sostizm Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Krology said: sostizm said: Tag'lemek mi demek? ah ah keşke öyle olsa bazı incicilerin(yada bana göre ilgi odağı olmak için herşeyi yapmaya hazır olanların,kişiden kişiye değişir bu tabir) kendini tatmin etme çabasında resimlerin altına kırmızı fon üstü beyaz yazıyla saçma sapan yazılar yazması gibi birşey benim anladığım kadarıyla. Tl;dr:öcü pis bir saçmalık sıradışı olma çabasına girenlerin kendilerini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem "bana göre" (anlatım bozuklukları yüzünden Türkçemden utandım) Alla alla o zaman çok da önemli bişey diil sanki, paint ile bile yapar günümüz liselisi bunu? Enişteme capslettim, abilere capsletirim başka bişey olmasın?
Krology Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 sostizm said: Krology said: sostizm said: Tag'lemek mi demek? ah ah keşke öyle olsa bazı incicilerin(yada bana göre ilgi odağı olmak için herşeyi yapmaya hazır olanların,kişiden kişiye değişir bu tabir) kendini tatmin etme çabasında resimlerin altına kırmızı fon üstü beyaz yazıyla saçma sapan yazılar yazması gibi birşey benim anladığım kadarıyla. Tl;dr:öcü pis bir saçmalık sıradışı olma çabasına girenlerin kendilerini tatmin etmek için kullandığı bir yöntem "bana göre" (anlatım bozuklukları yüzünden Türkçemden utandım) Alla alla o zaman çok da önemli bişey diil sanki, paint ile bile yapar günümüz liselisi bunu? Enişteme capslettim, abilere capsletirim başka bişey olmasın? Yok bunları yapan çok beğenisi olan sayfalar var benim bildiğim,büyük ihtimal o abi dediği adam sayfa adminidir oradada, paylaşmıştır.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ismail ben liseli sen benden liseli
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OrrVR7RoFqU
Ren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 BU NE BİÇİM KONU ARKADAŞIM. NEDEN MORELİMİ BOZDUN ÖĞLEN ÖĞLEN.
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 capslemek captiondan geliyor galiba. ben bu zamana kadar hep öyle düşündüm yani. kesin olarak bilen biri varsa açıklasın ben de çok merak ediyorum.
hunty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Abisine ayarlamis hatunu. Abisi de hatuna ne yaptiysa artik hatun gelmis yalvarmis; Kurtar beni abinden , diye. Abisi zenciymis falan. BBC.
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ivanov said: capslemek captiondan geliyor galiba. ben bu zamana kadar hep öyle düşündüm yani. kesin olarak bilen biri varsa açıklasın ben de çok merak ediyorum. capture
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 atıp tutarken screenshot mı almış?
Öne çıkan mesajlar