Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Evet böyle bir yere yazılmaya karar verdim ama tecrübesi olan arkadaşlara bi sorayım dedim. Taç sporu aricam bugün sorucam felan. Şöyle temiz - hatta herkesten sağlık raporu isteyen - çok kalabalık olmayan çokta tuzlu olmayan bi yer arıyorum. patilerim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bizim kozyatağına spora açıldı, ben de oraya yazıldım. baya süper bir tesis, fiyatları da bana göre uygun. tabi 1 sene üye olmak zorundasın en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 o 1 senelik olay çok can sıkıcı, sadece havuza uye olmak ıstıyorum zaten. genede konusayım onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 batı ataşehirde var ağaoğlunun myworld müydü neydi adı mytowers'ın altında da var ama açık havuz o, yine ağaoğlunun o da. tüm semt ağaoğlunun zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Selam, Ağaoğlu'nun tüm sitelerinde spor tesisleri var. Eltes Güneşi'ni dene istersen, sakindir diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Adam Ataşehir-bakkalköy diyor, Eltes Güneşi diyorsun... Trio'da var kapalı havuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Selam, Ataşehir'den Eltes'e -eğer aracı varsa- çok kolay ve Eltes sakinlik açısından diğerlerinden daha iyi durumda. Sonuçta alternatif, kaydını yaptırmadım değil mi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 atasehirde trioda acık kapalı havuz varda halka acık mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar