Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 said: Samsun’da 57 yaşındaki Recep G., şehir merkezinden Kalkanca Mahallesi'ne giden halk otobüsünde yolculardan 45 yaşındaki E.M’yi sıkıştırarak cinsel istismarda bulunmaktan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20370261.asp aman diyim gençler dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 masum japon kızları isyanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 iyi olmuş hıyara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 wastyrx said: iyi olmuş hıyara Aklımı şu soru kurcalıyor ama: Paso tecavuz edenlerin yırtığı haberlerinden sonra, tecavüz etse hapisten yırtacakmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 japonya da adam kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ahaha aynen tecavuz etse sıkıntı olmicaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İşini yarım bırakmak günah çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 fortçuluk hortlamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi valla oh olsun falan diyonuz da hani emin de olamadım şimdi, çünkü malum otobüsler tıkış tıkış, bugün tramvayda bildiğin havada gittim böyle, arkamda bi başörtülü teyze, ikimizin de götleri yapıştı birbirine lan arada dönüp bakıyo böyle tip tip, sonra ben de huzursuz oldum şimdi taciz ediyorum sanıcak çıngar çıkaracak teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Qualance said: wastyrx said: iyi olmuş hıyara Aklımı şu soru kurcalıyor ama: Paso tecavuz edenlerin yırtığı haberlerinden sonra, tecavüz etse hapisten yırtacakmıydı? tecavüz etse evlendirirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Xenocide said: abi valla oh olsun falan diyonuz da hani emin de olamadım şimdi, çünkü malum otobüsler tıkış tıkış, bugün tramvayda bildiğin havada gittim böyle, arkamda bi başörtülü teyze, ikimizin de götleri yapıştı birbirine lan arada dönüp bakıyo böyle tip tip, sonra ben de huzursuz oldum şimdi taciz ediyorum sanıcak çıngar çıkaracak teyallam işte o tacizci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben yaşlılara yer vermem. oradan yırtıyorum asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ancak, mahkeme olay nedeniyle genç kadının ruh sağlığının bozulduğunu belirterek Recep G.'ye cinsel istismar suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi bu ruh sagligi tecavuze ugrayan cocuklarda bozulmuyor anasini satayim 45 yasindaki genclerde hemen bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Abi bilmem haberi okudunuz mu ama şuraya dikkat çekmek istiyorum said: Ancak, mahkeme olay nedeniyle genç kadının ruh sağlığının bozulduğunu belirterek Recep G.'ye cinsel istismar suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Recep G. kararın ardından tutuklanarak cezaevine kondu. 18 yaşının altında çocuğa amcası dayısı taciz ediyor, bir sürü insan taciz tecavüz ediyor ama psikolojisi bozulmuyor fakat otobüste sürtünce kadının psikolojisi bozuluyor. S..eyim sizin ahlakınızı diyesim geldi. Böyle durumlarda kadın kişi çok rahatsız olduğu zaman ceza verilmesini destekliyorum insanlar biraz hayvanlıktan çıkar belki ama 18 yaş altı taciz ve tecavüz olaylarında tutuksuz yargılanan onca insandan sonra bunu görünce insan sinirleniyor istemez. Güyya referandumda çocuk istismarını azaltacak paketler vardı, neymiş o paketler merak ediyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 wastyrx said: iyi olmuş hıyara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 8 yıl biraz ağır olmuş be fordculuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Kadına ve erkeğe özel toplu taşıma araçları mode : on Hedef bu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Kalkanca denen yer Allah'ın dağı düşünün bu tepe güzelmiş diye Amerikanlar radar kurmuş zamanında o otobüste itiş kakış illaki temas olur. Dayı ağır sapık değilse yazık olmuş kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 parası yokmuş heralde garibanın 8 yılı basmışlar. parası olan tecavüz edip kafa kesiyo sonra da poşete koyup çöpe atıyo, 5 senede çıkar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ah ah lise zamanı ne olaylar yaşardık teey teey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 değişik bi emeklilik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Vay bu bana yasladı diyip milleti hapse attırmaya çalışmalar başlar şimdi de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 gercek menopoz bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bizim şirket avukatı otobüse bindiğimde elllerimi havaya kaldırıyorum, yüzümü de cama yapıştırıp öyle gidiyorum diyor :D Sırf bu olay yüzünden. Çok sakat bir durum, yapmasan bile yaptın dediler mi gidiyorsun.. Sadece intikam için beni taciz etti deyip, milleti hapse attıranlar var. Kanunlar çok ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 cocuklara toplu tecavuz < all < otobuste surtturmek < kazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar