stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Arkadaşlar paypalda bir kredi kartım tanımlıydı. Ancak o kredi kartım kaybolduğu için kayıp ilanı ile HSBC den kartı kapatmıştım. Evime yeni kart geldi numarası falan herşeyi farklı. Anca paypalda eski k.kartım tanımlıydı. Biraz önce LOTRO nun 3 aylık VIP üyeliğini aldım. pre approved yapmış paypal, ve oyunda vip üyeliğim açıldı. Peki şimdi nolcak ? Paypalda para yok, kart no yanlış. Ayrıca 3 aylık almıştım ama subscp yapmış her 3 ayda bir çekicek şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 çekmeye çalışacak, çekemeyecek sonra VIP uyeligin kapanicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 kart numaranı değiştirmeden neden paypal kullandın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bone said: kart numaranı değiştirmeden neden paypal kullandın ki? unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 lotro yardım masasına başvur, billing konusunda ticket at. böyle böyle de, yeni kartı eklemeyi unutup paypal ödemesi açtım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 paypal'a gir değiştir kart detaylarını sorun ne anlamadım. ayrıca provizyon almıştır ilk önce ve iptal edilen karttan nasıl provizyon aldılar. Almalarına imkan yok. Aynı kart no'su ile hesap yaratılmış olsa bile cvc2 ve son kullanma kesin farklı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar