Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bugün durağa yürürken yanımdan level 1 troll dolu okul servisi geçti "baba *iks de* babalık" filan diye bağırdılar, pıng pink diye sekti üzerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 malis atsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Diş fırçamı çok sevdim günlük ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://30.media.tumblr.com/tumblr_liuzbqmmPk1qbvc38o1_250.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Fitil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Çok işim var günlük, insanların yekten duygularını komik bulanlara da anlam veremediğim bi kıl olma durumları var bende. Aazlarına vurasım geliyor, sonra geçiyor ama neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Senlikler basladi gunluk yeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Alphan Manas'ın yazısı güzel olmuş Karizmayı Çizdirmek İçin Gerekli Şartları Bilmekte Yarar Var. http://www.alphanmanas.com/?p=2479&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter cidden de böyle abi, sıradanı isteyin, fazlasını verebileceğinizi düşünmeyin, vermeyin de zaten lan. kime gerçekten fazlasını vermek isterseniz isteyin sonuç hep böyle oluyor ve olacak sonuçta. ha dinliyor muyum ben? yok abi, daimi bir "sabredin, şimdi işler önce çok kötüye gidecek. ama iyiye gitmeden önce oldukça berbatlaşsa bile dayanın. çünkü sizi süper bi yere çıkartıcam" yaklaşımım var. şimdi çok zorlanacaksınız ama şu değişimleri yapalım, süper olacak her şey. yarıda bırakırlarsa suç benim değil. ama hep suç bana kalır. bırakmazlarsa..e o zaman cidden güzel yerlere çıkartıyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gunluk, 1 ay olacak lan.abv diyorum, hala neyi degerlendiriyosunuz ya.bunaldım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 abi sektör ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aynen biz sizi ararız modu ya. cok mal bi durum var ortada. sektor su an banka, ins enerji olacak.yaptıgım is IT ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 enerji sektörüne mi girmek istiyorsun? yurtdışı düşünüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 dasaaa said: enerji sektörüne mi girmek istiyorsun? yurtdışı düşünüyor musun? evet ama enerjiyle ilgili bise yapmıycam. IT her yerde aynı sayılır sonucta. yurtdısı neden olmasın sdfg.ingilizcem cok iyi degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Dün sol kolumu doğrultamıyordum bugün sağa geçti artık şu kırıklıkları atmak istiyorum günlük ya yetti gari canıma tak etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 kozalak seni almanyaya aldiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bu laftan sonra ne yazikki imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 hahahah almancam bu kadar abi.umut sarıkaya almancası biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 dasaaa said: Alphan Manas.. demi abi ya.sıradanlık artık harbiden değerli bir vasıf.beş on yıl önce 'çığır açacam yönöcem sönü istanbol' kafalarımı hatırlıyorum ve utanıyorum.yurtdışında staj yaparken işyerinde ben türküm deyince mehh çekiyorlardı.sonra anladım ki benden önceki türkler baya bir abicilik oynamışlar,her işe koşturup ben bu şirketin en gözel karısıyam kafaları çekmişler. tabe alphan manasıda eleştirmezsek olmaz...adam eyvallah fütürist takılıp izmirin körfez taşımacılığındaki potansiyelini görmüş.ama çok ince görmüş be abiii.çık bir vatandaşa sor sen hiç hayatında karaburuna gittin mi.gidiyomusun.gidermisin. olsun zamanla giderler diyosanda arkanda baba fordçu bir belediye olcak.izmir belediyesi allaha emanet.thresome da açıkta kalmış mastırbasyon yapıyor.körfez taşımacılığı değilde izmirin background da kalan taşra kısmını taşısaydı çogzel olurdu. tabe medya manupile p*zvnkliği kısmını anlıyorum ama medya bu abi altın kolye renkli gömlek böyle bir sektör medya. *efsane saçmaladım hasadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 valla ben ideali empoze etmekten çok yılmadım henüz. 2sene sonra görüşürüm kendimle. bu yazı burada dursun. her olayda en ideale ulaşmayı, zorlu engelleri aşmayı vs sağlamaya çalışmak güç. çevrendekileri bu yoldan götürmek daha da güç tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Tyler Gold, 23, legally changed his name to Tyrannosaurus Rex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://www.huffingtonpost.com/2012/05/08/tyrannosaurus-rex-joseph-gold-tyler-name-change_n_1500519.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar