Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Evet böyle bir yere yazılmaya karar verdim ama tecrübesi olan arkadaşlara bi sorayım dedim. Taç sporu aricam bugün sorucam felan. Şöyle temiz - hatta herkesten sağlık raporu isteyen - çok kalabalık olmayan çokta tuzlu olmayan bi yer arıyorum. patilerim benim.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bizim kozyatağına spora açıldı, ben de oraya yazıldım. baya süper bir tesis, fiyatları da bana göre uygun. tabi 1 sene üye olmak zorundasın en az.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 o 1 senelik olay çok can sıkıcı, sadece havuza uye olmak ıstıyorum zaten. genede konusayım onlarla
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 batı ataşehirde var ağaoğlunun myworld müydü neydi adı mytowers'ın altında da var ama açık havuz o, yine ağaoğlunun o da. tüm semt ağaoğlunun zaten sdf
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Selam, Ağaoğlu'nun tüm sitelerinde spor tesisleri var. Eltes Güneşi'ni dene istersen, sakindir diye düşünüyorum. Saygılar.
riglous Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Adam Ataşehir-bakkalköy diyor, Eltes Güneşi diyorsun... Trio'da var kapalı havuz.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Selam, Ataşehir'den Eltes'e -eğer aracı varsa- çok kolay ve Eltes sakinlik açısından diğerlerinden daha iyi durumda. Sonuçta alternatif, kaydını yaptırmadım değil mi :) Saygılar.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 atasehirde trioda acık kapalı havuz varda halka acık mı bilmem
Öne çıkan mesajlar