MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 HL tabanlı oyun mdlarinin serverina bakiyorumda nerdeyse yarisi boş (Cs, Tf, Ns), HL Öldümü ? Öldüğü tam söylenemez ama şu aralar can çekişiyo gibi, Sanirim dirilişi HL2 ile olucak.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Steam'den evvel serverlar dolu oluyordu. Türk insanı Steam'e adapte olamadı henüz. Forumlarda yada orda-burda "abi ben bu STREAMi çektim, oyunlar nerdeeaA?" gibi sorular dolu. Ki forumlara bakmayan bir sürü oyuncu var ve çoğuda steam'i çözemiyor. Ah yurdum insanı....[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kime göre neye göre? Hala ns ve cs steam serverları ağzına kadar dolu oluyor, ha Türkiye'deki oyun serverlarından bahsediyorsan, zaten cs dışında hiç biri hakkettiği ilgiyi görmedi Türkiye'de... edit: konuya cevap, lathspell'e değil, karışıklık olmasın. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Eylül 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ölsün kardeşim artık yeter.. uyuyanı rahatsız etmemek lazım.. hl2 çıkacak işte, hadi o çıkmayacak da olsa tek oyunla mı geçecek bir ömür? ki aynı modları birebir portlayıp da onlar oynananacaksa bir 5-6 yıl daha, eyvahlar olsun yurdum gençliğine.. uo'nun devamı çıkmıyor diye seviniyorum en azından, cs/uo cenderesinden kurtarmak lazım türkiye'yi..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 harbi olsun artik 80 yasinda hala cs oynayan olacak nerdeyse. oyunluktan cikti artik cs bir yasam tarzi haline getirdi insanlar :p[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zevk alıyorlarsa oynasınlar,en son bir hışımla sven co-op u çektim,onuda sevmeyince soğudum artık.Kardeşimle evde landan oynamak dışında nette oynamıyorum artık.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ilk once hl oldu sanane kapanindca tek serverda kapandi hl'nin sonra arkasindan tfc geldi insanlar yillarca tfc 2 yi bekledi oda hl2 ile nasipmi$ daha sonrada 1.6 ile cs oldu [neden? cunku uzaktan clarion ile head atilamaz] hl2 ile belki modlar canlansada ayni konsept oldugu icin omrunu cok uzun gormuyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hl2'de mi streamle çalışıçak?[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ole olursa zctıq dıyebılırım..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Millet steam'i neden sevemedi anlamıyorum. Steam son derece güzel ve yararlı bir platform. Millet kullanmasını öğrenemediği için mi dışlıyor acaba. BUG dolu 1.5 yerine stabil 1.6'yı tercih ederim. CS daha profesyonel oldu 1.6 ile. Kolay update edilme özelliği sayesinde önemli sorunlar anında fix edilebiliyor. Mesela CS:Source sıça yapılan update'ler ile ilk çıktığı haline hiç benzemiyor, son derece stabil çalışıyor. Tabi millet sahte versiyonunu oynamaya kasıyor. Sahte versiyonda ilk çıktığı halinden başka bişey değil. Yaşasın orjinal steam ;) Bundan sonra bütün VALVe oyunları Steam üzerinden çıkacak, alışsanız iyi olur.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla, 5.0 veya 6.0 versiyonlarında diretmedik 7.0 ve 1.0 çıktı. 7.0 ile CS çok yavaşladı, AWP+Desert savaşına döndü o yüzden. Şimdi bakıyorum da yeni oyuncular çok mu kalıplaşmış diye düşünüyorum. Belki de Steam 1.6, Orjinal HL istediğinden de olabilir bu tutuculuk 1.6'ya karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: lord_gorthaur, 12 Eylül 2004 16:39 tarihinde demiş ki: hl2'de mi streamle çalışıçak? HL2'nin MP modu bulunmayacak çıktığında -Valve'un açıklamalarına göre- ancak sonradan updateler ile eklenir bence çünkü bir sürü HLDM ve AG fanatiği var.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 HL2'nin MP modu derken HLDM demek daha mantıklı diye düşünüyorum., çünkü gerek NS, gerek CS bir çok mod, Multiplaying üstüne kurulu, Valve da bundan dolayı multiplaying üzerine ağırlık vericek gibi. Ancak HL2'de multiplayer HL2 (ya da HLDM de diyebiliriz) olcak gibi gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Tabii o daha mantıklı bir şey, Source motorlu HL'yi birkaç yeni ve güzel haritayla yaptılarında HL2DM gibi bir şeye ihtiyaç duyulmayacak.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Valla VALVe HL2 Multiplayer'ı konusunda hiç bir açıklama yapmadı. Yani varda demedi yokta. Ama oyunun çıkmasına az süre kala hala açıklama yapmamaları beni korkutuyor. En azından bir HL2 DM olur diye düşünüyorum. Bir sürü multiplayer oyun yapmalarına gerek yok çünkü mod yapımcıları zaten yapacaktır. Ama HL2DM olsun istiyorum. HL2DM olursa ve WCG'de falan bulunursa katılıcam çünkü ciddi olarak :D[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 birkaç yerde HL2DM olmuycağını okumuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 WCG'nin sitesinde "WCG 2005'te hangi oyun olsun?" konulu bir anket vardı. şıklardan biri HL2DM idi. Olur artık heralde. Multi olarak TF2 ve CS:S ile yola başlayamazlar.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 cs ve hl den başka türkiyede oyun oynanmıyor çünkü basit birşey ingilizce gerekmiyor ezber oyun olduğundan dolayı böyle .. görerek öğreniyosunuz okadar... ns ye bakın tamamen ingilizce taktik mantık strateji gerekir ki cs oynayanlar böyle oyunlarla hiç ilgilenmiyorlar...[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 MADBOY çok doğru bir noktaya parmak basmış. Türkiye'de çoğu kişi son derece basit oynanışa sahip olduğu için CS oyuyor. Daha karmaşık, akıl gerektiren, taktik gerektiren, dayanışma gerektiren oyunlara yönelmiyorlar. Ben ilk CS'ye Beta 3.1'de başladım. Sadece Sanane'de sunucu vardı ve toplasan 40-50 kişi vardı. O zamanlar oyun resmen dayanışma içinde oynanıyordu. Takım halinde hareket edilirdi. Şimdi oyunun Deathmach'tan farkı yok. Kimse tabiri caizse Role Playing yapmıyor. Natural Selection gibi oyunlar ise takım olmaya zorluyor insanları. Sonuçta çoğu kişiye bu zor geliyor, çünkü alışmamış. NS oynadığınızda taktiksiz hiç birşey yapamayacağınızı görüyorsunuz ve kasıp dayanışma ile oynuyorsunuz. İnanılmaz keyif veriyor tabi. Ama ülkemizde oynamıyorlar ne yazık ki böyle oyunları.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ns bambaşka; konuşarak kurulan taktikler, dostluklar, en önemliside takım halinde kazanmanın verdiği o haz. :([signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Half Life ölmedi ölmez zaten. yurdum insanı bir oyuna sarıldımı başka oyun görmez. aynı olayı ben yaşadım, 3 yıl önce kantır sıtırayk dediler, oynayak lan bi dediler. gittik, assault. allahım o keleşin gümbürtüsü, bombaların patırtısı.. kendimden geçmiş bir halde arktan omuzladığım 1.0 cdsini 200mmx 4mb ekran kartına yüklemeye çalıştım. ama ne yazıkki 2gb'lık harddisk kaldırmadı :( gel zaman git zaman celeron 1100e terfi ettim ve CS hayatım başladı. 56k ile günde 3 saatten fazla oynuyordum, hastalık haline gelmişti. sonra kablonet diye birşeyle tanıştım. bağlattık. bu sefer her doyumsuz insanoğlu gibi bende yeni bir bilgisayar istemeye başladım ve şu an p4 2.8, radeon 9600ün başındayım. ama talihsizlik işte, bu yazın ortasında kolumun kırılmasıyla CS hayatım bitti. artık ne refleks var ne de başka birşey.. artık warcraft var, hem de deliler gibi !!! yine tek bir oyuna kaptırdım ona yanıyorum. geçen levelda kotor2yi okudum, eğer sabredebilirsem kotor'u oynıcam şimdi. ama arktan oyunun sonunu öğrendim oynamayadabilirim :)[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 counter strike is a simple game for simple minded people..[signature][hline]We Are Just Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar