Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Çok sicak be gunluk. Neden böyle ha, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Pehh, iş başı günlük :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Babamın arabasını kaldırırken bileğimi incittim günlük. Dinlendirmem de zor sürekli kaldır taşı yaptığım için baya tatsız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ankara'da şehirden uzaklaştıkça kiraların da artması nasıl bir mantıktır yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Gel sen bi emlakçıya gidelim gezdirsin işte bizi hala neyin tatavasındasın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 emlakçıya gitcez zaten allahın emri de, şöyle bir fiyatlar konusunda fikir edineyim diye bakınıyorum internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Olmuyo internetten, aylardır bakıyorum ben. Daha bi tane evi görmeye gitmedim üşengeçliğimden.. Gerçi seninkinin aciliyeti var, durum farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Bana ara desem bulmuştun 20 tane şimdiden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Günlük artık hayatımda gözlük yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Yani var ama sadece güneş gözlüğü bleh bleh bleh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 cizdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 copry said: Bana ara desem bulmuştun 20 tane şimdiden sdf sana 10yüzbin tane buldum hem peynirden, hem köpükten.. nasıl istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Seele said: cizdiler mi? Tavsiye ederim çok güzel çiziyorlar. Şaka maka full HD, High definition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 xaty said: copry said: Bana ara desem bulmuştun 20 tane şimdiden sdf sana 10yüzbin tane buldum hem peynirden, hem köpükten.. nasıl istersen <3 ohs jelibonlu , köpüklü , peynirden ev olabilir bulamasan da bi koşu alıp gelirsin en kötü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 salıdan beri hastayım. boğmaca mı oldum ne oldum ya. şimdi de gribe çevirdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Bana m&m getirene biralar benden hadd bakalım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Getiriyim temmuzda, tekrar hatırlat ama temmuz başı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Temmuz 1den itibaren her gün mesaj atacağım sana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Burnumun dibinde ankara alışveriş ferstivali olacak üç hafta bugün başladı , ben de burda hasta bakıyorum İrade 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 hep en kötüsü bu daha başıma ne kadar gelebilir ki dedikçe azıyorlar. Güne kendim süper başlasamda önce servis eylemleri yüzünden yolda mundar oldum sonra dişim kırıldı ve sonra asıl bombayı aldım. Çok kötüyüm öyle böyle değil ayrılıktan beter bir haber bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 izin kagidini imzaya gonderdim bakalim ne zaman gelecek geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 az daha yakarken aklı son anda toparladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 NolaxThensbane said: hep en kötüsü bu daha başıma ne kadar gelebilir ki dedikçe azıyorlar. Güne kendim süper başlasamda önce servis eylemleri yüzünden yolda mundar oldum sonra dişim kırıldı ve sonra asıl bombayı aldım. Çok kötüyüm öyle böyle değil ayrılıktan beter bir haber bu Bi süre sonra mazoşistlikle boşvermişlik arası bişi oluyor. Pek kötü şeyler olsa bile hea diyebiliyorsun. Level atla gel hadd bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bölüm sonu canavarını kesip itemlerimi alıp gelecem can cekişiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Bir Orange Crush aldım bugün, çocuk gibi mutlu oldum. Seslerine yıllardır hayrandım. Süper ya. http://www.youtube.com/watch?v=ZgQKFYeWlp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar