Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ırkçılık serbest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fener hukuken sucsuz bulunursa kim konusursa konussun, kapı gibi mahkeme kararını yapıstırırlar konusanların agzına..

o yuzden az mantıklı olun diyorum, merak etmeyin mahkeme kararı acıklanınca bol bol konusursunuz da, konusacak birseyiniz de kalmadı aylardır kusacagınızı kustunuz zaten unal aysal gencligi olarak..
Mesaj tarihi:
Hukuken suçsuz bulunsa bile ortadaki kanıtlar görülecek.

15 yaşında kıza tecavüz eden adam da senin açından suçsuz yani, ya da deniz feneri hortumcuları da suçsuz sana göre? hızlı treni ölçüp biçmeden onaylayıp 140 kişinin ölümüne sebep olanlar da suçsuz?

hukuk değil mantık bağlar insanları. gelişmiş ülkelerde mantıkla hukuk birbirine yakın seyreder zaten. Türkiye gelişmiş bir ülke değil.

Şu anda UEFA'nın kapı gibi "FB'yi CL'ye almıyoruz" emri var mesela elde, fener masum diyenlerin ağzına çarpılabilir aynı şekilde?

Bir önceki mesajımda saydığım olaylara fenerin suçsuz olduğu şekilde mantıklı bir senaryoda açıklama getirebiliyor musun?

Ha bir de Ünal Aysal'a bir nevi Aziz Yıldırım gibi nefret yapıştırmaya çalışıyorsun. Ama yapmacık duruyor. Adam dobra konuşan dediğini de yapan bir başkan işte. (Kendi çıkarlarına hizmet ettiğinden dolayı bile olsa) sırf kural neyse o uygulansın dediği için böyle nefret beslemen bile zaten kural uygulanırsa küme düşeceğinizi yani suçlu olduğunuzu senin de bildiğinin göstergesi.
Mesaj tarihi:
Adamın gözlükleri yeter,

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/04/07/fft99_mf1257570.Jpeg

Bence siz ünal aysal ile uğraşacağınıza başkanınıza bi baskı yapın da temmuz ayından beri yapacağı yeri göğü oynatacak açıklamayı yapsın artık. Tabi varsa sgfhgf
Mesaj tarihi:
rew, nasıl kapı gibi emir var o karar TFF den cıkmadımı? uefa acıklama yapmadımı?

tecavuz mecavuz drama dondurmeyin abicim. bu kadar mantıklıysanız carpıtılan haberleri, yalan delilleri, hatta sallamasyon ifadelere de yorum yapın bi zahmet.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Zegna said:

sene 2012 hala mahkeme kararı acıklanmadan suclu ilan eden mantıksızlar var heh.

Deliller ortada, tanıklar ortada, kayıtlar ortada, fotoğraflar ortada, açığa çıkan yalanlar (bilet var denen poşetteki saçılmış para fotoğrafları, i.akın mevzusu vb) ortada, "yaa biz o şifreyle başka bişi diyoduk" tarzı savunmalar ortada.

a.

tanıklar nası ortada ? 1 tane gizli tanıl var diye biliyorum ben

fotoraflar ortada diyorsun hangi fotorafta suç teşkil eden şüphe uyandıran ne var ben onu bilmiyorum

deliller derken hangi delil,bi hesap dökümü bi kayıp para fln var mı ortada

yoksa sadece totomuzdan sallıyor muyuz ?
Mesaj tarihi:
100 kez cevap verildi de rew 101.'yi istiyor; küme düşme kalksın diye bir tek nihat özdemir dedi. fenerbahçe yönetimi, başkanı, taraftarı küme düşme kalkmasın, ya aklanalım ya düşelim dedi. 58. madde değişmesin diye oy kullandı.
Mesaj tarihi:
E Nihat Özdemir fb'nin şu anki aktif en tepedeki yöneticisi değil mi?

Neyse, şimdiden konuşmanın manası yok tabii bunları. Hele bir mahkeme kararı çıksın.

Sonra zaten yine karışacak ortalık. Fener suçlu bulunursa fenerliler "bize komplo yaptılar" diyecek, fener masum bulunursa diğerleri "e yargıyla oynadılar tabii bağımsız değil, torpille bıraktılar" diyecek. ondan kaçış yok.
Mesaj tarihi:
Bizim kültürümüzde gerçekten ırkçılık yok, emre de muhtemelen ırkçı biri değildir. Ama neticede birçok yorumcunun dediği gibi , bu durumda neyi ne amaçla yaptığınızdan çok, karşınızdakinin nasıl algıladığı önemli. Sarışın bir arkadaşınıza sevginizden dolayı sarı çıyan diyorsanız ve o da bundan dolayı üzülüyorsa, bu yanlış bir harekettir. Kaldı ki emrenin yaptığı hareket pek tabi ayrımcılık olarak algılanabilecek hareket, ona göre ceza verilmesi lazım. Ama heyhat , rakibi tekme tokat indirmek , hakeme salya sümük bağırmak, ceza sahasında topu elle hamutlamak, fenerli futbolculara nasıl serbest se, ırkçı davranışlarda serbest. Eskişehirden bir futbolcu yapsa hayatını karartırlardı.
Mesaj tarihi:
Emre cahil biri ve muhtemelen yabancı dilde bildiği 2-3 küfürden biri de o ettiği ırkçı olan ki %99 onun anlamını bilmiyor. Fakat geçmişteki sabıkasını da düşününce belki de bilerek etmiş de olabilir. Çok sağlam bir ceza verilmeliydi ki bir daha ona buna saldırıp hakaret etmesin.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Emre cahil biri ve muhtemelen yabancı dilde bildiği 2-3 küfürden biri de o ettiği ırkçı olan ki %99 onun anlamını bilmiyor.

kaç yıl ingiltere'de oynadı abi nasıl bilmiyor,aynı küfür yüzünden orada da olaylar olmuştu hatta kesin biliyordur.büyük ihtimal sinirden ne yapacağını şaşırdı,küfür etmek kesmedi bi de o kelimeyi ekledi

loop said:

Ama heyhat , rakibi tekme tokat indirmek , hakeme salya sümük bağırmak, ceza sahasında topu elle hamutlamak, fenerli futbolculara nasıl serbest se, ırkçı davranışlarda serbest.

kendinizi küçük düşürüyorsunuz başka bişey değil.
Mesaj tarihi:
Marty said:

loop said:

Bizim kültürümüzde gerçekten ırkçılık yok..

ahah

Noldu ? Hayrola, kime ırkçılık yapıldı ?

S-H said:

loop said:

Ama heyhat , rakibi tekme tokat indirmek , hakeme salya sümük bağırmak, ceza sahasında topu elle hamutlamak, fenerli futbolculara nasıl serbest se, ırkçı davranışlarda serbest.

kendinizi küçük düşürüyorsunuz başka bişey değil.

Kendini küçük düşeren kim ? Bu hareketleri yapanlar mı , dile getirenler mi ?
Mesaj tarihi:
loop said:

Marty said:

loop said:

Bizim kültürümüzde gerçekten ırkçılık yok..

ahah

Noldu ? Hayrola, kime ırkçılık yapıldı ?

ırkçılığın sadece siyah/beyaz ayrımından ibaret olmadığını bildiğini varsayıyorum ve tekrar düşünmeni istiyorum.

IRK-ÇILIK

ülkemizde, kültürümüzde yıllardır âlası var lan bunun.
Mesaj tarihi:
Evropanin yukselen degeriyiz ahuau.

http://soccernet.espn.go.com/columns/story/_/id/1053360/emre-racism-scandal-sees-turkey-forced-to-air-dirty-laundry-again?cc=5739

Bir de utanmadan olimpiyatlara basvuruyoruz. Cesarete bak.
Mesaj tarihi:
bu türk milleti kadar ezik bir topluluk yok ya, hemen ermeni olurlar hemen zenci olurlar bir adam olamazlar.

Benim müvekkilim var, kahvenin önünden geçerken kahve ahalisinin karısına bakışını sevmediği bakın dikkat edin laf atma dik dik bakma değil sevmedim diyerek kahveyi tarayıp 4 kişi yaralayıp 2 adamı öldüren insan tanıyorum ben .

zokkoranın kalbi kırılmış çok alınmış, o sahanın ortasında emre herifi deşse max alacağı ceza 8 sene.

zokkoranın maneviyatıymış, elin zencisinin maneviyatı önemlide benim insanımın değil mi? nigga nigga diye şarkı yapıp altın zincirleri takıp ortada dolaşanlar hiç gücendirmiyormuymuş bu zokkorayı.

Benim ülkemde, benim insanıma elin yam yamıda gelip posta koyduya helal olsun.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

bu türk milleti kadar ezik bir topluluk yok ya, hemen ermeni olurlar hemen zenci olurlar bir adam olamazlar.

Benim müvekkilim var, kahvenin önünden geçerken kahve ahalisinin karısına bakışını sevmediği bakın dikkat edin laf atma dik dik bakma değil sevmedim diyerek kahveyi tarayıp 4 kişi yaralayıp 2 adamı öldüren insan tanıyorum ben .

zokkoranın kalbi kırılmış çok alınmış, o sahanın ortasında emre herifi deşse max alacağı ceza 8 sene.

zokkoranın maneviyatıymış, elin zencisinin maneviyatı önemlide benim insanımın değil mi? nigga nigga diye şarkı yapıp altın zincirleri takıp ortada dolaşanlar hiç gücendirmiyormuymuş bu zokkorayı.

Benim ülkemde, benim insanıma elin yam yamıda gelip posta koyduya helal olsun.

http://static.fjcdn.com/comments/Not+sure+if+trolling+or+stupid+_d6683a5bd769e61cddeb674d404dbab8.jpg
  • Yeni Oluştur...