Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bir open beta ancak bu kadar closed olabilir...
suleymanbey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ne düşünülüyor genel olarak?. yani oynayabilenler . barbar , witch ve demon hunterla oynadım . barbar dışındakilerde resmen oynayasım gelmedi sonuna kadar . oyun da böyle olmaz umarım. barbarda resmen vurup kırdığını hissedebiliyorsun . renkler bana o kadar da kötü gelmedi özellikle sesler ve müziklerle birleşinde yeraltı gayet ürkütücü atmosferde . crafting çok güçlü olmuş sadece . yine de napsam bilemedim alsak mı oyunu almasak mı kararsız kaldık .
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yorum yapacak kadar oynamadım ama yarım saatten (cain'i kurtardık filan) gördüğüm şunlar: - gayet standart bir hack&slash - ben hack&slash'e doymuşum (5 yıl önce filan farketmiştim bunu heh) ne grafik, ne atmosfer, ne müzik, ne muhabbet filan hiçbiri ilgimi cezbedemedi ama bunları revize edebilirim, dediğim gibi kesin konuşmak için kafi değil oynayabildiğim miktar.
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Kanuni said: bir open beta ancak bu kadar closed olabilir...ahahahaha
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ben de direk girdim Edit: Ha ama karaktere giremiyorum Edit 2: Aslında giriyorum ama öküz gibi yavaş
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bu muydu bıdıbıdı ettiğiniz. tek denemede girdim oyundayım mıs gibi oynanıyor sıfır la- you have been disconnected http://i.imgur.com/BygJa.jpg
Oski Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 pre-order yapanlara öncelik mi var acaba? dün gece başladığından beri istediğim zaman oyuna girdim, hiç kopmadan oynadım. hint hint
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ben de preorder etmiştim de yok her istediğimde giremiyorum. Wizard da bitti acı çekerek de olsa. Bundan sonra nası kasıyoruz karakteri, select quest diyip ilk questten mi devam ediyoruz?
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Şuan girebilen var mı ? Error 37 diyor, server bakımda diyor falan ..
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 şifreyi copy/paste ile peşpeşe deneyince 1-2 dk içinde giriosun ya.
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bu arada benim oyun içinde klavye ayarı mı ne bozuk anlamadım. elle girince 37 hatası arasında bazen giriyormuş ama başka hata kodu ile şifre yanlış diyormuş farketmiomuşum. farketince windows ortamında yazıp kopyaladım şifreyi. o zaman girdim 3-5 37 hatasından sonra. şifre içinde _ vardı o kayıyor olabili eski cs konsolundaki gibi fln. * olarak görüldüğü için anlamıomuşum. dikkat edin o olaya belki sizde de oluodur. edit: 5 dk'da araya kimse girmemiş. istemeden flood yaptım =)
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Yalnız uydunet'in gözünü seveyim, 1 saatte %100 yüklendi oyun.
behran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 battle.net'te oyunu download edicem ama 2 take client var. pre-game full game hangisini çekmeli?
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 pre-game diye bisey yok. beta olanı cekiceksin. full game'de cekebilirsin. 15 mayıs'ta release olunca oynamak icin. oyunu satın alman gerekiyor tabi once.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 lan 20le falan indiriyor bu ne ya of
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Party olayi nasil ? Friends kisminda sadece invite to a party yaziyor, ben invite edince kisi benim oyunuma mi dahil oluyor ? Level 11 bir karakterim var, skeletonmus kingmis falan dinlemeden kesiyorum, bir esprisi kalmadi.
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 oyun icinde renkler karısıyor birbirine alt-tab yapıp tekrar girince düzeliyor neden olabilir sc dede yapıyordu bi ara
Öne çıkan mesajlar