Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barcelona - Chelsea | ŞL Yarı Final

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HHAHAHAHAHA nerde katalan fanboyları messi fanboyları HAHAHAHAHAHAHA FAIL. THE GREATEST LIE EVER IS OVER. CHELSEA DEN BÖLE BI PAYBACK bekliodum. helal olsun be insallah Real Madrid de atlar ve Chelsea - Madrid finali izleriz.
Mesaj tarihi:
Demekki neymiş futbol sadece hücum yapanların kazandığı bir oyun değilmiş , adamlar dehşet savunma yapıyor 10 kişide ceza sahasında çakılı sen hala ortadan delmeye çalışıyorsun tam bi gerizekalılık bu.Chelsea gerçekten hakketti ve turladı helal olsun.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

"Tatar Ramazan" said:

2 kupa geliyooooorrr!!
http://img843.imageshack.us/img843/4950/15wctgm.gif

Bu gif nedir abi? :D sdfsdfsdfsdf ahahahahahaa

Silphatos said:

cüneyt barçanın en iyi oyuncusuydu la bugün

Golü vermedi adam ne Barçalısı. O düdüğü 85'de çalmak köt ister.

hastası oldum gifin sdfhfcdnw
inanılmaz
Mesaj tarihi:
Şimdi Real Madrid 2-3 sene iyi giderse Mou reisçiler hemen 180 dönecek heralde...İyi giden ne varsa sevmem mantığı olsa gerek çünkü Real'de pek sevilecek takım değil yani. Ama alternatifte yok heralde...
Barcelona seneye daha farklı stratejiyle gelir alır kupayı, santraforsuz bir yere kadar. İleride güçlü adam lazım. Villa olsaydı farklı olurdu.
Bu arada CL'de lanet var zaten 2 kez üstüste alınamıyor..
Mesaj tarihi:
La bu maçta bile hakeme laf atanlar çıkıyor harbi rahatsız bir milletiz:D Adam şiir gibi yönetti işte.

Ne zaman barca maçı izlesem hep birileri otobüs çekip eliyor bu garipleri.En son inter maçını izlemiştim bunların yine inter böyle 10 kisi otobüs çekip elemişti.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

"Tatar Ramazan" said:

2 kupa geliyooooorrr!!
http://img843.imageshack.us/img843/4950/15wctgm.gif

Bu gif nedir abi? :D sdfsdfsdfsdf ahahahahahaa

Silphatos said:

cüneyt barçanın en iyi oyuncusuydu la bugün

Golü vermedi adam ne Barçalısı. O düdüğü 85'de çalmak köt ister.

bariz ofsayttı vermesin artık ne golü, adam gitti yalandan terryi attı direkt + penaltı da yalandı daha ne yapsın
  • Yeni Oluştur...