Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Bayern München | ŞL Yarı Final

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayern pozitif oynuyor genelde ama Çelsi'den pek ümidim yok o konuda haklısın. İnşallah erken yerlerde açılmak zorunda kalırlar. Ya da bilmiyorum önyargılıyım adamlara karşı. Di Matteo'nunki de iyi iş ha, gel takıma 2 ay sonra CL finali:)..
Mesaj tarihi:
chelsea normalde aşırı kapanarak oynayan bir takım değil ki,

munih desen bitiricilik özelliği olmayan barcelona resmen, oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı çok iyi beceriyorlar. Harika çıkıyorlar atağa falan,

chelsea barça maçlarında olduğu kadar kapanmayacaktır, munih'teki eksiklerde chelsea kadar değil. Olabildiğince pozitif oynayacaklardır.

Harika bir final bizi bekliyor. Ahh ahh belki gitme şansım olur şu finale ya olsa süper olur.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Star TV'ye de selamlar muhteşem maç yerine dizi verdikleri için. NTV gelecek yılın CL maçlarını alsın ne yapıp ne edip.

star ntv'nin zaten. ama yaptıkları anlaşma yüzünden heralde d-smarta veriyolar haftada bi maçı.
Mesaj tarihi:
geçen nerede okumuştum bu yarıfinalistler belli olunca "ooOOoOOoo finalin adı barça real!"* nasıl sinir olmuştum

oh oldu iyi oldu taammı

*show tv deki yemek giyim kuşam vs bilimum yarışmalardaki dış ses tonlamasıyla düşünün
Mesaj tarihi:
final için alianz arena'ya alınacak seyirci sayıları da açıklanmış, bu kadar kısa sürede yalandır gibime geldi de

62.500 kişilik stadyumda iki takıma da 17.500'er kişilik yer ayrıldığı söyleniyor.

Eğer böyle birşey olursa UEFA adına yeni bir rezalet olur.
Mesaj tarihi:
Normal değil mi zaten, gerisi Münih kentinin sakinlerine ayrılıyor ki onlar da elbette Bayern'li olacaklar ama ondan kaçış yok. İstanbul'da filan da azıcık Milanlı yok muydu genele oranla.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ha ben şey sanıyordum ya stadı iki tarafa bölüp satıyorlar diye

şehir sakinleri için 3. bölüm açılıyorsa tamam normal gibi duruyor :D

şehir sakinleri diil de, satış geliri klüplere kalıyo o biletlerin. geriye kalan 3. bölüm de kendi içinde bölünüyodu çünkü, uefa davetlileri falan da var o bölümün içinde.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Star TV'ye de selamlar muhteşem maç yerine dizi verdikleri için. NTV gelecek yılın CL maçlarını alsın ne yapıp ne edip.

Maç 90 bilemedin 120 dakika. Tamam muhteşem maçtı ama diğeri 100 yıl.

Çok afedersiniz.
  • Yeni Oluştur...