senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 fanboyluk kavgası yapcakmıyız şimdi? ona göre moda gircem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 fanboy olsam itiraf ederim.ama yıllarca pes oynamış adamız.pasajlarda sabahladık.evlerde sabahladık.fifa bizim için great save by taffarel döneminden sonra bitmişti ama adamlar 09 ile baya iyi bi cıkış yaptılar.ve oyun da çok iyi. fanboysam fanboyum.en azından iyi olanın fanboyuyum.pes fanboyları düşünsün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 gel fifaya da 2 rekat atalım. iyi olan kazanmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 silerim seni sahadan... ne pes ne fifa rakip tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Red said: blablablared senin bir şeyi beğenip beğenmemen / sevip sevmemen hiç bir zaman ölçüt olmadı bu forumda, kusra bakma ama senin görüşlerine prim veremiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 özet: fifa eskisi kadar kötü değil, geliştirdi adamlar, pes'te aksine geriledi. fifa'ya benzemeye çalıştılar son senelerde, halbuki pes'i pes yapan o arcade based oyunuydu... ama eski winnignlerin tadı hiçbirşeyde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 DoruK said: Red said: blablablared senin bir şeyi beğenip beğenmemen / sevip sevmemen hiç bir zaman ölçüt olmadı bu forumda, kusra bakma ama senin görüşlerine prim veremiyorum sdf ahaha iyi olanı beğeniyoruz abi.forum çirkin kızlar sever büyük memeler sever pes sever yapıcak bişi yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bu sene kullanici isteklerine gore yapacaklardi pes i, belli olmaz, iyi bisiler cikabilir, ronaldo reisi oynattiklarina gore kesin telifle ilgilide gelismeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yok, messi'yi fifa kaptı ondan ronaldo'yu oynatmak zorunda kaldılar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 anlaşma önce pes - ronaldo sonra ea- messi şeklinde oldu bu arada abi heaueh o konuda haklarını yemeyelim şimdi. bir de, pesi kötüleyerek fifayı yüceltmeye çalışmıyorum. kötü olanın kötülüklerini iyi olanın iyiliklerini göz önüne alıyorum. doruk'da söyleyecek herhangi bir şeyi olmadığı için saçma sapan quote'lar ve anlamsız fanboy yakıştırmalarıyla zayıf argümanlarına devam ediyor. he canım fifa kötü pes kötü dünya çok kötü. her şey boş intihar mı etsek? fifaya yetemeyip ağlayanlardan birisin gözümde doruk kusura bakma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fifaya nasıl iyi oyun diyebiliyorsunuz yahu? leş gibi bişey. pes hiç değilse arcade'in kralı. 2-4 arkadaş kapışmak için kesinlikle pes. açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fifanın yenisinde yüzbintane tuş var gitti pes'te ona benzedi. saçmasapan bişi oldu. futbol similasyonu istesem gider dışarda oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 mascio said: anlaşma önce pes - ronaldo sonra ea- messi şeklinde oldu bu arada abi heaueh o konuda haklarını yemeyelim şimdi. bir de, pesi kötüleyerek fifayı yüceltmeye çalışmıyorum. kötü olanın kötülüklerini iyi olanın iyiliklerini göz önüne alıyorum. doruk'da söyleyecek herhangi bir şeyi olmadığı için saçma sapan quote'lar ve anlamsız fanboy yakıştırmalarıyla zayıf argümanlarına devam ediyor. he canım fifa kötü pes kötü dünya çok kötü. her şey boş intihar mı etsek? fifaya yetemeyip ağlayanlardan birisin gözümde doruk kusura bakma ama.fifaya yetemeyip kk şu lafın gelmesini bekliyordum hakikaten fifaya yetilmeyecek bir şey yok, zamanında pati ligi yaptık burada ve en çok maç yapanlardan biriydim sen de muhtemelen sırf verkaçlarla gol atabilen ve zamanında yapılabiliyorken kaleciye geçip presi bilgisayara yaptıran bebelerden olmalısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 of nası sinirlenmiş lamer öyleydim evet hala kaleciyi almak yerine sağ analogla alakasız adamlar seçiyorum ki kendi kendine basabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yok doruk yetememiş bencede ahah yani fifaya bir çok önyargılı insna,bir çok pes fanboyu fifaya geçtiyse ve oynayankarın cogu iyi diyorsa o oyun iyidir.3-5 kişinin zevk tercihi oyunu kötü yapmıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 abi afedersiniz de çok gereksiz tartışıyosunuz. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 1000 Pesçi 10000 Fifacıyı yok eder!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Red said: yok doruk yetememiş bencede ahah yani fifaya bir çok önyargılı insna,bir çok pes fanboyu fifaya geçtiyse ve oynayankarın cogu iyi diyorsa o oyun iyidir.3-5 kişinin zevk tercihi oyunu kötü yapmıyor malesefyok öyle bir şey, bir tane fifa fanboyu velet bir de sen diyorsun. senin iyi demen oyunun kötü olduğunu kanıtlıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 aman gören de pesçi sanacak beni söylediklerinizden. sizin gibiler yüzünden 2-3 yıldır çat pat oynanabilir oyun yapan ea yine bir ea klasiği gerçekleştirerek 10 yıl aynı oyunu koyacak önünüze. yetinmeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 en iyisi swos lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 pesin en iyisi 2009 du fifanın 06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Alex futbol oyunu çıkartsın, zevkten kuduralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 DoruK said: aman gören de pesçi sanacak beni söylediklerinizden. sizin gibiler yüzünden 2-3 yıldır çat pat oynanabilir oyun yapan ea yine bir ea klasiği gerçekleştirerek 10 yıl aynı oyunu koyacak önünüze. yetinmeye devam edin. genlerindeki türklüğün doruk yaptığı an bu an olsa gerek işte. klasikleşmiş sözleri alıp kendi düşüncesiymiş gibi yansıtmaya çalışan bir insansın gerçekten. hele yani o kadar alakasız bir anda söyledin ki bu lafı, ciddiye alıp cevap verdiğim için utanıyorum ama söylemem gerekiyor, adamlar komple oyunun motorunu değiştirdiler çok iyi oldukları halde. yani fifa 11'in aynısını çıkartıp satsalardı belki de daha memnun olacaktınız ama adamlar risk alıp impact engine getirdi oyuna. tactical defending sistemi getirildi. bu sistemler size göre herhalde iki dakikada yazılıp bir anda oyuna uygulanıyor. iki yıl çalışılıyor her yeni sistem için. fifa 11'de başlayan tactical defending hareketi (l2'ye basılı tutarak yengeç gibi yaptığımız hareket) fifa 12'de tam anlamıyla kullanılmaya başlandı mesela. yani lütfen boş boş yıllarca aynı oyunu önünüze koyacak gibi süper anlamsız cümleler kuracağına, argümanını geliştir diyorum tekrar. fifa'nın neden kötü olduğunu açıkla. impact engine'e bok atacaksan da, yamalarla çok daha düzgün bir hale geldiğini ve fifa 13 ile büyük bir aksilik olmadığı sürece çok daha oturmuş olarka karşımıza çıkacağını da göz önünde bulundurman gerekiyor. insaf lan. ne yapsa yaranamıyor adamlar senin gibilere. gerçi sana yaransa ne olur yaranmasa ne olur ya orası da ayrı. veletten sevgilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Yalnız tactical defending cidden harika bişey, başta zor gibi gelse de işin özünü kapınca defansta oyuna gerçek anlamıyla müdahale eder hale geliyorsun, bambaşka kıran kırana bir mücadele çıkıyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yalniz fifa 12 iyi oynayanin degil, sansli olanin kazandigi bi oyun oldu.. tamam futbolda dardanel spor gidip manchaster i yenebilir, amma velakin o oylede degildir.. milletin aslen sinir oldugu olay o, kontrol disi cok fazla sey oluyo, defansta adamlar birbirine carpiyor, bombos kaliyor, hakem olmayan penalti yaratiyor, bariz bir sekilde cikarmaya calistigin top 5 kere ust uste rakibe carpip onunde kaliyor, kaleci topu cikarirken elindeki topu rakip defansa carptirip gol yiyor, tac atarsin senin adamlarin malak gibi bakiyor, bosa kacmiyor vs vs.. mesela kalecinin elindeki topu direk rakip forvete yollamasina bakacak olursak, son 20 yildir futbol tariginde tas catlasa 5 defa olmustur yada olmamistir, masallah fifada her 3 macta bir, benim kaleci degaj dikiyo, rakip ortasahadan biri kafayi vuruyo, cat forvet kaleci ile karsi karsiya.. tamam pes daha arcade ama, en azindan mantikli bir oyun akisi var, fifada sans oyunculugun onune geciyo buda gercekciligi baltaliyo.. bazi arkadaslar oyunda bu kadar istikrarsizligi gercekcilik olarak goruyo ama GERCEK FUTBOL BU DEGIL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar