reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ronaldo reyis, kurtar bizi fifadan :D http://www.youtube.com/watch?v=f-UFYoF1A_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yavaş kurtarsın ea fifayı sıçırtmadığı sürece diğer nesil konsola kadar devame der pesin devrim yapması gerekiyor abi adamların koşması fizik motoru falan acaip kötü yani.o penaltı olayı neydi geçen sene ki oyunda ahahha acaip gameboy oyunu pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 pes'te en büyük problemlerden bitaneside lisans olayı kesinlikle. fifada sırf geyiğine shamrock rovers alıyorum arada. pes'te hala london red falan alıyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 fifa tüketmeye başladı ama hakkaten. pese dönüş başlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 pes iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Pes paraya kıysın da önce 10 senedir almadığı isim haklarını alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bu sene hem fifa hem pes çok rezildi umarum pes2013 güzel olur fifa 2013 de güzel olsa keşke ama, adamlar yıllardır beceremiyorlar futbol oyunu yapmayı, ateri terk oyun çıkarıp duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 pesin devrim yapması çok gerekli değil, iyi bi oyun yapsalar da öne geçebilirler zira fifa da pes de çok kötü ikisinden biri "iyi" mertebesine erişebilirse direkt diğerinin önüne geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hala pes'i tercih ediyorum ben, çok alışmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 pes 2012 ronaldinho yu bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 DoruK said: pesin devrim yapması çok gerekli değil, iyi bi oyun yapsalar da öne geçebilirler zira fifa da pes de çok kötü ikisinden biri "iyi" mertebesine erişebilirse direkt diğerinin önüne geçecek senko said: bu sene hem fifa hem pes çok rezildi umarum pes2013 güzel olur fifa 2013 de güzel olsa keşke ama, adamlar yıllardır beceremiyorlar futbol oyunu yapmayı, ateri terk oyun çıkarıp duruyorlar. espri yapıyorsunuz herhalde. özellikle senko'nun yıllardır ea futbol oyunu yapmayı beceremiyor cümlesi gerçekten çayı püskürttü bana. fifa 12'ye kötü diyenin kafasına yıldırım falan düşer. adamlar komple yeni ve daha iyi bir sisteme geçtiler, iki üç hatası var diye oyuna kötü demek de şakaların şakasıymış. pes 2013 çöplük olacaktır yine her zaman olduğu gibi bu arada. garantisini şimdiden veriyorum. arcade futbol oyunu devri kapandı yıllar önce. konami'nin komple ekibini kovup yeni bir ekiple yepyeni bir oyuna başlaması gerek. hatta 2k ile anlaşıp ortak oyun falan yapsınlar yoksa adam olmaları imkansız. geçen gün oynadım yine pes 2012'yi. kütük kütük adamlar koşuyor saçmalık. animasyolar leş. top fiziği leş. pasa bir milisaniye basarsın adam arkadaşına şut atar. bir de insanlar kalkar bu oyunu savunur sonra. azıcık çaba sarfedin kötüleyeceğinize. ha bir de pes 2013'ün videosunun erken yayımlanması ile ilgili olarak da, hızlı giden atın boku seyrek düşermiş cümlesini sarfetmek istiyorum. konami'nin bu yaptığını ea yıllar önce yapıyordu, pes çıkana kadar yapabildiği satışı yapabilmek için erken piyasaya da sürüyordu. resmen rolleri değiştiler adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 pes çok zayıf kalıyo ya fifaya göre fifada aşırı oyuncu takım falan var peste daha isim hakkı yok sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mascio doğru yazmış Fifa12 cidden gayet iyi durumda, PES hala arcadeliği aşamadı ve lisans sorunu da iyice salak bişeye çeviriyor oyunu 2K futbol oyunu yapana kadar Fifa bırakmaz liderliği bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 insanı stres basıyo fifada. cidden basıyo, peste bu kadar sinir olduğumu hatırlamıyorum. adam onune geçiyo yere düşüyo , yatarken senin geçmeni engelliyo vs, ve faul değil bu, oldu. tamam artık messiyle tüm sahayı koşup kaleye girme devri kapanmış olabilir ama bu fifanın pes i ezdiğini göstermez. özellikle oyunu strs olmak icin değil, zevk almak icin oynuyosan. daha gerçekçilik istiyosan, sahaya kendin çıkacaksın , ki gerçeği, bilumum spor oyunundan daha cok zevk veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yalnız fifanın stres yapması oyunun çok iyi olmasından pes çok bariz x x x kare gol oyunu ötesi değil fifa 09 dan beri en iyi herturlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Messi'nin koşup koşup kaleye girmesi hala var biraz, Barça ve ARG cidden uyuz rakiplere dönüşüyor sırf onun yüzünden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 fifa'nın pesten daha iyi olması fifa'nın iyi olduğunu göstermiyor ikisi de kötü, fifa fanboyu olduğunu herkes biliyor burada zamanında yazdıklarından, bir faydası olabileceğini bilsem fifa'nın kötü olan taraflarını yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 abi nasıl iyi olduğunu göstermiyor daha napmaları gerekiyor oyunun iyi olması için. iyinin hakkını vermek lazım.ps2 de wining için de böyle konusuyordum.ama sıçtılar şuan devir fifanın devri.ve gayet iyi bir futbol oyunu yapıyorlar. ha ama fifa 09 dan itibaren oynayanlar ile 2011 e 2012 ye kadar deli gibi pes oynayıp sonra fifaya geçenlerin bence fifayı bi şekilde beğenmemeleri normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 3 senedir fifa oynuyorum 10 zamanı iyi denebilirdi şu an bok gibi bildiğin kötü bi oyun, savunulacak tarafı yok. fifa 99'daki zevki bile alamıyorum şu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 mascio said: DoruK said: pesin devrim yapması çok gerekli değil, iyi bi oyun yapsalar da öne geçebilirler zira fifa da pes de çok kötü ikisinden biri "iyi" mertebesine erişebilirse direkt diğerinin önüne geçecek senko said: bu sene hem fifa hem pes çok rezildi umarum pes2013 güzel olur fifa 2013 de güzel olsa keşke ama, adamlar yıllardır beceremiyorlar futbol oyunu yapmayı, ateri terk oyun çıkarıp duruyorlar. espri yapıyorsunuz herhalde. özellikle senko'nun yıllardır ea futbol oyunu yapmayı beceremiyor cümlesi gerçekten çayı püskürttü bana. fifa 12'ye kötü diyenin kafasına yıldırım falan düşer. adamlar komple yeni ve daha iyi bir sisteme geçtiler, iki üç hatası var diye oyuna kötü demek de şakaların şakasıymış. pes 2013 çöplük olacaktır yine her zaman olduğu gibi bu arada. garantisini şimdiden veriyorum. arcade futbol oyunu devri kapandı yıllar önce. konami'nin komple ekibini kovup yeni bir ekiple yepyeni bir oyuna başlaması gerek. hatta 2k ile anlaşıp ortak oyun falan yapsınlar yoksa adam olmaları imkansız. geçen gün oynadım yine pes 2012'yi. kütük kütük adamlar koşuyor saçmalık. animasyolar leş. top fiziği leş. pasa bir milisaniye basarsın adam arkadaşına şut atar. bir de insanlar kalkar bu oyunu savunur sonra. azıcık çaba sarfedin kötüleyeceğinize. ha bir de pes 2013'ün videosunun erken yayımlanması ile ilgili olarak da, hızlı giden atın boku seyrek düşermiş cümlesini sarfetmek istiyorum. konami'nin bu yaptığını ea yıllar önce yapıyordu, pes çıkana kadar yapabildiği satışı yapabilmek için erken piyasaya da sürüyordu. resmen rolleri değiştiler adamlar. espri yapmıyoruz iyi oyundan anlıyoruz ve fifa iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 çok iyi anladığını bu mesajınla da kanıtlamış oldun. tebriksler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 DoruK said: 3 senedir fifa oynuyorum 10 zamanı iyi denebilirdi şu an bok gibi bildiğin kötü bi oyun, savunulacak tarafı yok. fifa 