Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27-29 Nisan Beta Weekend Server ISTAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tam bilemiyorum ama nerden baksan 20-30 vardır en az.Guildwars2 başlığının 180. sayfasında 14 nisanda leveltr de 80tl denmiş gittigdiyor linkide konmuş toplamda 200 civarı key sattığı söyleniyor leveltr nin başka bir forumda ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama.

http://forum.paticik.com/read.php?96,4245695,page=180

Kıbrıs şirketi hadisesine gelince kendi sitelerinde merkezleri KKTC olarak görünüyor .
stormeagle said:

patide lvltrden alan çok var mı ? Bide kıbrıs şirketi dediniz, savcılığa bile gidemeyiz bişe olsa :)
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

abi mehh, stüdyo varmış bugün 11-12 gibi girebilcem, ilk açılışı kaçırcam lanet olsun :(

oha ben eski ev arkadaşımı çağırdım betada takılırız bira çekirdek falan diye.

adamın da stüdyosu varmış. yokhsa?
Mesaj tarihi:
Bilinen sorunlar bölümünde

Currently, adjusting the core clock speed of the GPU or CPU typically results in lower performance.
It is advised that you leave core clock speeds at factory defaults.

demişler
Mesaj tarihi:
Selam,

Alınan keyin US ve EU olması ilk aşamada problem yaratmayacak şeklinde anlıyorum aşağıdaki yazıdan. İlk World'ü EU olarak seçtiğinizde eğer US keyiniz bile olsa EU serverlarına göre ayarlanıcaksınız. demişler. HAtta aynı sistem normal launchta da kullanılacak. Bu durum 80liradan key almayı düşünüp, sıkıntı yapanlara iyi haber.

blabla

When you log in to the game for the first time, you will have the opportunity to pick any available server, or home world. If you choose to select a home world that is in a different region from where you purchased your game, you will be logged out for a short period of time while your account is moved to your new region. Once you have selected a home world, all the characters you create will play on this world and will represent it in our world-versus-world (WvW) format.
aha buda kaynak

Mesaj tarihi:
stress test sırasında sorun yaşandı yaşanmadı değil. amacı zaten stress testti o ayrı.

bi mail atmayı beceremediler ama. bu işleri bilmeyen, nereyi takip etmesi gerektiğini bilmeyen adamlar pre-order edip bu hafta betayı kaçırırlar.
  • Yeni Oluştur...