriyor. Şalgamı sevmeyeniniz tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 şalgam sevmeyenlere nerf gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 fixmen said: Siz şimdi şalgam-rakı ikilisine de laf edersiniz :). Bi ayrı güzel oluyor valla bunlar birleşti mi, yanına peynir ciğer bikaç meze daha ohhhşşş nam nam nam nam nam nam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Selam, Mersin-Tarsus tarafinda uretilen Turnip Salgam var. Markanin adi direkt Turnip. Onlardan bulup ic ya da yolun duserse Mersin'e falan direkt yerlerine gidip ic. En son siparis almiyorlardi sehir disina. Yine de sandini dene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Hatta ne ballisin ki son ictigim yerde adres kismini cekmisim zira google falan bulamiyor. http://i.imgur.com/189PM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 http://www.turnib.com/alisveris/ Alıyorlar sipariş bunu deneyelim. Meraklısı da sipariş verebilir. http://www.hacininsalgami.com.tr/default.asp Buda fena değil diyorlar. İkisinden de sipariş veririm 2 - 3 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ohhh netten siparişi de varmış ekleyelim linki eyw Di:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yalnız hacınınki baya baya pahalı buna oranlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar