Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ders alma rekorlariniz

yav

Öne çıkan mesajlar

sinavlara gir cik gir cik bitmiyorlar anasini satayim. bu donem 4 yillik mufredattaki en kalabalik donem. ustune alttan da olunca dersler garip oldu tabi. ama beterin beteri vardir mutlaka diye sukur etmek amaciyla bu konuyu acip sorayim dedim.

2ser kredilik 6 tane dersim var anasini satayim. bunlardan gayri 5 ders daha var... uyuz oldum :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi yüksek kredili ders beladır
hele alttan dersin varsa fazladan yer kaplar
hiç bi programa uymaz
27 kredi alıcagın donemde 25te kalırsın 2 kredi ders yoktur
benim ogrencilikte felsefem hep ne bulursan al
kalırsan kalırsın geçtiğin dersler senindi mantıgı oldugundan
her donem 3 kredilik 9 dersten abanırdım
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

ving miydi, biri bu konuda uzmustu gayet turk egitim sistemini.

omeri de anayim burada, rip

15 ders ilk dönem hepsini verdim. sonraki dönem 14 ders hepsini verdim. 9 lab dersi var içinde. ikinci öğretimim afla döndüm okula.

sabah 9da okula gidip akşam 9da çıkıyodum. bir senede 2 senelik dersin tamamını verdim.

bu dönem 8 ders 2 lab toplam 10 ders vermeye çalışıyorum. 90 altı vize gelmedi daha. araştırma kadrosuna alındım tezim direk b rated bir dergide yayınlanacak falan. üçüncü sınıfta koç'tan burs teklifi aldım üzerine amerikan hastanesinde iş teklifi aldım falan.

okuldan atılmak hayatımda başıma gelen en iyi şeydi. o kadar ders almak yine hayatımda başıma gelen en iyi ikinci şeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

en çok 10 ders aldım bi kere ama çoğu kekti. 10'da 10 yapmıştım. sınava girip kaldığım ders olmadı hiç ama girmeyip kaldığım çok oldu. istanbul'dan kocaeli'ne her gün git gel yapınca üşengeçlik oluo bazen o şekilde. sonra eve çıktım zatyen yoksa bitmezdi okul =)
Sosyal ağlarda paylaş

bi dönem sınavlarla beraber verdiklerimi de sayınca sistemde 17 ders gözüküyodu.

bi de ders alma rekorları diyince şöyle zannettim aslında
java almıştım dd'yle geçtim
sonra bida aldım dc'ye geçtim
sonra bidaha aldım ff'le kaldım
sonra bidaha aldım devamsızlıktan kaldım
sonra javayı kaldırdılar yerine word excel olan bi ders koydular aa yla geçtim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...