yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sinavlara gir cik gir cik bitmiyorlar anasini satayim. bu donem 4 yillik mufredattaki en kalabalik donem. ustune alttan da olunca dersler garip oldu tabi. ama beterin beteri vardir mutlaka diye sukur etmek amaciyla bu konuyu acip sorayim dedim. 2ser kredilik 6 tane dersim var anasini satayim. bunlardan gayri 5 ders daha var... uyuz oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 13 ders alıyorum bu dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi yüksek kredili ders beladır hele alttan dersin varsa fazladan yer kaplar hiç bi programa uymaz 27 kredi alıcagın donemde 25te kalırsın 2 kredi ders yoktur benim ogrencilikte felsefem hep ne bulursan al kalırsan kalırsın geçtiğin dersler senindi mantıgı oldugundan her donem 3 kredilik 9 dersten abanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 çap yapmaya başladıgım ilk yıl aldım 30kredi ders kabus gibiydi sonra araya bi sürü yaz okulu staj falan girdi sonuç olarak 2006da girdiğim okul bu şubatta bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 3 kredilik ders gene ideal aslinda ama 2 kredilik dersler can sikiyor resmen. hani 3-4 kredilik derslere harcaman gereken eforu talep eden 2 kredilik dersler var bi de cok gicik cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Sparkcaster said: 13 ders alıyorum bu dönem pffffffffhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 28 kredi / 11 ders benim bu donem seneye ilk donem ise 35 kredi / 10 dersim olacak ._. eger bu donem hic birakmazsam sonunda 6 ders 24 kredi ile nispeten normale donecegim diye umuyorum ama 11de11 yapamam heralde bu donem ouff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ving miydi, biri bu konuda uzmustu gayet turk egitim sistemini. omeri de anayim burada, rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 onu bunu bilmem de bologna süreci son yıl patladı bi tarafımızda bologna'yı yaşamayan hiç şikayet etmesin aqü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Lancelion said: ving miydi, biri bu konuda uzmustu gayet turk egitim sistemini. omeri de anayim burada, rip 15 ders ilk dönem hepsini verdim. sonraki dönem 14 ders hepsini verdim. 9 lab dersi var içinde. ikinci öğretimim afla döndüm okula. sabah 9da okula gidip akşam 9da çıkıyodum. bir senede 2 senelik dersin tamamını verdim. bu dönem 8 ders 2 lab toplam 10 ders vermeye çalışıyorum. 90 altı vize gelmedi daha. araştırma kadrosuna alındım tezim direk b rated bir dergide yayınlanacak falan. üçüncü sınıfta koç'tan burs teklifi aldım üzerine amerikan hastanesinde iş teklifi aldım falan. okuldan atılmak hayatımda başıma gelen en iyi şeydi. o kadar ders almak yine hayatımda başıma gelen en iyi ikinci şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yine'de ardeth'in eline kimse su dökemez sanırım. o doğuştan bilim adamı. biz sonradan olanız asdhad all hail ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 okuldan nasil atildin ayiptir sormasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 birer tane 5 kredilik 6 kredilik iki tanede 4 er kredilik dersimiz var hpsi bir vize bir final insan stress oluyordu sınavlarına girerken pehhhh sınavsırasında sakalım dökülüyordu milletin sacı dökülür benim sakalım döküldü meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 harç borcundan. çok karışık işler onlar. ama yurttan kavga ettiğim için atılmıştım djfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben de on ders almisim bi ara, simdi baktim da. ikisinden kalmisim gerci, cok bi success yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bi keresinde 12 ders alıp hepsinden kalmıştım. aslında 2 kere oldu bu. okul tarihinde en fazla 0.00 ortalama getiren adamı olabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 en çok 10 ders aldım bi kere ama çoğu kekti. 10'da 10 yapmıştım. sınava girip kaldığım ders olmadı hiç ama girmeyip kaldığım çok oldu. istanbul'dan kocaeli'ne her gün git gel yapınca üşengeçlik oluo bazen o şekilde. sonra eve çıktım zatyen yoksa bitmezdi okul =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 3-5 tane ders alıp konuşuyorsunuz. tam 1 yıl boyunca hiç bi sınava girmeyen okuldan uzak ben geçen dönem 18 ders aldım, bu dönem 16 tane alıyorum. konuşmayın ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Sanırım en çok 16 ders aldım. O dönem de 13 standart +3 alttan şeklindeydi. Dikey geçiş yapan bi gariban vardı 24 ders kitlemişlerdi. Çocuk benden önce mezun oldu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 çok feyzli abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bi dönem sınavlarla beraber verdiklerimi de sayınca sistemde 17 ders gözüküyodu. bi de ders alma rekorları diyince şöyle zannettim aslında java almıştım dd'yle geçtim sonra bida aldım dc'ye geçtim sonra bidaha aldım ff'le kaldım sonra bidaha aldım devamsızlıktan kaldım sonra javayı kaldırdılar yerine word excel olan bi ders koydular aa yla geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 olm java senin neyine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 işte sonunda öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Adamlar bakti fede durmuyo. Aliyo dersi her donem her donem. Dersi kaldirmak daha mantikli geldi sanirim. Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar