copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bone said: copry said: Akraba olunca taciz ve tecavuz olmayacak zaten, hi hi evet! Meme emmek icin bahanenin de boylesi. türkiye'de de uygulansın bu, günlük taze sütümüzü de çıkarmış oluruz. Ahahha abi beni niye alintiliyosun ki , Kimi emiyosaniz emin ben karismam kacarim hawaiiye , bana mi kaldi koskoca ulkenin memelerini savunmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 marksman said: niye 5 kez emmeli ? formül şu (allahın isim sayısı + allah sayısı) / (müslümanlığın şartlarının sayısı x büyük melek sayısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ya anlamadıgım her emilen memeden süt gelmez ki,gelir mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 copry said: Ahahha abi beni niye alintiliyosun ki , Kimi emiyosaniz emin ben karismam kacarim hawaiiye , bana mi kaldi koskoca ulkenin memelerini savunmak sdf meme emmek için bahane arıyorsunuz dedin de, ben de bir bahane sundum işte. ha bi de maksat öm kutunu doldurmak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 biri benim sorumu cevablasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 3. bombadan sonra Mısır Thread isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Absolut said: Sapıttılar mı yoksa medyanın sapıtmasımı emin olamadım. bende böyle düşünüyorum. medyada sütten çıkmış ak kaşık değil 500 kelimelik bir yazının 2 kelimesini seçip onun üzerine haber yapabilen birşey sonuçta. ama gerçekce abv diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 açıldımı bilmiyorumda 3. bomba çoktan patlamıştı http://gundem.milliyet.com.tr/bundan-daha-hiyar-yasak-duyulmadi-/gundem/gundemdetay/08.12.2011/1472554/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ahaahahaha hatırladım aynen. Adamlar nereden nereye gittiler ya. Piramitleri yaratçaz derken beyni yaktı herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 barnacle said: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/14878487.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 osuruklu göte arpa ekmeği bahane... bu şekilde bütün aklı oralarda olan insanların gözünü de oysan bu sefer görme engelliler için çıkarılan kitaplara dokunurken burdaki sivrilikler memeucu çevresini hatırlatıyo yasaklayın der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mısır cazibe merkezi haline gelmeye başladı şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 photoshopuna kurban hurriyet gorselcisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 oha fanteziye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mısır neden bu hale geldi böyle ya önceden de mi böyle gerizekalılardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 o foto ne ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 İnsanların gitgide salaklaştığını görmek mi,ortama uyup salaklaşmak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar