loop Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 İnsanlar seviniyor ama finalde futbol olmayacak. Taktik savaşı olacak, savunma önceliği olacak, futbol olmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 finalde oynayacak topçu kalmadı, hepsi cezalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bayern pozitif oynuyor genelde ama Çelsi'den pek ümidim yok o konuda haklısın. İnşallah erken yerlerde açılmak zorunda kalırlar. Ya da bilmiyorum önyargılıyım adamlara karşı. Di Matteo'nunki de iyi iş ha, gel takıma 2 ay sonra CL finali:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gj bayern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 O kadar sevindimki ispanyolların elenmesine gına geldi sağda solda madrid barcelona muabbetlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 chelsea normalde aşırı kapanarak oynayan bir takım değil ki, munih desen bitiricilik özelliği olmayan barcelona resmen, oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı çok iyi beceriyorlar. Harika çıkıyorlar atağa falan, chelsea barça maçlarında olduğu kadar kapanmayacaktır, munih'teki eksiklerde chelsea kadar değil. Olabildiğince pozitif oynayacaklardır. Harika bir final bizi bekliyor. Ahh ahh belki gitme şansım olur şu finale ya olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Star TV'ye de selamlar muhteşem maç yerine dizi verdikleri için. NTV gelecek yılın CL maçlarını alsın ne yapıp ne edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 #hahamadrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 iddaa'da 90 dakkanın sonucuna bakılıyor di mi? uzatmalar hariç tutuluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Buddha said: Star TV'ye de selamlar muhteşem maç yerine dizi verdikleri için. NTV gelecek yılın CL maçlarını alsın ne yapıp ne edip. star ntv'nin zaten. ama yaptıkları anlaşma yüzünden heralde d-smarta veriyolar haftada bi maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ginaly said: iddaa'da 90 dakkanın sonucuna bakılıyor di mi? uzatmalar hariç tutuluyor? 90dk, nub iddacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 geçen nerede okumuştum bu yarıfinalistler belli olunca "ooOOoOOoo finalin adı barça real!"* nasıl sinir olmuştum oh oldu iyi oldu taammı *show tv deki yemek giyim kuşam vs bilimum yarışmalardaki dış ses tonlamasıyla düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 final için alianz arena'ya alınacak seyirci sayıları da açıklanmış, bu kadar kısa sürede yalandır gibime geldi de 62.500 kişilik stadyumda iki takıma da 17.500'er kişilik yer ayrıldığı söyleniyor. Eğer böyle birşey olursa UEFA adına yeni bir rezalet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Normal değil mi zaten, gerisi Münih kentinin sakinlerine ayrılıyor ki onlar da elbette Bayern'li olacaklar ama ondan kaçış yok. İstanbul'da filan da azıcık Milanlı yok muydu genele oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ha ben şey sanıyordum ya stadı iki tarafa bölüp satıyorlar diye şehir sakinleri için 3. bölüm açılıyorsa tamam normal gibi duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 kiskiskiskis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 barcaya güldük başımıza neler geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Zaaa mourinhonun fanboyları almış kapağı. Bu sefer Chelsea alsın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 DarKRideR said: ha ben şey sanıyordum ya stadı iki tarafa bölüp satıyorlar diye şehir sakinleri için 3. bölüm açılıyorsa tamam normal gibi duruyor :D şehir sakinleri diil de, satış geliri klüplere kalıyo o biletlerin. geriye kalan 3. bölüm de kendi içinde bölünüyodu çünkü, uefa davetlileri falan da var o bölümün içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 real cıksaydı chealse ye biraz sans veriyordum ama bayern acımaz yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Maç yayını esnasında , spikerin yanında yorum yapan sıgır kim (di) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Munchen alır kupayı, morinyo fanboylarına selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Buddha said: Star TV'ye de selamlar muhteşem maç yerine dizi verdikleri için. NTV gelecek yılın CL maçlarını alsın ne yapıp ne edip. Maç 90 bilemedin 120 dakika. Tamam muhteşem maçtı ama diğeri 100 yıl. Çok afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 katalan teroristleri ve morinyo apaçileri çekirdek yer ilzer artık finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oldun said: real cıksaydı chealse ye biraz sans veriyordum ama bayern acımaz yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar