Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Trias said: aramızda kaç kişi Fazıl Say eserleri dinlemiştir? ben hiç dinlemedim. Fazıl Say dünyada "Türk Fazıl Say" olarak mı tanınıyor? hayır, iyi yolculuklar, Bunların konuyla alakası? "Ben ve bir sürü insan fazıl sayılın eserlerini dinlemedi + türk olduğunu bilmiyorlardır o yüzden iyi işler yapmamış" mı demeye çalıştın? ki klasik müzik camiasında bu adamın tanıyanlar, adamın nereli olduğunu biliyordur sorunun mantığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bence ayrılmasına üzülünebilecek isimlerden biri. Ama diğer bir açıdan bakınca gittiği ülkede daha verimli çalışıp belki de ülkemizin ismini arada sırada sanat dünyasında olsa duyurmaya yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Trias said: Absolut said: Trias sen dinlemiyorsun diye de dunyaca yeteneği ve kabiliyeti kanıtlanmış birine kötü demek de saçma. Sevmiyorsan sevmiyorum arkadaşım dersin ama gelip başkalarına sen de sevme sanatı da yetersiz gibi kasmak gereksiz. benim cümlelerimde kötü diye bir kelime ima var mı? Vurgulamak istedeğim Türkiye'den ayrılmasının üzülecek, konuşulacak bir konu olmadığı. evet, gercekten hic konusulcak bir konu degil dunyaca unlu olmus turk bir sanatcinin sokakta malin teki tarafindan vurulma ihtimali olmasi, ulkeden kacar gibi ayrilmasi vs. hangi konudan konusalim sen karar ver simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Marty said: hangi konudan konusalim sen karar ver simdi hökümet iyi ya. iyi çalışıyor, çok da güzel çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ulkesinde sanatcinin ve bilim adaminin yokluguna/eksikligine uzulemeyecek kadar suursuz olmak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gitsin ya kurtulsun hatta vatandaşlıktan çıksın bu ülke haketmiyo fazıl sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 absolutun dedigi gibi ülkemizin ismini sanat dunyasinda daha iyi bile duyurur artik. neden turkiyede olmadigini aciklar. develere mi biniyosunuz sorusu yerine sizin ulkede asiri dinciler sanatcilari tehdit ediyo vuruyo mu sorulari baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Trias said: Absolut said: Trias sen dinlemiyorsun diye de dunyaca yeteneği ve kabiliyeti kanıtlanmış birine kötü demek de saçma. Sevmiyorsan sevmiyorum arkadaşım dersin ama gelip başkalarına sen de sevme sanatı da yetersiz gibi kasmak gereksiz. benim cümlelerimde kötü diye bir kelime ima var mı? Vurgulamak istedeğim Türkiye'den ayrılmasının üzülecek, konuşulacak bir konu olmadığı. Bu yargıya o sorduğun sorulardan varman baya saçma farkındasın herhalde. Dünyada Bach sevmeyen milyonlarca insan var. Fazıl Say'ı Bach'la karşılaştırdığımdan değil ama pop müzikle, müzik sanatını karıştırmışsın. Klasik müzik alanında Türkiyedeki en başarılı isimlerden biri olduğu yurtdışındaki klasik müzik camiası tarafından tanınırlılığı ve aldığı ödüller sebebiyle bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bu adama sormayacaklarmı sen niye terkettin ülkeni diye. Vereceği cevaptan sonra sen istediğin kadar ülkeyi tanıt, tonlarca para dök. Burda mesele bir piyanistin gitmesi değil, bir piyanistin neden gittiğidir. He ama alla küfretti iyi olmuş diye gezen insnalar için önemli değil. Sözde medenileşiyoruz, sözde ileri gidiyoruz. Yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Marty said: absolutun dedigi gibi ülkemizin ismini sanat dunyasinda daha iyi bile duyurur artik. neden turkiyede olmadigini aciklar. develere mi biniyosunuz sorusu yerine sizin ulkede asiri dinciler sanatcilari tehdit ediyo vuruyo mu sorulari baslar Bu haber oldu zaten, http://www.artsjournal.com/slippeddisc/2012/04/atheist-pianist-quits-turkey-over-rise-of-islam.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bu başlıkta ki yetersizlerden bile belli adamın gitmekte ne kadar haklı olduğu ki buradaki adamlar da üni mezunu yada öğrencisi olan göya toplumun okumuş kısmı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Marty said: Trias said: Absolut said: Trias sen dinlemiyorsun diye de dunyaca yeteneği ve kabiliyeti kanıtlanmış birine kötü demek de saçma. Sevmiyorsan sevmiyorum arkadaşım dersin ama gelip başkalarına sen de sevme sanatı da yetersiz gibi kasmak gereksiz. benim cümlelerimde kötü diye bir kelime ima var mı? Vurgulamak istedeğim Türkiye'den ayrılmasının üzülecek, konuşulacak bir konu olmadığı. evet, gercekten hic konusulcak bir konu degil dunyaca unlu olmus turk bir sanatcinin sokakta malin teki tarafindan vurulma ihtimali olmasi, ulkeden kacar gibi ayrilmasi vs. hangi konudan konusalim sen karar ver simdi birden sanat ve fs düşmanı olduk. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 said: When I said that I was an atheist, everyone insulted me and the legal authorities jumped on everything that I wrote on Twitter. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 hamsilipilav said: bu başlıkta ki yetersizlerden bile belli adamın gitmekte ne kadar haklı olduğu ki buradaki adamlar da üni mezunu yada öğrencisi olan göya* toplumun okumuş kısmı lol *güya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 göya fonetik olarak daha hoş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ben de memeleri seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Adamın gitmesi önemli değil. İnanmadığı bir dine yorum yaptığı için gitmek zorunda kalması önemli. O kadar tolaranssız güvensiz mal bir inanış biçimi ki bi çok insanın ki eleştiriyi görünce ürküyor imanı kaçıcak diye. Ben de bir müslümanım ve ateist Fazıl sayın dinim hakkındaki yorumlarını "meh" diye geçiştiriyorum. Nasıl ki o islamın cehennem sonunu meh diye geçiştiriyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gerçek islam bu mu lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Takım tutat gibi dine inanıyoruz. Hatta mallığın doruk noktası bu takım tutmak zaten. Bi insan başka bi spor takımını beeniyo diye anasına söven küfreden hatta öldüren mallar var bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 o ne abi karı gibi hemen kaçıyor yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 said: giderse gitsin, sanki eserlerini çok dinlediniz bu ne saçma argümandır lan. ben tiyatroya da gitmiyorum, kapansın mı yani tüm tiyatrolar? ülke ciddi anlamda aptallaşıyor suyumuza ilaç mı katıyor israil napıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 oroin katıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 şu adama gösterdiğiniz ihtimamı fenere gösterseniz şimdiye avrupa'da kupa alırlardı, türkiye'nin adını fazıl'ın 10 senede duyuracağından fazla kişi duyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 huun said: şu adama gösterdiğiniz ihtimamı fenere gösterseniz şimdiye avrupa'da kupa alırlardı, türkiye'nin adını fazıl'ın 10 senede duyuracağından fazla kişi duyardı. asfasfasdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ingilizin almanın holiganı adımızı duysa nolcak sdgşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar