Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord British'in agizindan sandbox :)

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Sandbox olayini bir de onun agzindan dinleyin. Ayni video'da iki ayri yeri isaretledim. Ilk kisimda oyun icinde gezerken sahit oldugu bir sahneyi anlatiyor. 2. kisimda ise ilk videodaki hatirasini da kullanarak, nasil su anki MMO'larda mutlaka savasci olmanin gerekli oldugunu ve ancak ikincil rol olarak craft yapildigini ama UO'nun neden farkli oldugunu ve sadece balikci ya da sadece baker olmanin faziletlerini anlatiyor.

http://youtu.be/v4xfrVUj_c0?t=18m15s
http://youtu.be/v4xfrVUj_c0?t=30m36s
Sosyal ağlarda paylaş

Zindandan çıkan adam armoruyla clank clank ses çıkartarak balıkçıya demiş, "Fakir balıkçı bugün hasılatın gözüne vurdum, al birazı senin olsun." Balıkçıda demiş ki, "Kank nası kastın Healing 100."
-
Ama dedikleri doğru craft olayının bu kadar güzel yaşanabildiği bir oyun hatırlamıyorum. (En azından popüler olanlar arasında)
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni birşey çıkmasına gerek yok, sıfırdan ultima oynayalım. Beynimizi silsin. app olarak başlayalım tüm hayata..
13 yaşındaki bebeler internet kafeden piç etmesin oyunumuzu, lortum 1 cipi ciler olmasın.
Adam gibi bi server açsın, eski ultimayı kursun, parası neyse verelim oynayalım.

bir de mümkünse, ultimadan tiksindiren türk gençliği olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi UO yu yapsın tekrar

cidden yani alsın uoyu atiorum diablo 3 grafikleri animasyonları tadında bi seviyeye getirsin izometrik

sistemi aynı yapsın T2A, warrior combatı renjklensin die Aos gibi yapsın her silaha 2 ability şeklinde.

64 skillin gereksiz olanlarını biraz daha etkili hale getirsin, O ninjutsu vs ler olmıcak tabi t2a şeklinde olacağı için.

Harita aynı zaten, ha Sosariaya bi kaç yeni yer eklesin ada mada artık. şehirlerin vs biraz şeklini değiştirir büyültür veya küçültür zaman geçti die, Dungeon ekler vs. NPClere biraz AI ekler.

Oynanışı da aynı olsun, sağ tuş basılı tutup ilerleme şeklinde. interface i biraz şu an ki mmorgpler gibi yapabilir bar falan koyar chat ekranı koyar vs. Ama global chat vs tabi ki olmasın adece Say, Yell, ve party chat olsun.

sonra salsın abi tekrar piyasaya Ultime Online 2 diye

Allah gibi oynarsın öle diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

kaldırmaz, belkide kaldırır ama zamanla sabırla ve 50k altı oyuncuyu goze alarak olur bu ısler.

her topakta söylerim, eve örneği en güzel örnektir.
Yavaş yavaş sabırla.

Craftingin bokunun çıktığı oyuncuların eventlerle evrene şekil verdiği oyundur eve mesela, herkes kafasına göre takılır ama işte sci-fi dır
uzayda geçer diye çok çok bilinmez / tutulmaz.

ama mesela craftingi uo dan iyi olmayan falan deniyor ya, ha işte öle deil yani.

bi ara craftingin 1/3 ünü kapsayan bi rehber hazırlayım dedim, oha anasını satim diyip bıraktım.
Bu kadar zengin bu kadar içerikli bi oyun anca 300k playera ulaşabildi şimdiye kadar. 10 senelik mazisi var yani.

Yavaş yavaş, adım adım olur böle şeyler.

daha önce de dedim, sadece crafting felan sandbox değil. Kuralların çok esnek olduğu, gmlerin falan oyuna müdahale etmediği, playerların gozunun yasına bakılmayan ve playerlar tarafından yonetılen oyuna sandbox denir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...