raider Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Yahu cidden cok komik bazı dedikleriniz. daha iyi hazırlansalardı ne demek?. adamların daha önceden bu kadar kişinin aynı anda girdiğinde olacak durumu test etme fırsatımı oldu sanki? Herhangi bir yazılımının test aşamasında gayet olabilecek bir durum bu. hele stress test yapıyorlarsa. adamlar açalımda biraz yaratık kessin eğlensin veletler diye düşündüğünümü sanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Eksperler konuşuyor. Son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 dustun galiba? offline gozukuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yok abi onlinenım. kabul ettim requestini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nese girdik çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Abi sansa mi girdiniz yoksa oturup saatlerce spam'lediniz mi ? Nedir sirriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 içerde hatunla konuşuyordum,az önce geldim 3 dk kadar spamledim tak girdi ,spam go go abi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 saat 10'dan beri oynuyorum. az önce yarım saat mutfağa gittim bulaşıklar birikmişti onları yıkadım. char seçme ekranına düşmüştüm döndüğümde. seçip direk girdim oyuna. sıfır da lag var en başından beri. hiç co-op yapmadım ama lag ondan olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Amerika serverları giriyo. Avrupayı sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kimseden ses çıkmıyor. herkes spama başladı herhalde :D Seperate said: içerde hatunla konuşuyordum,az önce geldim 3 dk kadar spamledim tak girdi ,spam go go abi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 millet girdi ya düzelttiler herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Çıkın da bizde girelim böhüüü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 valla spam yapıyorum bir ümit girerim diyede yemiyor. EU serverını denemekten pes ettim zaten US deniyorum oda cape takılıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aquila#1184 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Lol. Bashiok sunu post etmis twitter'da. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/19073909.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 6-7 kere spamladim aralikli olarak girdi ve bir daha da çıkmadı . lag yok . grafikleri fulledim yine de kasılmadı . oyun gerçekten güzel olmuş ama beta çok kısa haliyle . barbar kral olmuş bunu bilir bunu söylerim . inventory hemen doluyor bir de buna bişey yapmak lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ağır sövecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 40 kere denedim 1inde girdi, onda da tag'e ihtiyacın var siteye yönlendiriyoruz deyip attı fuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 biraz önceye kadar girmeye çalışıyodum oyuna 37 hatası yiyordum. kapattım tekrar açayım deneyeyim dedim unexpected error occured while updating required files. please try again. diyip açmıyor oyunu şu an. lan delircem. hiç değilse 37 nin düzelme ihtimali vardı. şimdi bi bok yapamıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bende şöle bir sorun var normalde gırıyorum ama 315300 hatası alıyorum arastırdım şifre acc name yanlıs hatası ama duzeltmesı nasıl anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bende 750-800 ms kadar lag ve ara ara spike'lar var ama o benim baglantimdan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bende 10 kere deniyorum server busy diyor. ama arada da account hatası veriyor. halbuki doğru account um ya. var mı bunun çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 beyler bende sunu sorcam, ttnet adil kullanım kotasını biraz astım, neti 1mbte cektiler suan 44mblik setupi indirdim kuruyorum, ama ne indiriyorum ne kadar surucek hic bi bilgim yok bana ne kadar surucegi hakkında bilgi verebilcek varmı , oyunun boyutu su patchler sukadar falan ? thank you come again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bütün haritayı temizleye temizleye ilerliyorum ,bu gidişle diğer classları deneyemicem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 eve geldim şimdi koşa koşa , login tuşu aktif değil ne ayak yahu :S edit : yanlış username i yazıyomuşum tamamdır :) yandaki haberde yazan muhabbet oluyo error37 alıyorum şu anda en kısa zamanda düzelir inş, uyuyamam ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar