Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 benim en cok ilgimi ceken sey bi binaya saldiran bwing oldu eheh[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 abi adamın adını duyupta gulmemek mumkun mu? :)[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 sinemada izledim fragmanı bütün salon yıkıldı:D dehşet bi film olucak gibi gelio umarım çoğu film gibi çok abatıldıktan sonra abidik kubidik çıkmaz...ki çıkmicak gibi görünüo fragmanı bile bu kadar ses getirdiğine göre:) bende bi replik yazıveriyim. ''bize bunu neden yapıyorsun?'' -''çünkü ben psikopatım''[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Filmin Londıra'da da vizyona girmesi gibi bir ihtimal var. [Bu mesaj TheSilver tarafından 15 Ekim 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Diyaloglarin ingilizceye cevrildiginde espirisini yitircegini zannederim neyazikki[signature][hline]Arcimago di fuoco, come troppo tempo fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bu flim neden bu kadar gecikti ?[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 o ufoyu gösteren amcada bir garip :) Filmin çekimleri sırasında bir gazetede haberini okumuştum. Film seti civarındaki köylerden birinden bulmuşlar adamı ve böyle bir rol teklif etmişler. Adamda bunun üzerine açık saçık sahnelerde oynamam,çıplak poz vermem gibi beklenmedik şartlar koşmuş :) Başlı başına bir film senaryosu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: rexx, 15 Ekim 2004 03:17 tarihinde demiş ki: Bu flim neden bu kadar gecikti ? uzanlara ait bir şirketteydi sanırım filmin hakları filan. daha sonra uzanların her bişeyine haciz konunca, gora'da tökezledi. sonra bkm'ye satıldı film.[signature][hline]msn: [email protected] [Bu mesaj Saeros tarafından 15 Ekim 2004 07:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 http://www.gora-film.com/trailer/turkish/gora_fragman_large.wmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Yahu benim çok hoşuma gitmedi nedense... Neyse film gelince görürüz...[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 korsanını izledim filmin çok iğrenç bi film olmuş. kesinlikle insanların beklediği gibi değil. görüntü ses ve renk bakımından kötü. animasyonlar ve efektler bakımından rezil bi film. fakat bazı yerlerde sadece espiriler idare eder. ama sakın bu filmi izlemeye sinemaya gitmeyin. çünkü pişman olup kafanızı taşlara vurursunuz. dediğim gibi animasyon ve efekt konusunda resmen s*çmış herifler.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 tabiki abi , gitmicez[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 aferin..! :D[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ufo Gören Köylü Koçum benimm. .. :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ok, dedin ya bunu hayatta gitmem yani. Hay allam... said: spreewell, 15 Ekim 2004 21:30 tarihinde demiş ki: korsanını izledim filmin çok iğrenç bi film olmuş. kesinlikle insanların beklediği gibi değil. görüntü ses ve renk bakımından kötü. animasyonlar ve efektler bakımından rezil bi film. fakat bazı yerlerde sadece espiriler idare eder. ama sakın bu filmi izlemeye sinemaya gitmeyin. çünkü pişman olup kafanızı taşlara vurursunuz. dediğim gibi animasyon ve efekt konusunda resmen s*çmış herifler. [signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 spreewel sağlasın vallahi bu yazını okduktan sonra kesinlikle gitmeme kararı aldım.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yani genel olarak ih diyorum tek euheuhe dedigim yer galiba gezegende sucuk agaci diye birsey var en son kosarlarken her tarafta sucuklar var euh[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 agh çıksın artık[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 -Nooolduuuu?Kurudunuz kaldınız Işığı görünce??? eheh ben en çok burada yarıldım :) Deli bir şey... Şunun şurasında 30 gün kaldı ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 windows media player acmadım benım neden olabılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 versiyonu kontrol et bide senin çektiğin wmf uzantılımı eğer uzantısı avi ise quicktime ile açman lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 korsan'ini izlediniz demek.. E dogru film 6 ay once amerikada vizyona girmisti.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yok korsan felan harbiden sıkmayın. adamı da umutlandırmayın :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kaç gün kaldııııı 20 gün :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: n0body, 07 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki: sı.tık sitede bile ben bu kadar kopuosam filmde can veirim evet evet kesin eminim ben uzaydan gelmeyim. cem yılmazın eskiden telsim reklamlarında "dış ses"e karşılık "dış şes"lik yaptığı, kırmızı arkaplanlı o reklamlarına arkadaşlarımdan bazıları hastayken, ben iğrenç buluyordum. dış ses: "yeni kampanyamız var" cem yılmazın sesi: "hmm evet?" ds: "yeni kampanyamız gençler için" cy: "çok güzel" ds: "artık gençler daha ucuza konuşçaz" cy: "hö?" ds: "gençler için yeni pakette, dakikalar artık %20 daha ucuz" cy: "ben de bunu bekliyordum sizden, koçum benim" böyle bir reklam. bunun nesi komik. ama "cem yılmaz yapıo be abi" ne yapıo? nesi komik. yok sadece cem yılmaz lafı duyunca gülmeye başlanıyor. sürü psikolojisi mi nedir bilemiycem.. tamam hürriyet bir ara onun şu 6 cd'lik şovunu vermişti, hepsi de çok komik. ama esprilerine gülüyorum, kendisine değil. demek istediğim, sadece bir cem yılmaz resmi koy, adamlar ona bile gülecek. selçuk erdem'in hastasıyım, en sevdiğim karikatürist (tabii ki yiğit özgür vs de var ama, selçuk erdem'i tek geçerim) ancak bu advantage reklamları bana berbat geliyor. Adamı çok mu sınırlandırmışlar bilemiyorum, ama felaket berbat o reklamlar. Bu GORAda da öyle bir durum var. Tamam fragman da birkaç komik sahne gördüm ama fragmanda öyle felaket komik, yüzyılın komedi filmi denecek kadar ahım şahım bir sahne yok. Film nasıl olacak bilemem, basit bir fragman ile sınırlandırmamalıyız filmi. Ancak herkes bu fragmana bile hasta... İnsanlar basit bir siteye bakıp bile gülmekten ölüyorsa, anladım ki ben hiç bir halttan çakmıyorum, IQ'üm 0.... Neyse, GORA'ya gitmeden önce şu VCD'deki şovlarını izliyim bari de, "evet evet film çok süperdi, adam süper geyik yapmış, kral adam şu CMYLMZ (bu da cem yılmaz fanı olduğumuzu gösteriyormuş) ya, hastasıyım adama, adam tuvalette sçsa ben gülerim be ya" gibisinden dialoglar yaparım, insanlar uzaydan geldiğimi çakmasınlar böylece.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar