cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Kışın çok kar yağdı mı, yağmadı mı? Bulunduğunuz şehirlere göre tartışılabilir ama tartışılamayacak olan gerçek bu kışın uzun sürdüğüdür. Bahar hazır kendisini ufak ufak göstermeye başlamışken çoğumuzun içini yaz tatili hayalleri ısıtmaya başlamıştır. Yaz tatilinde nereye gideceksiniz? Karar verdiniz mi? Vermediyseniz de belki bu anket sizin karar vermenizi sağlar, yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 kaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 diablo 3 oynayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 okulun 4 günlük tatil alanya muhabbetinden sonra alıp başımızı 3 arkadaş çadır kura kura gezmeyi düşünüyoruz kıyılarda en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yazın izmir'deyim, belki 1 haftalığına adaya geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 herzamanki gibi antalya fethiye arasındaki sahil şeridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 İmkanım var ama evde hiçbir şeyi düşünmeden yan gelip yatacağım. Coz' Tatil are too mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tatil vermiyor ki firma verse datçaya kaçarım ağustosta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 şimdi kadıköyde oturanlar, mecidiyeköye gidecekse avrupaya gideceğimimi tıklasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/42/abov-ne-bi%C3%A7im-espri-lan-bu-ka%C3%A7%C4%B1n_47648.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 kuşadası akdenizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cabot said: kuşadası akdenizde? kaş ve bodrumun akdenizde olduğunu kabullendin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ege Denizi sadece bizim ve Yunanlıların kullandığı isim, elin gavuru komple hepsine Akdeniz diyor diyerek sana durumu anlatmak yolunu seçiyorum. Bence de ne güzel bir taşla çok kuş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Hurghada, batık dalışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 kaş ve bodrumun akdenizde olduğunu kabullendin yani.. Kuşadası memleketim dierlerini umursamadım. Ayrıca kaş zaten akdeniz deilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Joker said: İmkanım var ama evde hiçbir şeyi düşünmeden yan gelip yatacağım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 6 yıldır tatil yapamiyorum. bu yıl bir plan yapmıyorum, muhtemelen bu yıl da tatil yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yorulmadan gezmek mümkün olsa adına tatil derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 amerika kıtası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 karadeniz bisiklet turu rafting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ayvalık-izmir-ören yaparım herhalde her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cabot said: Ayrıca kaş zaten akdeniz deilmi Kaş, Akdenizde. Ben gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bodrum diye umuyorum. *crossing fingers* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ukrayna/seks turizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 İzmir antalya arasını sahilden arabayla dolaşmayı düşünüyorum böyle tecrübesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
cetoritto
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş
senko
bu yıl bir plan yapmıyorum,
muhtemelen bu yıl da tatil yapamam.
Sosyal ağlarda paylaş
forgiver
Sosyal ağlarda paylaş
DoruK
Sosyal ağlarda paylaş