Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi WW2 filmleri basligi

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Roqq said:

la vita e bella (Hayat Güzeldir)

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM3NDg0OTkxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTk2NzIyMQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg

bu mu propaganda değil?

hatta ne kadar yahudi propagandası yapan film varsa başarılı diye konulmuş. yahudi misiniz lan yoksa?

bir de er ryan biraz amerika fuck yea olabilir ama en azından savaş anlamında görülen en iyi örneklerden kesinlikle. normandiya sahneleri falan yürümüş gitmiş. bağırsaklar falan. oh yea
Sosyal ağlarda paylaş

abi film yahudilerin toplama kampına alınması ve yaşadıkları drama üzerine kuruluyken son sahnesini atsak da propagandadır yani bu mantıkla.

yahudi fuck yea işte biz iyi güzel insanlardık bizi niye öldürdüler ki demekten öteye gidemiyor. ama çok güzel film gerçekten çok seviyorum o ayrı. pianist de öyledir propagandanın allahıdır ama güzel filmdir. hatta çok güzel filmdir.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Bunu oyunu vardı ya. Hile bile yazsan yakalandığın zaman bitiyordu, ölmüyordun belki ateşten ama bölüm bitiyodu. Çok az oynayabildim sonra biri almıştı cd yi, kayboldu gelmedi bi daha. Hep içimde ukte şu oyun, çok zaman bulamadım da. Şimdi de uyumluluk fln zor iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

nası ne alakası var.tom hanks öyle ateş ediyor sonra kahraman mustangler tankı patlıyorlar amerikan takviye kuvetleri geliyor olaya el atıyor

film baştan sona amerikalılar geldi medeniyet kurtuldu şeklinde zaten. normandiyada kaç milletten adam çıkartmaya katılmış, filmde gösterilen sadece amerika geldi olaya el koydu şeklinde. Esir sahnesi biz insanlık haklarına her zaman saygılıyız propagandası, bırakılan esirin sonradan yaptıkları görüyonuz mu pis almanları mesajı. Ryn'ın geri dönmek istememesi, avrupayı kurtarmak istemesi... Daha sayayım mı? Uçak sahnesi sadece abartı bir sahne yani, belki de filmin en masum yeri.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Bunu oyunu vardı ya. Hile bile yazsan yakalandığın zaman bitiyordu, ölmüyordun belki ateşten ama bölüm bitiyodu. Çok az oynayabildim sonra biri almıştı cd yi, kayboldu gelmedi bi daha. Hep içimde ukte şu oyun, çok zaman bulamadım da. Şimdi de uyumluluk fln zor iş.

rezalet bi oyundu abi bu. ben 2-3 gün bi kaç kere deneyip en sonunda koymuştum çekmeceye. hiç içinde ukde kalmasın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...