99'daki zevki bile alamıyorum şu oyundan. argümanını güçlendirmen gerekiyor maalesef. BEN DİYÖRÜM OLMADI İŞTE OLMADI demekle yürümüyor oyun piyasası maalesef. pes'i kötüleyen herkes sizin gözünüzde fifa fanboyu. ben iyi oyunu severim arkadaşım bu kadar basit ve pes iyi kelimesine yaklaşmayı bile başaramıyor bu nesil konsollarda. yetemiyor işte adamlar kabullenin, belki yeni nesil konsollarla falan komple ekibi kovarak yeni bir oyun yapabilirler. adını falan değiştirsinler yılların efsanesini resmen başak oğlanına çevirdiler yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ben fifa 09'dan beri fifa oynuyorum. fifa 99'dan sorada winning4 ile başlayan pes/winning olayına girdim. eğer şu anda açıpta fifa 11 yada fifa 10 falan oynarsanız fifa 12'deki defans sisteminin ne kadar iyi olduğunu görürsünüz. resmen dünyanın en basit defans sistemi varmış fifa 12'den önce. evet fifa 12'de bi sürü hata var. -fizik sistemi arada saçmalıyo (ki 1000e yakın maç yapmışımdır fifa'da bana 10 kez olmamıştır o büyük saçmalıklar) -hakem kararları çoğunlukla dengesiz (kalecinin oyuncuyu düşürmesine verilmeyen penaltılar falan) -script olayı falan. ama fifa 09'dan itibaren her sene sürekli olarak yaptıkları gelişmeler bena fifa 13 için büyük bi ümit sağlıyo. pes ise çok kötü yolda. keşke pes adama dönsede pes'e geçsek. ama ben bi oyuna gidip 100 lira civarı bi para verdikten sora düz kırmızı formalı manu yada london blue isimli chelsea ile oynamak istemiyorum. (bu takımların belki isimleri/formaları düzgündür tabi ama çok fazla var forması/ismi adam gibi olmayan takım) ayrıca fifa'daki takım çeşitliliğide kesinlikle beni çeken bi olay. ayrıca sürekli takım güncellemeleri oluyo. pes'te bu kadar çok güncelleme var mı bilmiyorum ama fifa'da yeni oyuna kadarki sezon sürekli güncellemeler geliyo. online performansıda (yine arada olan sorunlar hariç) gayet iyi. 5 maçta 4ü sorunsuz oluyo benim için. ultimate team gibi muhteşem bi mod var. seneye yine türkiye ligide gelirse tadından yenmiyecek bi oyun olucaktır fifa 13 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 mascio said: DoruK said: 3 senedir fifa oynuyorum 10 zamanı iyi denebilirdi şu an bok gibi bildiğin kötü bi oyun, savunulacak tarafı yok. fifa 99'daki zevki bile alamıyorum şu oyundan. argümanını güçlendirmen gerekiyor maalesef. BEN DİYÖRÜM OLMADI İŞTE OLMADI demekle yürümüyor oyun piyasası maalesef. pes'i kötüleyen herkes sizin gözünüzde fifa fanboyu. ben iyi oyunu severim arkadaşım bu kadar basit ve pes iyi kelimesine yaklaşmayı bile başaramıyor bu nesil konsollarda. yetemiyor işte adamlar kabullenin, belki yeni nesil konsollarla falan komple ekibi kovarak yeni bir oyun yapabilirler. adını falan değiştirsinler yılların efsanesini resmen başak oğlanına çevirdiler yıllardır.hala pesi kötüleyerek fifanın iyi olduğunu anlatmaya çalışıyorsun. ben diyorum ki ikisi de kötü, ama bir taraf tek yönlü düşünürken laf anlatması güç oluyor. 3 senedir fifa oynuyorum demişim hala siz biz falan. her yerde her alanda takım tutar gibi fanatikliğinizi yaşayacaksınız illa. parti tutanlar, telefon modeli tutanlar, laptop markası, oyun yapımcısı tutanlara ters bir şey demeye gelmiyor he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 abi kusura bakmada ikiside kötü fifa biraz daha iyi diye bişi yok yani ben anlamıyorum işte 10 numara futbol oyunu nedir sıkıntı :) futbolu seven izleyen herkes fifayı da sever.öyle bir oyun nedir oyunu kötü yapan.bir çok pes fanboy gördük fifa oynayınca vay anasını futbol oyunu budur diyen.yani kişisel olarak fifayı sevmiyor olman oyunu kötü yapmıyor ikiside kötü fifa biraz iyi saçma bir argüman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar