Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/597507018/pebble-e-paper-watch-for-iphone-and-android Ben sadece otomatik saat kullandığımdan ilgilenmiyorum ama kesin süpermiş diyip alacak olan çıkar aramızdan.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 115-125$ fiyatları var ama bizim ülkemize nasıl sokulur bilemiyorum. Bence çok mantıklı birşey.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Geri kafalıyım ben saat konusunda çok. Pilli olmayacak bir kere, mekanik olur saat dediğin. Kurarsın, ya da kendi kendini kurar. İçine pil koyunca ruhu kalmıyor =) Bu iyice ruhsuz olmuş tabii benim görüşüme göre.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Aaa olur mu niye öyle diyorsun ekranda smile görünce keyfin yerine gelir :D
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ben de dun gordum bunu, serefsizin aklina ne guzel gelmis dedim. kickstarterin da abv.
photographer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 pili 7 saatte biten saat mi olur
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 7 gün diyor.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 oha adamlar milyoner olmuş daha ürünü yapmadan sfgsgs
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Adamlar ay sonuna kadar bir 50k satar. O kadar ürünün üretimi ve gelişimi ancak olur işte. Zor iş aslında, program yapmıyorlar, donanım.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 cinde 2 gunde yaparlar, nasilsa para da bol artik.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 simdiki genclere kopya cekmek de kolay.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Bu sistemi kullanarak dolandırıcılık yapmalarını engelleyen ne?
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 e-paperlı masa saati yabalım bizde, paraları akila toplasın
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 GERGE said: Bu sistemi kullanarak dolandırıcılık yapmalarını engelleyen ne? credible olmaları ve portfolioları, bide tabi sosyal medya fund etmeden firmayı ve kişileri iyi incelemek gerekiyor o yüzden said: Who is responsible for fulfilling the promises of a project? It is the responsibility of the project creator to fulfill the promises of their project. Kickstarter reviews projects to ensure they do not violate the Project Guidelines, however Kickstarter does not investigate a creator's ability to complete their project. Creators are encouraged to share links to any websites that show work related to the project, or past projects. It's up to them to make the case for their project and their ability to complete it. Because projects are usually funded by the friends, fans, and communities around its creator, there are powerful social forces that keep creators accountable. The web is an excellent resource for learning about someone’s prior experience. If someone has no demonstrable prior history of doing something like their project, or is unwilling to share information, backers should consider that when weighing a pledge. If something sounds too good to be true, it very well may be.
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 herifler 100k istemis 3,5 milyon olmus , hic de cekici gelmedi saat. fena dandik duruyor manyak bunlar. 7 gun pil omru masallah.. cep telefonundan iyiymis ama pil omru. ekrani biraz daha buyuk olsa vs tamam dicemde plastik dandik bir sey gibi duruyor ustune ustluk.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ruhsuz işte.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Baya hoş bi fikir bence güzel Olmayan ürüne 3.5m toplandıysa da helal olsun. Parayı bi iki ay işletir geri verirler hiçbişey olmadı , beceremezlerse bile :P
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 şeklen biraz daha kaliteli dursa çok hoş & geeky aslında. ama saatimi 7 günde bi şarj etme olayı tatsız sanki ne bilim. ayrıca şu yorum çok doğru, birebir katılıyorum. app içinde appstore olabilecek app'lere izin verilmiyor bildiğim kadarıyla. 'I have concerns that Apple may not approve the app as it acts as its own little appstore for the watch.'
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Buna izin verir gibime geldi, iOS ile çalışacak programlar satmayacakalr sonuçta.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 4.6 milyon oldu.... http://foraslanandvolstate.files.wordpress.com/2011/08/hulk_hogan_ripping_shirt.jpg
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 saat fabrikasi kurucak para cikicak.
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bu zaten yapılmadı mı ? Sony Smartwatch dan farkı nedir ? Bknz http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/smartwatch/
Öne çıkan mesajlar