paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 reyou said: abi ogrencisiniz diye bu eziyet kendinize niye? :) efes cin kendinize gelin. efes çok yanlış tercih glikoz şurubu kullanıp,alkolü artırmak için pirinç kırıkları kullanıyorlar. Tuborg %100 malt daha iyi, en azından daha sağlıklı diye biliyorum, Vedat Milor'un yazısı var hatta bununla alakalı. Ben bira yerine şarap tercih ediyorum aslında. Hatta arkadaşlar yapıyor bana litre litre hediye ediyorlar,ben de bedavaya ev yapımı şarap içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ev yapımı şarap on numara oluyo hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 S-H said: Sypro said: yıl 2012 halen bira içenler var. 2042'de de içmeye devam edicem 2023'ü bi atlat da.. sonra tekrar düşünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ben gecen gun ev yapimi bira ictim. anarsik cocuklar yapmis. o da fena degildi he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mariachi üstüne tanımam birada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Yanına da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bira topiği mi geliyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 aa bira topiki. gines soylenmemis, gines baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bira topiki mi oldu ? Ha iyi o zaman. Yemekte, Parti'de,İş üstünde,2 üst posttaki kombinasyon.Paran yoksa, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar