forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 2-3 haftanı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 balayı tatili yapacam :D tatil burdayımmmmm !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Kesin bi planım yok ama çöl turu yapabilirim belki yazın sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Osie16 said: Ukrayna/seks turizmi bide diyorlar ki türkiyedeki hiv pozitif sayısında ciddi bir artış görünmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Çok fazla bunu kısmayı deneyeyim veya 3-4 yer gözüme kestireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 gezerken yorulmak istemiyorsan en az 3 gün kalman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Katibim said: Osie16 said: Ukrayna/seks turizmi bide diyorlar ki türkiyedeki hiv pozitif sayısında ciddi bir artış görünlmektedir. fix'd katip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 fenn said: İzmir antalya arasını sahilden arabayla dolaşmayı düşünüyorum böyle tecrübesi olan ? bu olayı arkadaşlarım otostop yaparak tecrübe ettiler, çok keyifli geçmiş vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kamyoncular için mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 höööö çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Küçükkuyu-Asos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Böyle bir konu açıldı herkes bi yandan tecrübelerini de anlatsınlar mesela. Fethiye ye giderseniz kelebekler vadisini öve öve bitiremeyecekler kanmayın Yüzmek güzel sadece ve o vadide 1 saat gibi süre olacak koştır koştur bi hal olacaksınız. kelebek te yok denecek kadar az 2 tane gördüm (temmuzda) Şelale dedikleri şeyde normal bir havuzdaki fıskiye gibi daha ileriye gidemedim zaman bitiverdi ve profesyoneller çıkabilirmiş oraya falan falan. bence değmez Ölüdenizin resimlerine aldanmayın ve giderseniz sabahları gidin. Sabah gidin meselesini oradakiler söylüyor çünkü ben öğleden sonra gittim ve pisti deniz Açık taraf ta ise kayalar kaygan düşüp kıracaktım bi tarafımı Babadağ dan atlayacaksınız fiyat araştırın. Bana geçen yaz 140 fiyat çektiler sonra duydum arkadaşlardan birisi 70 e diğeri 110 atlamış patara pilajımı tam hatırlayamadım ismini bir de dalyan a bittim o kadar güzel deniz ve kumsal olur mu ya. Belki bu yazda oraya giderim. Hiç doyamadım. Tatilimin en güzel tarafı oydu. Turla gittiğim için verilen saaatler hiç yetmedi. Fethiyeye giderseniz paraya kyıın ve merkeze gelin. pintilik yapıp ta bir de arabanız yoksa hiç başka yerlere bakmayın rezil olursunuz. kurbağa sesleri sivri sinekler gece 11.30 12.00 da biten minibüsler öğle yemeğinde yeşil fasulyeli herşey dahiller olan bi yere düşebilirsiniz. İsmini de hatırlayamadım kocaçalış tı aradım buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Geçen sene Ölüdeniz'de ciddi ciddi deniz anası falan vardı. Bi de 'sör eksküzmi sör, deriz e celifiş deea' diye çığıran ingilizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Datçada 15ağustostan sonra rüzgar ve akıntılar artıyor o yüzden deniz dalgalı ve pis bulanık oluyor eğer gidecekseniz daha öncesinde gitmeye çalışın. Merkezde yiyecek içecek mekanlarının fiyatları uygun gidip cüzdanı bırakacam sanmıstım ama bursada standart cafe bar fiyatları mevcut. Ayrıca çay bahçelerinde bile alkol satılaibliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mr_Hand said: Kesin bi planım yok ama çöl turu yapabilirim belki yazın sonunda :D A yeah! Şu bi kaç haftayı geçirelim de bir hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Avşa ♥ çok huzursal ve eğlenceli bir yer hangisi için gidiyorsan ikisini de bulabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kaşın denizi güzel ve soğuk fethiyenin havası daha serin, ölüdeniz dışında da zaman harcamaya gerek yok kemer antalyadan daha ruslu gezelim görelim ve araba varsa antalya güzel ama sıcaklık engel akçay-fethiye arası googledan bakınca dünya kadar yer var, yorulur insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 İnternetten verilen otel reklamlarında daha dikkatli bakmakta ve soruşturmakta fayda var Hele hele o acentaların "ben gittim çok güzeldi" laflarına biraz daha temkinli bakmakta yarar var Özellikle tavsiyem güvendiğiniz kişilerden tavsiye veya sağlam bi kaynağınız yoksa otellere 1 haftalık para bağlanmamalı. parayla rezil olursunuz Tecrübe ile sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Çeşme de yazlık var alaçatı çeşme takılacağım... fakirler utansın sdlkfjsdşfksdf şaka bir yana booking.com dan bakın otelde kalacaksanız eğer... güzel fiyatlar bulunabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 her yaz bos gezdigimden bu yaz calisayim diyorum ama belli olmaz gene de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 tatil ? HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Tatil neymiş. Staj adı altında bütün merkezin işlerini ya bana yığacaklar ya da bütün yaz boyunca tabure üzerinde çizimleri izlemekle geçireceğim. Yaz yok malesef ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 tabiki kuzey koreye gidicem http://rlv.zcache.com/north_korea_is_best_korea_tshirt-p235290324572005070b70hg_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 eski güzelliği kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar