Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/cep-telefonu.html asdfasf nasıldır bu telefon? alabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 lg şu hayatta alacağım son telefon. bir kere winmo olan bir lg telefon almıştım ve yani yaşadığım şiddet dolu yılları hatırladıkça üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 alınmaz htc alırsın o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 daha mı iyi htc bi de şu huawei diye bi marka var ilk duyduğumda çin veya hint dedim direk çin çıktı sdfsd htcde aşırı model var ya hangisini alıcağına şaşırıyosun aşırı model olmasına rağmen kayda değer farklar yok aralarında birinde işlemci iyiyse diğerinin kamerası iyi falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Fiyatına göre iyi görünüyor ama değil aslında. Android 4.0'a update yok en başta. O durumunda fiyatına göre kötü olur çünkü bu akıllı telefonlarda artık yazılım donanımdan daha önemli, en azından piyasanın donanıma doyduğu bu günlerde öyle. DH tavrını uygulayıp donanıma bakarak alırsan çok iyi görünür (100 saat bekleme süresine değil, işlemcisine filan bakıyor o tipler) ama biz elit Pati'ler yazılıma daha çok önem veriyoruz sanırım? Xda desteği bile yok bunun. Sonuç o ki, alma. Üzerine biraz daha ekleyip Xperia Neo V al. En iyi ucuz Android 4.0 telefon o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 xperia neo v aşırı iyiymiş ya onu alabilirim kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben bi tlefonda önce dış görünüşe, sonra tuş takımı varsa onun dizilişine sonra rengine ve en son donannımsal özelliklerine bakarım. çünkü ben bir efsaneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kız gibi konuştun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 konuşmadım yazdım. konuştun diyosan konuşmadım, yazdın diyosan yazmadım çünkü bir kız olsa telefonun hçbir özelliğine bakmadan sadece rengini ve facebook twittera girebilmesiyle ilgilenip konuyu kapatırdım. çünkü ben bir kız değilim. beacuse ı am not a girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bu LG'nin 100 saat bekleme süresi ne bu arada? Benim telefonda tweak'lerle filan 600 saate çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ahaha escape naptın asdfsdfs baya güldüm ya xperia başarılı aslında biraz daha ucuza kapatabilsem çok güzel olur ya şöyle 500'ü geçmesin falan harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 escape said: ben bi tlefonda önce dış görünüşe, sonra tuş takımı varsa onun dizilişine sonra rengine ve en son donannımsal özelliklerine bakarım. çünkü ben bir efsaneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bullbird said: bi de şu huawei diye bi marka var ilk duyduğumda çin veya hint dedim direk çin çıktı sdfsd huawei alın AÇIZ burda!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Motorola'yı satın aldığınız doğru mu? Patentlerin çoğunu vermiyormuş sanırım Google ama alacak bir sürü şey var yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 büyük ihtimalle alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 amerika satacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 cem uzan dolandırıyore motorrolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 android 4.0 a update yok demiş arkadaş .android tel almayı düşünüyorum fakat daha önce kullanmadım tavsiyeniz ne olur android konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ICS olsun istiyorsan (Android 4.0 işte) en ucuzu iyi telefon Xperia neo V bence. Fiyatı uygun diyorsan al. Çok param var diyorsan Galaxy Nexus al. Bu ikisi arasında Morotola'nın ve Sony'nin üst modelleri var önerebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ICS olsun yeter diyorsan öncerebileceğim en ucuz alet Xperia mini. Xperia X10 mini değil, düz mini. ST15i. Şu: http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SONY-ERICSSON/ST15i-MINI-BLACK-p-68898-c-12.htm?affil=3F1F873B219BFD1604C11B6D4A817635&utm_source=ucuzu&utm_medium=CPC&utm_campaign=Cep%20Telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 eyw saol ics ne bide onu anlatırsan kingsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 GERGE said: Fiyatına göre iyi görünüyor ama değil aslında. Android 4.0'a update yok en başta. O durumunda fiyatına göre kötü olur çünkü bu akıllı telefonlarda artık yazılım donanımdan daha önemli, en azından piyasanın donanıma doyduğu bu günlerde öyle. DH tavrını uygulayıp donanıma bakarak alırsan çok iyi görünür (100 saat bekleme süresine değil, işlemcisine filan bakıyor o tipler) ama biz elit Pati'ler yazılıma daha çok önem veriyoruz sanırım? Xda desteği bile yok bunun. Sonuç o ki, alma. Üzerine biraz daha ekleyip Xperia Neo V al. En iyi ucuz Android 4.0 telefon o bence. GERGE'yi dinleyip Xperia Neo V aldım. Adama her aklıma geldiğinde dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ics = android 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar