fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bizde de zamanında 170 iq vardı ama bi işe yaramadı işte. iq karın doyurmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Killer said: forgiver said: işte o kızın adı Ayfer Einstein dır ASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASFDASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDSDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASFDASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDSDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASFASDDSAFFDASDASDASDASFKASFDASDPĞKFASDASDASDAS geç gelen rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 keşke yeteri kadar iqum olmasaydı http://www.youtube.com/watch?v=FRFzsEGkobw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 aptal ama çalışkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Karea said: biraz daha olaylar varda girmiyim özel değilse anlatsana merak ettim tanımıyoz etmiyoz sonuçta ben ilkokul 3 teyken bi olay geçti başımdan. sıraya birisi abisinin mi ablasının mı ne ders kitabını koymuş. ilkokul 5. sınıf kitabı. bende bakıyodum kitaba. etrafıma toplanmaya başladılar. aaaa 5. sınıf kitabını okuyobiliyo felan diyolar. biz 3. sınıfız ya okuyamayız sanıyo mallar. neyse sesli okumaya başladım sonra. şaşırıyolar felan. ben içimden ne alaka ya diyorum ama bozuntuya da vermiyorum göğsüm kabarıyor sdfsf. işte o zamandan beri üstün zekalı bi malım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben okula baslayacagim sirada okumayi toplama cikarmayi biliyorum diye 2den baslatalim bu cocugu muhabbeti yapmislardi bol bol ben pek mantikli bulmamistim ama bu fikri bi de korkmustum sonra daha o zaman ogrendim iste mutevazi olmayi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 fede said: wonderkidmiş o. siz bişey yapmayın arsene wenger gelir alır ZUHHUAUHAHUAHUAHUHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben okumayı söktüğümde öğretmene ee bitti mi şimdi okul ne öğrencez ki başka diye sormuştum harbiden de ondan sonra bi bok öğrenmedik, boşa geçen bi 15 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 aquila said: senko said: çok zeki insanlar hep yazılım mühendisi oluyor çünkü. evet yazılım müh. derken içine bilg. müh'inide katıyorsak benimle birlikte 55 dana ve küçük baş mezun oldu. içinden 5 tanesi anca bişeye yarardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 onların 50 tanesi müdür olur 5 tanesi teknik iş yapar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 senko said: çok zeki insanlar hep yazılım mühendisi oluyor çünkü. bir yazilim muhendisini yasam alaninda 23 sene boyunca gozlemleme firsatim oldu. ve yogoyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mal said: Karea said: biraz daha olaylar varda girmiyim özel değilse anlatsana merak ettim tanımıyoz etmiyoz sonuçta ben ilkokul 3 teyken bi olay geçti başımdan. sıraya birisi abisinin mi ablasının mı ne ders kitabını koymuş. ilkokul 5. sınıf kitabı. bende bakıyodum kitaba. etrafıma toplanmaya başladılar. aaaa 5. sınıf kitabını okuyobiliyo felan diyolar. biz 3. sınıfız ya okuyamayız sanıyo mallar. neyse sesli okumaya başladım sonra. şaşırıyolar felan. ben içimden ne alaka ya diyorum ama bozuntuya da vermiyorum göğsüm kabarıyor sdfsf. işte o zamandan beri üstün zekalı bi malım ben. zuhahahahah hayatimda duydugum en komik ilkokul anisi azhuuahuauua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar