SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sonyninkinde ios desteği yok sanırım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 e-ink ayrıca.
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ayni tipler sunu yapmislar : bb ve android icin http://www.getinpulse.com/ tutmamismi ki simdi para icin kickstart kullaniyorlar. yapmis olduklarina cok benziyor hali hazirda .. ios destegi haric.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 o da e-paper değil. e-paper çok fark ettirir.
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 GERGE said: o da e-paper değil. e-paper çok fark ettirir. neyi :) 3 yerine 7 gun birde gunesde gorme hedesi.. nm
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Artık saatler de bu şekle girdi. Mekanik dünya son kalesini de kaybediyor =P Ama e-paper çok fark eder, saat bu, dışarda ve gündüz gerekiyor en çok. O durumlarda kötü çalışacaksa ne işe yarar. Ayrıca e-paper olmayanları ekranları kapalı bekliyordu, hep açık olunca 5-6 saat bile gitmiyor pilleri. Saati görmek için wake up yapıyorsan cep telefonu kullan daha iyi. e-paper olunca 7 gün boyunca o saat orada duruyor. ekran kapanmıyor hiç. Asıl alınmaz dedirten şey ama mekanik böylece ruhsuz olması değil (ki bu da çok önemli ama). Saat sürekli bluetooth ile bağlı olmak istiyor telefona. Yoksa e-paper ekranlı klasik bir saatten farklı kalmıyor farklı farklı tiplerle saat gösteren. Phosphor'un e-ink saatleri epeydir vardı zaten: http://www.phosphorwatches.com/World-Time-Sport-Black-WP001-p/857136003067.htm Tüm o applar filan bluetooth ile bağlantı istiyor düzgün çalışmak için işte. Bluetooth epey pil yiyor aktif çalıştığında. Ayrıca Seiko'nun dahi e-ink saatleri var. Bunun tek özelliği telefonla birlikte çalışması. telefonun pilini çok yer diyorum ama yine de. e-ink saat alacaksam da Seiko filan alırım.
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 önümüzdeki 20 yıl içinde böyle bir şeyi alıp koluma takabileceğimi sanmıyorum. yine de çok büyük konuşmayayım ama şu an için satın almazdım.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 millet ipod nanosunu takıyo valla, bu daha küçük gibi
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 5.1 milyon olmuş, 29 gün daha var lol http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/02/i-should-buy-a-boat-cat.jpg
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Selam, Saat mekanik olmalı diye düşünenlerdenim. e-ink falan bilmem de bu daha teknolojik bana göre. Yeni ama özel değil. görsel 1200x1200 Saygılar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mekanik saat, deri kayış... Ötesi yok.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 GERGE said: Geri kafalıyım ben saat konusunda çok. Pilli olmayacak bir kere, mekanik olur saat dediğin. Kurarsın, ya da kendi kendini kurar. İçine pil koyunca ruhu kalmıyor =) Bu iyice ruhsuz olmuş tabii benim görüşüme göre. budur :) ben ek olarak mekanik saat + çelik kordon benim tercihim. çok hor kullanıyorum deri kendinden geçiyor.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 adamlar pledge limitlerini biraz daha fazla tutaymış daha da alan olcakmış demek ki. 6 gün daha var ama tamamen bitmiş. güzel bir saat aslında, eğer saat, bilezik, künye vs takabilen birisi olsam ben alırdım bundan.
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 paramecium said: Selam, Saat mekanik olmalı diye düşünenlerdenim. e-ink falan bilmem de bu daha teknolojik bana göre. Yeni ama özel değil. görsel 1200x1200 Saygılar. çok efsaneymiş bu ya, tr'de satılıyor mu ?
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 210.000 dolarin varsa istedigin yerden alirsin. posta icin dhl koymaz yani.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://blog.perpetuelle.com/watches/zenith-christophe-colomb/ tabii kaldiysa toplam 25 adet uretilmis.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Dijital saat takmayi 15 yasimda fln biraktim ben.
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kanuni said: 210.000 dolarin varsa istedigin yerden alirsin. posta icin dhl koymaz yani. ahahha dün maç kafasıyla, 210 dolar görmüşüm :D
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 smart watch diyince eve yaklaşınca kapıyı açıcak mı otomatik bize yada bugün ne giymemiz gerektiği konusunda önerilerilerde bulunucak mı yada yada klimanın ısısını ayarlayıp dolaptan soguk su getirecek mi bize? yoksa smarttan sayılmaz o.
aente Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 sürekli blutut açık kalmasını istiyor ki bu da kafadan fail, sürekli bluetooth'u açık kalan telefonun şarjı ne olacak diye soran yok sanırım. zaten 1 1.5 gün zor giden pil iyice kendinden geçecek, ne oldu, elimi cebime atmamış oldum, yapmayın allah aşkına. kullanışsız. üstüne bir de 7 günde bir şarj edecem, ölme eşşeğim...
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 hayatım boyunca max 1 2 kez saat pili değiştirme ihtiyacı duydum 7 günde bir şarj ne dalga mı geçiyorlar
Öne çıkan mesajlar