Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Kojiroh said: Train etmeden sadece craft ile skill kazanabiliyo muyuz? İtem craft edince skill puanı gelmiyor, anca 2k-4k falan gold bayılarak train olunuyor ve yeni itemlar açılıyor. Ben baya bi gold basarak lvl 20-23 itemlarına kadar açtım BS'te ama kıyaslama imkanım yok tabii onları. Diğer herkeste olan ilk 10 lvl için olan itemlar ise pek farklı gelmedi droplardan
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 said: Personally, I'm pissed off that Diablo ]I[ won't run on my Win '95 machine. I mean, WarCraft, WarCraft II, WarCraft III, Diablo, Diablo ][ & StarCraft all did.. Why the hell doesn't Diablo ]I[!? I already had to upgrade from DOS 6.22 just to get Diablo to run. It's just money-grubbing Blizzard again. They don't want to waste development resources on a widely-adopted and still officially supported* OS. (*Not actually officially supported) adsaassdaas Bir kac yerde SP3 kurun falan demisler XP icin. En temizi vindoz 7 bu arada.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hızımı bu sabah 1mbite düşüren ttnetin allah belasını versin
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Invulon said: Dün akşam Barbarian and Demon Hunter denedim. Eşim de Wizard denedi, monk ve witch doctoru denemedim daha. Pro - D2 deki bazı özelliklerden ödün vermemişler. (Char customization olmaması bana göre bir + ama aynı zamanda düşününce insan biraz karakterini kendine özel yapmak da istiyor.) - Gereksiz biton chardı cube dü inventory meşgül etmiyorsun rune olayı fena degil. - Ability leri bulundugun duruma göre kullanabiliyorsun keşke biraz daha çeşitlilik olsaymış ama genede iyi. Con - Story de çok kişisel birşey yok, i will cleanse the evil diyip raaagh! diye girişiyorsun. D2 de de varı bu tabi ama o zaman da daha ötesi pek yoktu. Şimdi 2012 olmuş birton story driven mmo ve rpg var beklenti biraz daha fazla oluyor. - 580 GTX kullanıyorum her ayar max settings de genede grafikler öyle etkileyici gelmedi bana. Torchlight ın biraz daha gotic hali gibi geldi bana. Şu anki haliyle iyi güzel hafta sonu deneme imkanı oldu ama büyük ihtimal şu anki halini görünce almak istemem dye ve bannerla karakteri özelleştiriyoruz, ability çeşitliliği ve aktif olarak taşıyabildiğin ability sayısı 19.lvldan sonra artmaya başlıyor. 6 aktif ability slotuna ulaşıyorsun lvl30 da da 3 passive, her levelda 2-3 rune yada ability geliyor. D2 de 2-3 skillden fazlasını kullanamazken 100binlerce kullanılabilir build yapabiliyorsun daha ne çeşitliliği olucak. Oyunun hikayesinin 20de 1ni ve sadece başlangıcını gördünüz daha durun bakalım. Hikaye derinlik olarak çok iyi olmasada Blizzortu biliyorsunuz; atmosferi ve sunumu epic yapıp içine çektiriyor hikayenin. Grafikler oyunun artısı olmasada, eksisi kesinlikle değil. Animasyonlar başarılı ve akıcı. Neyin ne olduğunu rahat kestiriyorsun. 30 mobla karşılaşınca Nasa bilgisayarın bile olsa kasan bir hack and slash can sıkardı bence. Ayrıca denildiği gibi sc2deki gibi oyun çıktıktan bir süre sonra ultra setting ayarları eklenebilir.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 37yi geçen olursa bi alttabla haber etsin.
mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 eglenceli oyun olmus...da..grafikler (hersey high) ve atmosfer bildigin rezalet ehuehe..12 yil gecti bu mudur dedim oyun baslayinca..karanlik degil bi kere.. oyun ici ayarlardan gamma kisim dedim d2 atmosferi yakalarim belki ..gamma falan degil bildigin "brightness" kistiriyo (oyun atmosferinde %100-99 gibi bir siyah degeri yok lan..bildigin %85 cok koyu gri falan..yada en fazla sac rengi butonlarda siyah var).."betada boyle tam versyonda bambaska olacak" gibi de degil, baya baya bebelere balon bir grafik durumu var.. oyle supersonik cryengine3uberedition istemiyorum yanlis anlasilmasin.. ama 12 yil aradan sonra "bu mu dur?" dedim..hormonlu ve duzgun anatomili torchlight gibi...hatta rezalet oyun dungeon siege3 un harita atmosfer aydinlatmasi bile daha iyi ya.. Onun disinda ben baya eglenceli buldum oyunu, crafting falan da ilerde baya enteresan oluyordur..online auction recipelar falan havada ucusur. arkadas grubu ile baya eglenceli olur gibi gozukuyo.. ama grafikler ve aydinlatma..benden 7/10 aldi valla.. ps. "ama ama optimizasyon her bilgisayarda calismasi icin vsvs" gibi bir bahaneyi kabul etmem edemem uzgunum..heuhe
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Diablo böyle kafa doluyken bam güm oynama oyunu. Eğer işten gelip single oynamak istediğimde 37 37 verecekse ohoo
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Grafikler bana da çok yetersiz geldi. Karanlık olması pek işime gelmiyodu açıkçası, gammayı fulleyip oynuyodum eskiden zaten. Ama olsaymış iyi olurmuş. Şu haliyle 6/10 grafik.
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yok yahu, 37 betaya ozel, normalde US US serverlarında EU EU da Uzak doguda uzak dogu serverlarında oynayacak, suan hem oynu oynayacak adam sayısından fazla adam betada hemde sadece US serverları acık, ben sanmam bu tarz sorunlar releaseden sonra olsun (ilk 1 hafta olur belki, ilk 1-2 gun kesin olur :P)
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Abi beta (: axedice said: Diablo böyle kafa doluyken bam güm oynama oyunu. Eğer işten gelip single oynamak istediğimde 37 37 verecekse ohoo
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 abi blizzard'ın hangi oyununda grafige 10/10 verdiniz bak cok merak ettim simdi.
mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yoo WoW ilk ciktiginda art worku hafif jelibon karikatur tadi gayet iyiydi,o konsepte guzelce yapilmisti..SC2 de fena upgrade sayilmaz. e simdi d3 e bakiyorum..menuler portreler yagli boya tadi ooo guzel..e oyuna bakiyorum..ne yagli boya tadinda, ne eskisi gibi biraz daha realistik..boyle arada kalmis, eski kokuyor.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ya şu klişeyi otomatik söylemeyin çünkü sc2'nin grafikleri bariz bundan daha iyi ki kaç yıllık oyun artık o. yıl 2012, karakterin suratı quake 3'den hallice.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ulan 1mbitle sefil gibi indiriyorduk yine yüzde 15e geldik error verdi lol başka bi yerden indirme şansımız yok mu bunu
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sc2'nin grafikleri bundan daha iyi degil. ayrıca d3'un grafikleri tam da yaglı boya tadında. en azından beta'da oynadıgımız kısım bence boyle. d1 ve d2'de farklıydı. ama zaten oyunun grafikleri iyi olsa da sizin icin farketmez cunku bilizort.
mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yani ...evet biraz fazla vektor karakterler. ama gameplay/animasyon baya iyi ordan kotarir, aynen isten gelip bamgum meydan dayagi oyunu. Ironik aslinda..gelmis gecmis en iyi render cinematik'ler hep diablo'da oluyordu..ingame grafiklerde beklentim "baya" daha buyuktu oyle diyim
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ayrıca blizzard hiç bi zaman efsane grafik yapalım çok gerçekçi olsun die oyun yapmadı ki benim 10 senelik pcimde bile her oyunu çalıştı cillop gibi adamlardan artık efsane grafik falan beklemeyi bırakın, adamların olayı gameplay, convenience, akıcılık. eğlence ve bununla beraber oluşan community. grafik istiosanız var işte bi sürü çıkan oyun. battlefieldlar bilmemneler.
mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 mono said: , baya baya bebelere balon bir grafik durumu var.. oyle supersonik cryengine3uberedition istemiyorum yanlis anlasilmasin.. ama 12 yil aradan sonra "bu mu dur?" dedim..hormonlu ve duzgun anatomili torchlight gibi... ps. "ama ama optimizasyon her bilgisayarda calismasi icin vsvs" gibi bir bahaneyi kabul etmem edemem uzgunum..heuhe 12 yil geciyorsa eh derim..hesap makinasini bile upgrade ediyorsun yapma yahu insaf. ha ama blizzardin plani uzun vadede grafigi dedigin gibi orta hal tutup ileride tablet vs yeni nesil aletlerde de guzel calissin gibi bir platform hazirlamaksa eyvalla sapka cikaririm..neticede OSXe AAA title cikaran sayili firmalardan
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 öle lafa böle cvp kızma keza yapacak bişe yok. ;)
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 - apple anteni bozuk telefon sattı - O ZAMAN SATIN ALMA!!!! APPLE DAHA İYİSİNİ ÇIKARANA KADAR EN İYİSİ BU!!!
photographer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 gitimi yine ya oynayabilen var mı?
Öne çıkan mesajlar