sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Amerika'dan Best Buy'dan alındı 1-2 hafta önce, çok az kullandım 3-4 kere falan. Baya iyi kulaklık ama casual kullanıma uygun olmadığı için satıp yerine başka bir şey almak istiyorum. Satamassam da kullanırım yani, çok önemli değil.Kutu içeriği eksiksiz, alındığı gibi teslim edeceğim. Fiyat 330 TL, pazarlıksız. http://s14.postimage.org/djtvuhb8h/IMG_0038.jpg http://s18.postimage.org/hp58zssk9/IMG_0040.jpg http://s15.postimage.org/lgn3b1xgb/IMG_0042.jpg http://s18.postimage.org/bhygddm6x/IMG_0043.jpg http://s14.postimage.org/gxfwmf8yp/IMG_0049.jpg bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 pulp fiction <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 fiyatı çok pahallı. bi de bu tok satıcıyım ben. almazsanız topumu alır giderim de oynamam ayaklarını geçin. yok fiyat güzel aslında. makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 o kadar da araştırmıştın sipeyskeyk kulaklığı almadan önce, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 casual da kullanırsın ya niye uygun olmasın. monitör değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 stimpak said: o kadar da araştırmıştın sipeyskeyk kulaklığı almadan önce, yazık olmuş. valla sorma ya. casual neden kullanamıyorum? çünkü büyük + boyna asılmıyor. dışarda gezerken dinleyeyim, çıkarıp boynuma asayım olayı yok yani. Yoksa sesi iyi. FİYAT DA İYİ ABİ 200 dolara aldım oradan, 20 lira altına satıyorum 0 yani sonuçta. Millet kar koyuyor lan amerikadan aldığı şeylere. Sahibindene koyacağım şimdi 380 e falan koyarım yani. SİZE OLAN FİYAT BU KARŞİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 guzel fiyat evt, rahatça satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yokyokyokçokpahallıbufiyat. iyi olm işte fiyat. allah allah! illa her şeye muhalefet edeceksiniz siz de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kulağın deymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 250 ye satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 oha lan 200 dolara kulaklik?! iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Silphatos said: kulağın deymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 zaten kulaklığa o kadar para verecek adam gider 50 100 daha verir. baltabaltabaltabaltabaltabaltabaltabaltabaltabalta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 :) ne diyelim hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 barnacle said: zaten kulaklığa o kadar para verecek adam gider 50 100 daha verir. baltabaltabaltabaltabaltabaltabaltabaltabaltabaltaHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 reyou said: oha lan 200 dolara kulaklik?! iyiymis Beats by Dr. Dre 200 dolardan daha pahalıları da var. 500 euro falan filan =)) fiyatı bence iyi sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 500 euroyu bırak 10k dolarlık kulaklıklar var 200 dolar ne ki lan cahil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 beats e de 200dolar veren adamlara izmir saat kulesini satmayı teklif ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bende iyi bi kulaklık almak istiyorum 60 a falan bile çıkarım, yazabiliyor muyuz bu topiğe sipeys kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ben de djlik icin ultrasone almistim amazondan, shippingiyle 200 dolara gelmisti amazon fiyati bir de ucuz yani genele kiyasla. yani oluyor 200 dolar kulakliga normal bir para profesyonel ses almak istiyorsaniz hatta az bile sayilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Akhlaur said: Bende iyi bi kulaklık almak istiyorum 60 a falan bile çıkarım, yazabiliyor muyuz bu topiğe sipeys kardeş ? yaz tabi ayıp ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Vissy said: reyou said: oha lan 200 dolara kulaklik?! iyiymis Beats by Dr. Dre 200 dolardan daha pahalıları da var. 500 euro falan filan =)) fiyatı bence iyi sayılır. 1 milyon dolara hamburgerde var ona bisi dedigim yok, 200 dolar bi kulakliga basmak manasinda dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Var mı lan cidden öyle burger ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Spiegel said: ben de djlik icin ultrasone almistim amazondan, shippingiyle 200 dolara gelmisti amazon fiyati bir de ucuz yani genele kiyasla. yani oluyor 200 dolar kulakliga normal bir para profesyonel ses almak istiyorsaniz hatta az bile sayilabilir. abi profesyoneli falan boş ver, bu olay öyle tatlı ki.. şimdi evde kulaklığı unuttun ve yoldan tırt bir kulaklık aldın diyelim tatilde. dinledin falan iyi hoş.. sonra eve gelip o kaliteli kulaklığı taktığın ilk an var ya. bariz O_O oluyorsun. "ne güzelmiş bu, nasıl da unutmuşum ben!" diye dolanıyorsun ilk 20dakika falan. sonra alışıyorsun ama. geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Akhlaur said: Var mı lan cidden öyle burger ? daha öğlen yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar