BGO Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 günlük kafam çok dolu..herşeyi düşünmeye başladım günlük.. zaten bu düşünceler etmedimi günlük..biraz nefes lazım günlük..kemanı çok boşladım günlük..içimden hiç birşey yapmak gelmiyor günlük yaşam enerjim tükeniyor günlük... yardım yardım diye feryat figan da zihin-ruh-beden günlük bugün karar verdim biraz uzaklaşıcam günlük ama hala yüzüm güleç ne haber günlük dün yazdığım yazıda umduğum yerine unduklamışım günlük un-un ben günlük (-. yapmadığım şeyleri-ertelediğim şeyleri yapmak için start veriyorum kendime günlük hem iş yapıp hem seni yazıyorum günlük..aklıma çok güzel bir fikir getirdin günlük...şu harfleride yutmasam ne güzel olucak be günlük.. hak edenlere birilerine ağzımı açıcam yummucam gözümü günlük ama zamanı var günlük sabrımın sınırını zorluyorlar günlük cesaretsizler karşıma çıkmasın günlük..içimdekileri hak edenlerin içinde patlatmayı düşünüyorum günlük biraz olmucam günlük..kafm ne zaman eserse o zaman gelicem günlük ama boş gelmicem günlük eli kolu dolu dolu gelicem... içi gönlü hoş gelicem...içimdekileri içinde patlaması gerekn kişilerde patlatıp öyle gelicem... sabır günlük.. hadi sevdiklerimize burdakilere el sallayalım günlük severim-öperim sarıldım sıkı sıkı sevgiyle ben. sertab erener-hayat beklemez diyorum uzunca bir süre tüyüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 26 kere günlük yazdığına göre ağır depresyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Günlük günlük olalı bu kadar günlük yazıldığını görmedi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 BGO said: bişiler bişiler günlük kafam çok dolu..herşeyi düşünmeye başladım günlük.. zaten bu düşünceler etmedimi günlük..biraz nefes lazım günlük..kemanı çok boşladım günlük..içimden hiç birşey yapmak gelmiyor günlük yaşam enerjim tükeniyor günlük... yardım yardım diye feryat figan da zihin-ruh-beden günlük bugün karar verdim biraz uzaklaşıcam günlük ama hala yüzüm güleç ne haber günlük dün yazdığım yazıda umduğum yerine unduklamışım günlük un-un ben günlük (-. yapmadığım şeyleri-ertelediğim şeyleri yapmak için start veriyorum kendime günlük hem iş yapıp hem seni yazıyorum günlük..aklıma çok güzel bir fikir getirdin günlük...şu harfleride yutmasam ne güzel olucak be günlük.. hak edenlere birilerine ağzımı açıcam yummucam gözümü günlük ama zamanı var günlük sabrımın sınırını zorluyorlar günlük cesaretsizler karşıma çıkmasın günlük..içimdekileri hak edenlerin içinde patlatmayı düşünüyorum günlük biraz olmucam günlük..kafm ne zaman eserse o zaman gelicem günlük ama boş gelmicem günlük eli kolu dolu dolu gelicem... içi gönlü hoş gelicem...içimdekileri içinde patlaması gerekn kişilerde patlatıp öyle gelicem... sabır günlük.. hadi sevdiklerimize burdakilere el sallayalım günlük severim-öperim sarıldım sıkı sıkı sevgiyle ben. sertab erener-hayat beklemez diyorum uzunca bir süre tüyüyorum.. Sende kopgel rakı soframıza ihtiyacın var sanki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 İşe başladım. Eğitim falan heyecanlayım. 10 sene sonra database saglamsa tekrar bunu görup duygulanmak ıcın yazdım bunu. Mutluyum galiba. AHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 elim ayağım titredi heyecan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Günlük seviyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Yapılacak bi dünya iş var, Çalışmam gereken ders var Ama o kadar hastayım ki kafamı kaldırıp hiçbirine bakamıyorum Abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ishal mi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Yok lan, sinüslerim doldu yine. Senelik final öncesi baş ağrısı günlerimdeyim işte. Sağa sola döndüremiyorum kafamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 günlük ilk defa bir hastamdan teşekkür hediyesi olarak gül aldım. hastam 87 yaşında ve bay. görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ahhaha supermis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 aşkın yaşı yoktur archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 AKŞAMA PARTİ RAK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Aksama kuzey guney night hmmmph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 UNDER MY UMBRELLA GÜNLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Aile hekimim gemlikte ve ben 2 saatten daha fazla uzaklıktayım. Ama sırf büyükşehir olduğumuzdan ve gemlik de nilüfer de büyükşehir olayı yüzünden tek bir ilçe gibi kabul edildiğinden burda misafir hasta olarak bakılamıyorum. Öleyim lan ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ki ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bu yılın ilk dondurmasını yedim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Afiyet olsun. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ty (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Dün öksürüyorum diyen insan bugün dondurma yer mi günlük? Çivi çiviyi söker mi? Afiyet olsun tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yihuu sinir stress kavga dövüş tahattütname sözleşme ve bir adet senko. saçlarım bu aralar dökülmezse hiçbizaman dökülmeyecek sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 disimi yaptirdim dis bakimi kanal tedavisi vs vs derken 400 eurom gitti disim mi aciyor yoksa cebim mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar