OffChu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Oyuna giremeyenler için: ayar We’re noticing a lot of you experiencing an Error Code 58 and have come up with a potential work-around for you to try. This is not a guaranteed fix, but could help you get into the game for now. Right click on your Guild Wars 2 beta shortcut and click “Properties.” In the “target” line, type in the following: For North American Servers: -authsrv 64.25.38.54 For European Servers: -authsrv 206.127.159.107 Note: This is not a guaranteed fix. If this does not work for you, you should remove the added text. We appreciate your patience while we try to fix this issue. Thanks! -Allie -ArenaNet QA
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 paticik guildının adı ne ISTAN'da? "Pati" mi?
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ben hala giremedim hatalardan başka bi halt göremedim. kısayola yapılacak authserv. ayarınıda yaptım o da yemedi. server 30dakkalığına down olmuş 30 dakka sonra tekrar denicem artık.
whitecloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 aquila said: sitede satmiyolar zaten artik, turkiyede de d&r satiyo diye seysi var. E ben simdi aldim sitesinden turkey secerekten =/
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 önceki sayfada yazdım ben de aldım. ama digital edition. sanırım akila kutuludan bahsediyor. cthulhu'dan...
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Ne zmn bassam girebildim saat 12ye kadar sikintili idi sadece. Guilde nasil join olucaz peki?
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 download'un %50 si bitti :) lütfen birisi cevap versin guildin adı "Pati" di mi?
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 rahatda ciktim :) an icin allahtan d3 var diyebiliyorum. optimizasyon fena , baslangic cok karisik ve public questler bok gibi :D
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Kanuni said: rahatda ciktim :) an icin allahtan d3 var diyebiliyorum. optimizasyon fena , baslangic cok karisik ve public questler bok gibi :D Yok yau başlangıç bölgesi öyle sanırım.Benim pc ağlıyodu shadowu kapadım bide o ilk 50 kişinin karmaşasından çıktım şuan gayet tertemiz herşey highda
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 public quest ler bok gibi mi? Bu arada biz gangren ile daha önceki testte vabbi diye bir server da açmıştık, şimdi istan da açamıyoruz, transferde de patlıyor oyun.
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 grafik kartlarından tam verim alamıyor şuanda oyun gpu usage %30-35 dolaylarında maximum fps sorunu yaşayanların sorunu buradan geliyor. ben 45-60 arası alıyorum lakin daha yukarı çıkmıyor. Ya driver ya oyun tarafında özürlülük var. Driver ise sorun yok Nvidia bir sonraki beta ile sorunu halleder lakin oyun tarafında sorun varsa mutlaka hızlı bir şekilde client optimize edilmeli.
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Hakkaten bende ilk girdiğimde 50-100 kişi döt kadar tarlada bi public quest yapmaya çalışıyodu.Lag-fps felaket durumda falan benimde hoşuma gitmemiştide ilerliyince bi iki kasaba baya zevk almaya başladım. Bide keşif yaparken sürekli bi public queste denk geliyosun.Demin tanımadığım adamın tekiyle ettin mağarasına girdik alakasız biyerde hiç beklemediğim şekilde mağaranın sonunda skill point bulduk benim epey hoşuma gitti açıkçası
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 cok kalabalik ondan dedim berbat diye. yani ne oluyor ne bitiyor kime nedir falan harala hurele. fight for your life zirva bir sey gibi :D o ne lan oyle :) hep senin yuzunden drea actin baslik gitti paraciklarim :P ama acik secik ve net oyunun en guzel super ultra yani aylik ucret vermeyecek olusumuz.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 dreagloth said: public quest ler bok gibi mi? Bu arada biz gangren ile daha önceki testte vabbi diye bir server da açmıştık, şimdi istan da açamıyoruz, transferde de patlıyor oyun. Geçtim ben istan'a
Felern Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Dün akşam internet göçünce yatmıştım. Sabah 03.00 - 06.00 arası oynadım. Gayet temizdi. Public questlerde kargaşa yoktu, fps sıkıntısı da yaşamadım. WvW'e giremedim bir türlü ama tutorial gibi bir bölgeye girdim.Oradan çıkamadım. Var mıdır bir püf noktası.
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 grafik kartini full kullanamadigi bir gercek herhalde cunku isinmiyor grafik kartlarim..
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bana bu sabah 04:00 de "Guild Wars 2 Beta Weekend Event is Today! Log in at 12pm PDT Today and Play Through Midnight April 29 PDT." konulu bir mail gelmiş. Şu an "accountun hazır ama beta event" yok hatası alıyorum. Yukarıdaki konuya bakarsak benim account sanki bu sabah 10:00 da açılacak gibi duruyor anlamadım gitti. Başka böyle mail alan var mı?
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 banada gelmis o ama ben dunden beridir oyundayim giriyorum yani. ciddiye alma bence server degistir.
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Server değiştirmek için login olmam gerekiyor değil mi? Ben login ekranından ileri gidemiyorum code:9 hatası alıp duruyorum. Ayrıca şöyle bir bilgi var ortalık karışmış durumda. Galie Gray Posted: “Gaile Gray Next We all understand the disappointment related to this situation, and we’re sympathetic about what has taken place. But I want to ask that you look at this logically, and realize that ArenaNet cannot control or be held responsible for what the stores give to you. Stores have been carefully trained about which package or which code ties with the pre-purchase and compared to the pre-order. If you got the one when you thought you were getting the other, it may be a matter you need to discuss with the vendor. If you were given a pre-order through the vendor but you received an invitation email, that’s something we are definitely reviewing. Obviously, if you got the pre-order (by choice, or because the store made an error), you have a code that is good for the 1-day Headstart but is not good for the Beta Weekend Events. Therefore, the invitation email is a puzzlement right now. The team is very aware of this issue, and if you read the threads about this, it seems to have a lot of variations. So far, virtually everyone who sent me details back when we were gathering them (not needed at present, but I’ll let you know if we do need them) thought they were getting a pre-purchase but had been sold a pre-order. This is something that each individual may wish to pursue with the vendor because if you have a pre-order key, this issue will be present not just for this week, but for every BWE, since the pre-order key doesn’t grant access to the BWEs. It’s now nearly 11:00 PM Pacific time, and many of us have been active for close to 24 hours. Some devs are working at present, more will be coming on board in the morning, and we will be giving this our very close attention."
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 NE ŞANS VAR ARKADAŞ .. HALA GİREMİYORUM :X
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 1000 posttan az postu olanları filtreleyen bi ayar mı var? Şansımı bi daha deniyorum. ISTAN'daki guildin adı "Pati" mi?
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Biri "pati" demişti.. girebilsem oyuna ... :S
Öne çıkan mesajlar