Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slint said:

WD niye böyle? Betadan önce oynamayı düşünüyordum ama diğer classlarla 2-3 vuruşta temizlediğim packlerle 5 dakika falan uğraşıyorum.

belki geardandır ama gearın iyi olmasa bile soulharvest alırsan coşuyor wd. Dire bat ile 200 200 vuruyorum
Mesaj tarihi:
Röh.

Soul harvestle diğer sınıfların o levellarda vurduğunun 2 mislini falan vuruyorsun, ki duration cooldownı aştığı için temporary değil permanent gibi birşey bu.

Köpekler her moba atladığı için doğru düzgün senin canın bile azalmıyor.

Aoe slow point blank değil diğer sınıflar gibi, mobların ortasına atıveriyorsun. Üstüne bir de ayı gibi damage yapıyor.

%180 vuran skillin nerdeyse resource bile harcamıyor.

WDyle oynayamayan gitsin tetris falan oynasın plx.
Mesaj tarihi:
Soul harvest açılınca sorun kalmadı ama öncesinde gayet az vuruyor diğer classlara göre.

Tetris esprisi de yapmışsın da, tetris diablo'ya göre baya zor.
Novichok said:

Röh.

Soul harvestle diğer sınıfların o levellarda vurduğunun 2 mislini falan vuruyorsun, ki duration cooldownı aştığı için temporary değil permanent gibi birşey bu.

Köpekler her moba atladığı için doğru düzgün senin canın bile azalmıyor.

Aoe slow point blank değil diğer sınıflar gibi, mobların ortasına atıveriyorsun. Üstüne bir de ayı gibi damage yapıyor.

%180 vuran skillin nerdeyse resource bile harcamıyor.

WDyle oynayamayan gitsin tetris falan oynasın plx.
Mesaj tarihi:
hayır diğer classlara göre az vurmuyor, hatta primary skill dediğimiz nerdeyse resource harcamayan poison dart betadaki en güçlü single target primary(spamlanabilir) dps skilli. ilk rune u ile %180 vuruyor yarasalarda aoe olarak %150 wep dmg vuruyor. Sen eline iyi bir silah bulamamışın büyük ihtimal.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...