Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Shtrafbat var rus yapımı dizi, ceza bölüklerini konu alan. daha hafif tabi, 50-70 döneminden ama güzel farklı bi soluk. bide film değil dizi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Savaşa başka bir bakış açısı. Geçen gün izledik, hoşuma gitti. Benzer mentalitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 das boot yaninda u571 cizgifilmden oteye gecemiyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 holocaust qq'su koymayın dioz bak hala pianist mianist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sizden bi cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Roqq said: la vita e bella (Hayat Güzeldir) http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM3NDg0OTkxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTk2NzIyMQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg bu mu propaganda değil? hatta ne kadar yahudi propagandası yapan film varsa başarılı diye konulmuş. yahudi misiniz lan yoksa? bir de er ryan biraz amerika fuck yea olabilir ama en azından savaş anlamında görülen en iyi örneklerden kesinlikle. normandiya sahneleri falan yürümüş gitmiş. bağırsaklar falan. oh yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 iyiki filmin sonundaki sahne var he.hemen propaganda oluyor mis gibi film er ryan iyi filmdir.hele şimdi 1080p falan izleyince güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 abi film yahudilerin toplama kampına alınması ve yaşadıkları drama üzerine kuruluyken son sahnesini atsak da propagandadır yani bu mantıkla. yahudi fuck yea işte biz iyi güzel insanlardık bizi niye öldürdüler ki demekten öteye gidemiyor. ama çok güzel film gerçekten çok seviyorum o ayrı. pianist de öyledir propagandanın allahıdır ama güzel filmdir. hatta çok güzel filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yok ben er ryan için demiştim uçak sahnesi var ya sonda.millet hep o sahne yuzunden amörökön propagandası diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 top secret var ya en iyisi tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yuh size http://4.bp.blogspot.com/_13jrSpU4Sok/TMdaP1_xW6I/AAAAAAAAACA/S_CEvLKNhU4/s1600/7-schindlers-list.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Avseq_02 iyiydi bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 lan qq filmi koymayın diyoruz adam schindler's list koyuyor. öbürü ilk postta enemy at the gates lolol diyoruz gidip onu koyuyor. iki üç kişi de olmasa patiye inancım azalacaktı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Geçen Vilsmaier'in Stalingrad'ı izledim zırt diye bitti ya, güzel filmmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bunu oyunu vardı ya. Hile bile yazsan yakalandığın zaman bitiyordu, ölmüyordun belki ateşten ama bölüm bitiyodu. Çok az oynayabildim sonra biri almıştı cd yi, kayboldu gelmedi bi daha. Hep içimde ukte şu oyun, çok zaman bulamadım da. Şimdi de uyumluluk fln zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Red said: yok ben er ryan için demiştim uçak sahnesi var ya sonda.millet hep o sahne yuzunden amörökön propagandası diyor ne alakası var uçak sahnesiyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 nası ne alakası var.tom hanks öyle ateş ediyor sonra kahraman mustangler tankı patlıyorlar amerikan takviye kuvetleri geliyor olaya el atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Red said: nası ne alakası var.tom hanks öyle ateş ediyor sonra kahraman mustangler tankı patlıyorlar amerikan takviye kuvetleri geliyor olaya el atıyor film baştan sona amerikalılar geldi medeniyet kurtuldu şeklinde zaten. normandiyada kaç milletten adam çıkartmaya katılmış, filmde gösterilen sadece amerika geldi olaya el koydu şeklinde. Esir sahnesi biz insanlık haklarına her zaman saygılıyız propagandası, bırakılan esirin sonradan yaptıkları görüyonuz mu pis almanları mesajı. Ryn'ın geri dönmek istememesi, avrupayı kurtarmak istemesi... Daha sayayım mı? Uçak sahnesi sadece abartı bir sahne yani, belki de filmin en masum yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 https://files.nyu.edu/shk347/public/Pictures/die_falscher_600.jpg operation bernhard'ı anlatan bir film.kalpazanlığın hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Not: Game of the thrones'taki kırmızılı kadın başrolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-ChUMbmnZtW4/T3eibmbw2PI/AAAAAAAAAdg/9N-7pl0bFPs/s1600/stannis+baratheon.jpg she has a name! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Cadıların isimlerini zikretmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 SeaGle said: Bunu oyunu vardı ya. Hile bile yazsan yakalandığın zaman bitiyordu, ölmüyordun belki ateşten ama bölüm bitiyodu. Çok az oynayabildim sonra biri almıştı cd yi, kayboldu gelmedi bi daha. Hep içimde ukte şu oyun, çok zaman bulamadım da. Şimdi de uyumluluk fln zor iş. rezalet bi oyundu abi bu. ben 2-3 gün bi kaç kere deneyip en sonunda koymuştum çekmeceye. hiç içinde ukde kalmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar