Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 valequenta said: fitil diyerek cok ince laf sokmussun. alkis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 eXistenZ said: Cons said: http://ccc.incisozluk.cc/e/79443231/ ajahahahahahah bu ne ya ahsdfuhdfgıudhgfgffdghkjl LAN AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 kaşık mı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/533031_139178302879155_100003609574113_164995_1065719384_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 en azından mal da olsa sözünün eri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://cdn.humorswitch.com/wp-content/uploads/2011/12/Dafuq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fatih terimin takımı diğer maçlar için iyi motive etmesi lazım bu yenilgi iyi hoşta sonra telafisi olmayan puan kayıpları yazık olur şampiyonluk giderse hakkaten çok kötü olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://1.bp.blogspot.com/-HSPcJuwuqaY/T4m7vH2mb9I/AAAAAAAAFu0/yb9LH7ZKY2M/s1600/terim4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bana göre bu maç ile gs şampiyonluğu kaybetti, neyse kol bozukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bilet savaşları başlıyor artık, karaborsa tavan yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bence de şampiyon olamaz gs bundan sonra. ha olursa kaşık sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ne tıkladık be. :D geç oldu ama. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Sotto said: Trabzon husumeti filan hikaye kardeş. Trabzon hiç bir zaman Fener'in rakibi değil, bunu Fenerliler de biliyor... Ama GS maçında Fener seyircisi böyle olacak mı, yenilirse nasıl olacak onu göreceğiz? Ha sulu maç filan demeyin, GS'nin Arena'daki profili hakikaten farklı. Küfür oldu mu millet susturuluyor hemen, birşey atma zaten olmuyor.. . yanlis anlasilmasin, bu aksam galatasaray tribunlerini ilk defa takdir ettim olaysiz efendi efendi bitti mac, belki yasadiklari soktan dolayidir bilemiyorum ama arenada bisi atilmiyo demek biraz yanlis olur. insallah kadikoy'de de olaysiz biter mac kim kazanirsa kazansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=n9Aa9OGXEeY&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 O şişe atıldı fakat o maç yeni yönetimin olduğu maç değildi. Bu kadar üzerine gidilmemişti bunların, ve onun dışında ben hiçbir maçta ne toplu madde yağımı ne küfür hatırlıyorum. Yani sizde de oluyor yeav politikası artık işlemiyor arkadaşlar, aynı güzellikleri Kadıköy'de de bekliyoruz. Çünkü ilk maçtada bizim sahamızda çok iyi maç olmuştu, maalesef Kadıköy'de biz böyle ağırlanmadık. Bunun yenmekle yenilmekle alakası olmadığını, rakip takım ortasahada galibiyeti kutlarken küfür bile edilmediğini hatırlatmak isterim. Çünkü işinize geldiği zaman tahrikti oydu buydu deyiveriyorsunuz. Genel konuşuyorum. Aynı şeyi Galatasaray yapsa, ortada galibiyeti kutlayabilecek mi, göreceğiz mesela. Olursa helal oldu deriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 o incideki NEDIR LAN AHHAHAAHHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Aynen. Sen şişe atmıştın, sen ses bombası attın, sen su attın, sen sidik torbası attın diye diye gideriz. Sünger çekip adam gibi maç izlemeyi öğrenmek lazım. Bu sene 2 maçta tertemiz oynandı Arena'da. Hele şu maçta falan küfür falan olmaması güzeldi. Mehmet Topuzun işeyen köpek taklidine bile tahrik olmadıysa millet bravo o seyirciye. Taç atan oyuncu kafasına çakmak atıldı kaçtı diye tahrik olanlar var sonuçta bu ülkede. Aşmak lazım bazı şeyleri, yenmek de var yenilmek de bu oyunda. Mağlubiyetlere tahrik diye sığınmak acizlik malesef. Kadıköyde bahanesi falan yok bu konuda Fener'in de artık. Terim'in kafasını yarıp sonraki maç kafalara yarabandı dağıtmakla falan `FatihTeriming` yapmak yakışmıyor koskoca Fenerbahçeye. Umarım 6. hafta bu işlere girişmezler sonuç ne olursa olsun ve güzel, küfürsüz ve olaysız bir maç izleriz. Bir de 5. hafta şampiyonuz gençler rahad olun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Eze eze yenildik herzamanki gibi. Aydına da çok pis laflar hazırladım, necati odununa da bir iki lafım var. Gelsin alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429764_272024096211071_212774702136011_603811_528568308_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 heee biz beraberizz o kafa bu kafa iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ben kesinlikle sizde de oluyor savunmasi yapmiyorum, yanlis anlasilmasin. o stada gidipte sahaya en ufak bir sey atan insanin benim gozumde hayvandan farki yoktur. ne olursa olsun orada oynayan insanlarinda bir cani var. fatih teriming olayina tamamen karsiyim, sacma sapan bir isti, olmamasi gerekiyordu. ozellikle bu macta galatasarayli taraftarlari tebrik ettim, efendi efendi kendi takimlarini tebrik ettiler. ancak iki macta bir sey olmadi diye de kalkip "ünal başgan" kimsenin ahlak ve kultur seviyesine dil uzatamaz, hic kimse o kadar temiz degil. insallah fenerbahce taraftari trabzon macinda gosterdigi efendiligi son macta da gosterir ama malesef sampiyon o macta belli olursa ve galatasaray kazanarak sampiyon olursa, cok zor bir ihtimal gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_CxZooxtDqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZstkI_Nu7_E BU DÜNYA HEP YALAN DOLAN SENİN SEVGİNDİR ASLOLAN SONUNA KADAR BİZ FENERBAHÇELİYİZ ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ahah izleyemedim ya, ABDURRAHIM BASGGAAAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar