Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 odullusoru said: bilakis 2 senedir tek tabanca takılıyorum. 3 senedir sevgilim yok... sarayım sarmalıyım.. allahtan düzenli seks hayatım varda o mutlu ediyor zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Selam, ben cok mutluyum, pai:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mutsuzluk kişinin kendi egosunu tatmin edememe olgusudur. Biraz mütevazi olmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 niye mutsuz olduğunu buldun mu? Banada bir araştırma lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Masakari said: odullusoru said: iarwain said: odullusoru said: bilakis 2 senedir tek tabanca takılıyorum. sanırım cevabı buldun ÇÖKÜRGÖ hatun varken de çok mutlu değildim. kavga gürültü eksik olmazdı. sonra birde erkekleri deneyeyim dedin ve patiye geldin ? demek gelenler öyle geliyor. fark etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mr_Hand said: odullusoru said: fakır değilim ama zekiyim... Bence dilbilgin yetersiz, bundan kaynaklanıyo. =) ne fakirim ne fakırım. dilbilgim iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kavurma said: Mutsuzluk kişinin kendi egosunu tatmin edememe olgusudur. Biraz mütevazi olmaya çalış. tevazu gösterince gerçek sanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Kişinin tüm hayatını oluşturan kavram piramidi aşağıdan yukarı >sahip olduğu çevre, davranış, değerler ve en sonunda kimliktir. Her biri bir sonrakinin oluşumunu tetikler. Eğer mutluluk senin bir değerin ise, çevren ile başlayarak daha sonrasında bunu davranışlarına yansıtarak pekiştirebilirsin. Bulunduğun çevreden memnun değilsen ya da bu çevrede yaptığın davranışlardan(rolünden) memnun değil isen bunu değiştirmek eyleme dökmek kendini iyi hissettirir. Bir liste yap ve bu istede seni mutsuz eden herşeyi yaz. kontrolün altında olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayırdığın listede, kontrol altında olanları nasıl geliştiririm, ne yaparsam daha iyi olur ile işe başla. Kontrolün dışı olanların ise, gerçekliklerini sorgula ve eğer düşük iseler bunları listeden kaldırma yoluna git, ya da ertele. Gözünün önünden kaldırmak bile seni rahatlatır. Olumsuz düşünce yapısı bir çok insanı etkiler. "mutsuzum" olumsuzdur. Oysaki "daha mutlu olmak için ne yapmalıyım" dersen beynine pozitif emir vermiş olursun. Davranış biçimini bu yönde değiştirmek fark yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Benim gibi mutlu olanların yanında takıl hayat enerjilerini em Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 çözüm cinsel ilişki. huzur sekste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 BramStoker said: taptığın değerlerin somutlaştığı varlıkların seviyesine çıkamamışsındır hala onlara aşağıdan bakıyorsundur oha adam ozetlemis hayati helal reyiz kisi kendisini ornek aldigi cevresindeki seviyesine gore iyi hisseder, mutlu olur genel anlamda. sayet issizlerle dolu bir kiraathanenin asgari maasla calisan basit bir isi olan mudavimiyseniz kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. sonuc olarak da aslinda mutsuz olabilmek belli bir seviyeyi de gerektirebilir yani cok da boktan bisey degildir. siz baya iyisinizir ama olmaniz gerektigini dusundugunuz seylere henuz ulasmamissinizdir maddi manevi bu da sizi mutsuz ettigi kadar diri de tutar. tabi daha cok cesitleri var bunun. ben en genelinden girdim. bi de mutlu olma halinin varlik sebebi de mutsuzluktur misal. illa gecer bu donem ki mutlu vaktinizin tadini cikartirsiniz daha sonra. ekonomide misal konjonktur dalgalanmalari vardir illa ki. asla dumduz grafik cizilmez hic bir piyasada. yetkili kimseler de bu dalgalanma seviyelerini dengeye sokmaya calisir. iki adim ileri bir adim geri giden mehter birligini dusunun. bu birlik ilerliyodur misal. ekonomi de oyledir. oyle olmasi istenir. insan da zira ayni boyle. arada 1-2 adim geri atip sikilir sonra ilerleyiverir. daima ilerlemek aka mutlu olmak diyelim bir yerden sonra standart bir durum olur. marjinal faydasini cok daha az hissedersiniz. ve sayet ilerleyemediginz bir anda cok daha zarar gorursunuz. gene tehlikelidir hani. cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tatminsizlikle mutsuzluk farklı ama. senin dediğin tatminsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tatmin mutluluğu pekiştirir. mutsuzluk durumla ilgili yaşadığın tatminsizliğin sonucudur. doğru yaklaşım. aslında olay, "beklentiler". hayatın her alanında beklentilerini ne kadar gerçekleştirebiliyorsun, ne kadar erteliyorsun ya da siliyorsun. tabi burada yukarıda bahsettiğim gerçekçilik giriyor devreye. ben bill gates kadar zengin olmak istiyorum, ama bunu beklenti listeme koyarsam sıfatım eskir bakmaktan yine de yüksek ihtimalle bi halt yapamam. ama italyaya gitmek istiyorum dersem, bu gerçekleşmesi benim elimde olan bir ihtimaldir, maddi durumuma göre plan yapar bütçe oluşturur sonunda da giderim. ve mutlu olurum. beklenti, beklenti, beklenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Hiç bir beklentim yok mesela benim onu ne yapacağız? Maddi sıkıntım da yok çok şükür, etrafımda da arkadaş diyebildiğin insanlar var. O dediğin planları da yapıyoruz şuraya buraya gidelim diye yine de mutlu olarak nitelendiremiyorum kendimi nasıl yabıcaz hocam? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 mutsuzmusun? aramiza holgeldin bebegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konu: mutsuzum Yazar: odullusoru sizce neden olabilir ? now that is the ödüllü soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bazen mutsuzluk mutlu olmadığın her andır çünkü insan her zaman daha çoğunu ister, bu onun doğasında vardır. bu yüzden çoğu zaman standart bir insan yalnızca varolmanın tadını çıkaramaz ve hayattan bir şeyler bekler. bu beklentiler gerçekleşmediğinde mutsuz olur, gerçekleştiğindeyse başka şeyler ister. mutsuzluğu engellemenin en kolay yolu duygularınıza ve düşüncelerinize mutlak bir biçimde hakim olmaktan geçer, zira insan her an kendine acımaya hazırdır, böylece kendisini dünyanın merkezine koyarak etrafındaki olaylara buna göre tepkiler gösterir. ancak doğru olan şey, hissettiklerinize göre değil olaylara göre tepki vermenizdir ve kesinkez objektif olmanızdır. wot yazıcam diye yola çıktım ama anca bu kadar çıktı, gideyim biraz warhammer oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 mutsuzum akşam yemeği diye bi bardak çay ve eti from çörekotlu kepekli bisküvi yiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Saeros said: bazen mutsuzluk mutlu olmadığın her andır çünkü insan her zaman daha çoğunu ister, bu onun doğasında vardır. bu yüzden çoğu zaman standart bir insan yalnızca varolmanın tadını çıkaramaz ve hayattan bir şeyler bekler. bu beklentiler gerçekleşmediğinde mutsuz olur, gerçekleştiğindeyse başka şeyler ister. mutsuzluğu engellemenin en kolay yolu duygularınıza ve düşüncelerinize mutlak bir biçimde hakim olmaktan geçer, zira insan her an kendine acımaya hazırdır, böylece kendisini dünyanın merkezine koyarak etrafındaki olaylara buna göre tepkiler gösterir. ancak doğru olan şey, hissettiklerinize göre değil olaylara göre tepki vermenizdir ve kesinkez objektif olmanızdır. wot yazıcam diye yola çıktım ama anca bu kadar çıktı, gideyim biraz warhammer oynayayım klavyene sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sağol kardeş, yalnız warhammer oynayacam diye yola çıktım yattım uyudum 2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 çok boş zamanın vardır dert etmişindir kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 İyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Prozac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Forum üzerinde ilaç tavsiye etmek doğru değil diye düşünüyorum. Televizyonda bile bununla ilgili uyarıcı görüntüler varken özellikle.. Adam bir şekilde prozac'ı edinir ve kullanır ve istenmeyen bir tepki verir vucudu. karşınızdaki insanın bilinçlilik seviyesini bilmeden böyle şeyler yazmayın bence. yazan/okuyan 15 yaşında bir çocuk da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Daha kötüsü zeka seviyesi 15den küçük de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar