yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 su anki yasaminizdan cook farkli hallerinizin belgelendigi eski fotograflarin oldugu klasor. once aa lise hey gidi sonra eneee orta okul tiplere bak yihbyihyih,..,. sonra da vay amuda kalktigimin hayati dusunceleri ve yine derinlemesine baslayan hayat sorgulama seansi falan filan derken kacan uyku ve ilerleyen saatler. mala bagladim 6-18 ayda bir falan yapiyorum bunu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 çok güzel bişi lan bu, ya da ben nostalji manyağı bi adamım. hatta o kadar ki memolane diye bi servise kayıt oldum, her gün bundan 2-3-4 sene önce bugün sosyal ağlarda ne yapmışım onu mail atıyo sdflkjs. çok nostaljik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o klasörü ilk defa bu pcme yüklemedim ya hepsi cd ye çekili duruyor cd kutusunda. icq msn logları bile duruyor kaç senelik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 cok guzel zaten de fena oluyorum ben duygusal adamim hep hala cok az yasamisim daha cok yapacagim var gibi hissediyorum mesela ama yok oyle bisi bal gibi de carcur edilmis gecmis gitmis kocaman yillar var cok degsik insani durumlar vesselam :D tam ne demek istedigmi ben de bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bugün yaptım ben. ortaokul'dan falan başladım hatta. iki üç ayda bir yapıyorum ben, seninki iyiymiş gene sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Fotograf cok kutsal bisey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hayati duygusal olarak loglamicaksin, ileride ise yaricak seyleri loglicaksin, aksi halde duygusal cokuntu yasarsin. bundan 10 sene once yasadigin cok guzel bi olay bile sana moral vermekten cok, yipratir. sebebi? cunku yaslaniyosun. yaslilik insana 25 yasindada koyar, 35 yasindada.. duygusal birikintilerizden kurtulun, yakin butun fotograflari, ustune bi 3u1 arada patlatin, keyfinize bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 2005'ten beri falan tüm msn loglarım ve alınan dosyalarım 2004-2005'ten beri attığım aldığım tüm sms'ler tüm mailler bunlara ek olarak son 1.5 senedir foursquare ile gittiğim her yer son 6 aydır google calendar ile yaptığım her şey son 4 senedir twitter'dan o an ne düşündüğüm ayrıca ara ara çok başım dara düştüğünde yazdığım bi word dosyam ayrıca kötü çıkmış olsa dahi silmediğim on binlerce fotoğrafım var. ruh hastasıyım bence. hiç bir şeyi silmemek çok tatsız bir şey. ama bi o kadar da keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ben de tam tersiyim. gecmisten herhangi bir seye bakmak gibi bir huyum yok hic. ne bir sey saklarim ne de acar bakarim. boylesi de guzel bence, bir eksikligini hissetmedim simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 -Deno- said: bugün yaptım ben. ortaokul'dan falan başladım hatta. iki üç ayda bir yapıyorum ben, seninki iyiymiş gene sdf geriye kalan tek punk kid fotom sende iyi sakla her an kaybetmem olasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 topige korka korka girdim neyseki dusundum gibi çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 son 10 seneden belki 10 fotografim vardir. 5i vesikalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Fotorafları çektikten sonra bakılır mı yahu. Çekicen bir yere koyucaksın orada duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bende facebookta 2007ye kadar gidiyorum bazen ulan zaman ne çabuk geçiyor diyip tekrar anasayfaya gidiyorum. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar