Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Sandbox olayini bir de onun agzindan dinleyin. Ayni video'da iki ayri yeri isaretledim. Ilk kisimda oyun icinde gezerken sahit oldugu bir sahneyi anlatiyor. 2. kisimda ise ilk videodaki hatirasini da kullanarak, nasil su anki MMO'larda mutlaka savasci olmanin gerekli oldugunu ve ancak ikincil rol olarak craft yapildigini ama UO'nun neden farkli oldugunu ve sadece balikci ya da sadece baker olmanin faziletlerini anlatiyor. http://youtu.be/v4xfrVUj_c0?t=18m15s http://youtu.be/v4xfrVUj_c0?t=30m36s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Harika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hay yabancı dilim olmamasına yine küfrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Zindandan çıkan adam armoruyla clank clank ses çıkartarak balıkçıya demiş, "Fakir balıkçı bugün hasılatın gözüne vurdum, al birazı senin olsun." Balıkçıda demiş ki, "Kank nası kastın Healing 100." - Ama dedikleri doğru craft olayının bu kadar güzel yaşanabildiği bir oyun hatırlamıyorum. (En azından popüler olanlar arasında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 koymadan edemeyeceğim http://www.youtube.com/watch?v=fPI-rSwAQNg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 lord biritishin elinden tabula rasa da yedik.. agzindan dinle dur. elinden gelen onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Abi böyle bi adamsın, böyle bi geçmişin var, vizyonun da sağlam işte yap bi güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o da giriyo free shardlara, 3 gun takiliyo. off eski tadi kalmamis hic diyip cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 harika ötesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kickstarter yapsın diycem ama parası da var bi sürü davalardan falan kazandığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ultimaya akitmis adam butun beyni, yeni bisey cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yeni birşey çıkmasına gerek yok, sıfırdan ultima oynayalım. Beynimizi silsin. app olarak başlayalım tüm hayata.. 13 yaşındaki bebeler internet kafeden piç etmesin oyunumuzu, lortum 1 cipi ciler olmasın. Adam gibi bi server açsın, eski ultimayı kursun, parası neyse verelim oynayalım. bir de mümkünse, ultimadan tiksindiren türk gençliği olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sphere olucaksa oynarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tabi, run-uo (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 abi UO yu yapsın tekrar cidden yani alsın uoyu atiorum diablo 3 grafikleri animasyonları tadında bi seviyeye getirsin izometrik sistemi aynı yapsın T2A, warrior combatı renjklensin die Aos gibi yapsın her silaha 2 ability şeklinde. 64 skillin gereksiz olanlarını biraz daha etkili hale getirsin, O ninjutsu vs ler olmıcak tabi t2a şeklinde olacağı için. Harita aynı zaten, ha Sosariaya bi kaç yeni yer eklesin ada mada artık. şehirlerin vs biraz şeklini değiştirir büyültür veya küçültür zaman geçti die, Dungeon ekler vs. NPClere biraz AI ekler. Oynanışı da aynı olsun, sağ tuş basılı tutup ilerleme şeklinde. interface i biraz şu an ki mmorgpler gibi yapabilir bar falan koyar chat ekranı koyar vs. Ama global chat vs tabi ki olmasın adece Say, Yell, ve party chat olsun. sonra salsın abi tekrar piyasaya Ultime Online 2 diye Allah gibi oynarsın öle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kaldırmaz, belkide kaldırır ama zamanla sabırla ve 50k altı oyuncuyu goze alarak olur bu ısler. her topakta söylerim, eve örneği en güzel örnektir. Yavaş yavaş sabırla. Craftingin bokunun çıktığı oyuncuların eventlerle evrene şekil verdiği oyundur eve mesela, herkes kafasına göre takılır ama işte sci-fi dır uzayda geçer diye çok çok bilinmez / tutulmaz. ama mesela craftingi uo dan iyi olmayan falan deniyor ya, ha işte öle deil yani. bi ara craftingin 1/3 ünü kapsayan bi rehber hazırlayım dedim, oha anasını satim diyip bıraktım. Bu kadar zengin bu kadar içerikli bi oyun anca 300k playera ulaşabildi şimdiye kadar. 10 senelik mazisi var yani. Yavaş yavaş, adım adım olur böle şeyler. daha önce de dedim, sadece crafting felan sandbox değil. Kuralların çok esnek olduğu, gmlerin falan oyuna müdahale etmediği, playerların gozunun yasına bakılmayan ve playerlar tarafından yonetılen oyuna sandbox denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Llama said: hay yabancı dilim olmamasına yine küfrettim adam ingilizce bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JwMDH0jhqRs&feature=related canim cekti cok fena. beni oyun dunyasina dondurebilecek tek sey. keske eskisi gibi olabilse hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 nebula north 2011 dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 baya kaliteli ortam vardı 2011 de. şimdi nasıl bilmiyorum ama eskiler oynuyor nebulada halen inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben en son 2003te falan girdim lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bana geçen sene geldiler, wow a başlamıyım diye uo ya başlamıştım bi ara. çok çok eğlendim. şimdide guild wars 2 ile bastırıcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Sixoms said: http://www.youtube.com/watch?v=JwMDH0jhqRs&feature=related canim cekti cok fena. beni oyun dunyasina dondurebilecek tek sey. keske eskisi gibi olabilse hersey. İzometrik açısına kurban olduğum yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 BEYLER MEZARLIKTA PK VAR!!! BEYLER MEZARLIKTA PK VAR!!! BEYLER MEZARLIKTA PK VAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Lord mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar